Soru: Hayalimdeki salonu yaptım . Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

isaura

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2008
778
0
96
İstanbul
Merhaba kızlar..önümüzdeki yaz evlenicem inşallah.. Şimdiden yeni eşyaların ve yeni evin heyecanı sardı beni :) oturdum hayalimdeki salonu dekore ettim.. paintten yaptım ne yazık ki dekorasyon programı yok..

Sizce nasıl? Renkler ve eşyaların uyumu?.. paintten yaptığım için simetrik bi salon olmadı kaydirigubbakcemile3 benim için önemli olan renklerin uyumu..Mobilyalar beyaz, koltuk takımı koyu gri, duvarları açık gri, tv ünitesinin arkasındaki duvarı mor istiyorum..fakat perdelerden emin değilim çok mu mora boğulur mor yaptırsam? Bi de sandalyelerin sadece iki tanesini mor , diğerlerini koltuk takımının renginden istiyorum yani koyu gri..

Son düzenleme:
ellerine saglik cok güzel yapmissin valla...
aslinda güzel olmus ama tabi gercegi daha güzel görünür....
perdelerde olmus bence...
insallah hayalininin aynisi bir salonun olur canim...
simdiden mutluluklar...

CADIARZUAçık gri duvar nasıl olur ki acaba,açıkcası ben pek canlandıramadım gözümde. Biraz hayal edip öyle yorum yapıyım

hehehe :roflol: ayy ilahii koltuk tabii kii sadece bi tane olmıcak.. üşendim bütün takımı koymaya..ben örnek olsun diye şeyettiim sadece :)) sıkıştırırım ben sizi gelin buyrun :

ev belli gibi..yani lojman olucak zaten, salonları standart hepsinin..büyük salonlar..

painte böyle seyler yapilabiliyormus kiz sasirdim valla..
ya benim paint eski versiyonu...

painte gerçek resimleri kesip yapıştırdım cnm.. böyle şekiller tabii ki çizilemiyor :) fakat gene de uğraştırdı biraz

ehh işte idare eder daha güzel renklerden oluşan bir salon seçebilirsin canım bu renkler biraz soluk kalmış bence sence

bende mor hastalığı başladı da :)) başka renkleri gözüm görmüyo açıkçası.. beyaz mobilya da zaten evelden beri isterim, toz belli etmemesi açısından, e koltukları da gidip açık renk almam çünkü çalışıcam,arta kalan zamanımda da elimde toz beziyle dolaşmak istemiyorum :))

griyle morun mükemmel uyumu diyorsun yani.. :içelim:
bence çok güzel fikirlerin, bir duvarın koyu bir tona boyanması benim de çok hoşuma gidiyor.
ben evlenene kadar (daha çook var) daha hoş fikirler ortaya çıkmamış olursa muhtemelen ben de yaptırırım.
bir de bu ev "çok sade vazolar, mumlar" da ister, belki bir de abajur bir kenara..
gerçeğini ne zaman görebiliriz acaba, evlilik ne zaman??

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim cherry.. evet griyle mor birbirine çok uyan renkler bence de.. e tabii ki dekoratif eşyalar da olacak hayırlısıyla bi evleniyim de önce :) bu yaz inşallah düğün..

Güzel olmuş bende evimi önce pc de tasarladıkdan sonra yapmıştım.... Ben eve girip salonun ortsına sandalyeyi çekip oturmuş düşünmüş tasarlamış hayal etmiştim eşime anlattım o da tasarladı pc de :) birebir aynısını yaptık evimize hatta yazıcıdan bastırıp memlekete gönderdi ben ok verince tadilat başlamıştı nişanlıydık o zaman arada bir gelip kontrol etmiştim :) 2 kez falan sonra kalanları yavaş yavaş kendimiz yaptık ama oldu...

Benim evimin de tv ünitesinin olduğu bölüm koyu renge boyalı diğer bölümle kontras mobilyalarla uyumlu çok güzel bir hava katıyor salona

saol deryacık :) evet önceden hayal edileni yapmadan önce görmek bi başka oluyor..sonradan hayal kırıklığı yaşamamak açısından, aslında profesyonel bi prrogramla yapmak isterdim, senin evinin resimleri yok mu? merak ettim açıkçası..

açık renk seçmekle harika yapmışsın renk tercihini..
benim görümcem kırmızı beyaz yaptı vallahi bi rahat kullanıyorki anlatamam sana..
arkadaşların dediği gibi tek göze batan koltuk adeti..

güzel insallah gercegini de cekip koyarsin resmini.rabbim herkesin gönlündeki evi versin.bende yeni degistim herseyi mi yenii aldim uydurmaya calistim.bzi eksikler bitsin.bende foti cekip koyacagim:)

evet açık renk mobilya gerçekten çok kullanışlı oluyor..annemin de önceden beyazdı, sıkılmış değiştirdi boyattı kahverengiye.. şimdi de hemen toz belli oluyo çıldırıyo :))) eski mobilyalarımı geri istiyorum diyo..

feyzacım teşekkür ederim..tabii kii hayırlısıyla o günlere bi kavuşıyım da çekip koyucam ben de evimin resmini..seninkini de bekliyoruz :)

yaa tam olarak renkler belli olmadığı için pek yorum yapamadım
anlattıklarına dayanarak söyliyim bence güzel olur.. ama duvarlar daha açık renk olursa daha ferah olur.
bir de salona aynayı çok yakıştırıyorum ben. duvara yapışan oval aynaları çok beğeniyorum.
iki tane ayna var gibi sanki. yanılmıyorsam??

sağol cnm yorumun için ocean..evet iki tane ayna var, ben de konsolun üzerinde dekoratif değişik aynaları çok seviyorum..çok amatörce bi resim oldu biliyorum fakat elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım :) bi de bu koyduğum mobilyalar almayı düşündüklerim gerçekten, maskonun sitesinden beğendiğim mobilyaları koydum.. gerçekler yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…