• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şortlu kız ve sevgilim!!!

Kendime bakmadığımı nerden biliyosunuz 19 yaşındayım daha çok gencim tabiki kendime bakıyorum sporumu yapıyorum özgüven eksikliğim olduğunu düşünmüyorum size nedeninin ne olduğunu söylediğimi hatırlıyorum
Doğru orada erkelere güvenmediğini söylemiştin geçmişte olan bir durum yüzünden ama burada kendine güvenmediğini düşündürdün yoksa kızın gösterişli olup olmamasını tınlamazdın

Hangi konuya gitsem hepsi kapatılıyo yada olay çıkıyo burdada öyle olmaz inşallah:KK48:

Mevsimlerden kış idi. Soğuk hava pençelerini çıkarmış adeta yüzümüzü tırmalıyordu. Akşamın puslu havası bütün şehri kaplamış, gökyüzü lacivert rengine bürünmeye hazırlanırken uzaktan gözüken otobüs anne kucağı sıcaklığıyla gözlerini kısarak gülümsemişti durakta bekleyenlere. Babacan kollarıyla herkesi saran durak birer birer yavrularını annelerine teslim etmenin huzurunu yaşıyordu. Dondurucu soğuğun etkisiyle eğilen başlar bir anda doğrulmuş, atkılar bereler çıkmış ve bedenler sıcaklaşan kanın etkisiyle karıncalanmaya başlamıştı. Otobüs kapısını kapatmış beşik gibi sallana sallana ilerliyordu. İlk durakta durdu ve yeni yolcuların içeri birer birer süzülüşünü izledi cefakar otobüs. O da ne? Bu durak diğer duraklardan farklıydı. Olamaz olmamalıydı. Ayazın yüzleri yakarcasına okşadığı bu havada nasıl olur da şortlu bir kız binebilirdi otobüse....
...
Devam edecek....
Çok hoşsun canım

Mevsimlerden kış idi. Soğuk hava pençelerini çıkarmış adeta yüzümüzü tırmalıyordu. Akşamın puslu havası bütün şehri kaplamış, gökyüzü lacivert rengine bürünmeye hazırlanırken uzaktan gözüken otobüs anne kucağı sıcaklığıyla gözlerini kısarak gülümsemişti durakta bekleyenlere. Babacan kollarıyla herkesi saran durak birer birer yavrularını annelerine teslim etmenin huzurunu yaşıyordu. Dondurucu soğuğun etkisiyle eğilen başlar bir anda doğrulmuş, atkılar bereler çıkmış ve bedenler sıcaklaşan kanın etkisiyle karıncalanmaya başlamıştı. Otobüs kapısını kapatmış beşik gibi sallana sallana ilerliyordu. İlk durakta durdu ve yeni yolcuların içeri birer birer süzülüşünü izledi cefakar otobüs. O da ne? Bu durak diğer duraklardan farklıydı. Olamaz olmamalıydı. Ayazın yüzleri yakarcasına okşadığı bu havada nasıl olur da şortlu bir kız binebilirdi otobüse....
...
Devam edecek....
Gerçekten baya ugrasmissin

Gerçekten kendimi anlatamıyorum galiba
Bu konuda hem fikiriz bence sen şortu da o kızı da bir kenara bırak ve asıl soruna odaklan asıl sorunun çözümünü söylediğimi hatırlıyorum daha 19 yaşındaymışsın hayatın başındasın henüz bu sorunun bütün hayatını etkilemesine izin verme canım

Kocaeli soğuk oluyo aslında ben bu havada balkona çıkamıyorum normalde sahilde izin verr eşim şort giymeme o kadar yani giycem şortu dolaşcam adam bacaklarımı kırar :KK48::KK48::KK48:

Bu konuda hem fikiriz bence sen şortu da o kızı da bir kenara bırak ve asıl soruna odaklan asıl sorunun çözümünü söylediğimi hatırlıyorum daha 19 yaşındaymışsın hayatın başındasın henüz bu sorunun bütün hayatını etkilemesine izin verme canım
Tamam

Başlıktan çok şeyler umarak geldim ve hayalkırıklığına uğramadım. Ne mutlu bana :)

Senin gibisine az rastlanır. Enişte erken durakta inmekle iyi yapmış.

Kocaeli'de oturdugunuza gore kar yağmur kuru soğuk ne ararsan var ..Bu havada kimse şort giymez..Eğer giymissede ben bile döner bakardim..o yüzden çokta seyapmamak lazım..

Back
X