Biz de eşimle 7 yıl flörtün ardından evlendik.
Lakin hiç bu tür konulara girmedik.
Ne demek yaparken seni düşünmeyecegim vs.
Hakikaten ilginç sohbetler bunlar...
şunu kavrayamıyorum iki sevgili arsında şaka yollu da olsa bu kadar cinsel içerkli muhabbetlerin geçmesi normal mi? herşeyin bir sınırı olmalı bence.erkek arkadaşının bu tavrı rahatsız edici.ya da bizden geçmiş böyle muhabbetler ben yaşlanıyorum
yahu iki sevgilinin arasında cinsellik muhabbeti tabi ki geçer bundan daha doğal bir şey olamaz.birbirini seven iki insan birbirini arzulayacak tabi ki daha ne olsun.hatta ben birbirini seven çiftlerin evlilik öncesinde cinselliği yaşamaları gerektiğini düşünüyorum ama bizim toplumun çok büyük kısmı böyle bir şeye hazır değil tabi.siz evlenene kadar cinselliğin "c" sinden bahsetmeyin ondan sonra gelsin vajinismuslar,iktidarsızlıklar cinsel problemler ve dolayısıyla aldatmalar
biz flört ederken benim eşimde bana "şuanda seni aldatmam diyemem ama evlendikten sonra ona eminim aldatmam"demiştidüşün yani aldatma ihtimali yüksek (belkide yaptı) bi ilişkiden sonra evlendik.şimdi mutluyum en ufak hatasını bile görmedim allaha şükür.biraz erkekler doyumsuz işte
peki bu muhabbet olmasaydı,benim onun düşüncelerini öğrenememiş olmam normalmiydi?? bazende bukadar derine inmem gerekiyoki öğreneyim dmi..iyiki bu konu açılmış ve iyiki ben ona sormuşum ki,hakkındaki bilmediğimi öğrendim.belkide ben saftım yıllarca böyle bildim..ama artık öğredim düşünebileceğinide..buyüzden normal canm,sağlıklı adım atmam için önemli benim için,yoksa 2 gündr bu kelimelerin üzerine düşünmem
Kadesa seninle her konuda ayni dusunuyoruz yahu :)))
güzel arkadaşım galiba ben söylemek istediğimi anlatamıyorum..senin için demiyorum ama ister sevgilinle birlikte olursun ister olmazsın bu beni hiç ilgiiendirmez.bende eşimle sevgili oldum ama inan bu derece cinsel muhabbet geçmedi aramızda.belki de o yüzden çok şaşırdım.tabii ki ufak şakalaşmalar oldu ama erkek akadaşının tavrı gibi bir tavır görmedim hiç.bana yanlış gelen buydu.yoksa beni bilen bilir ne evlilik öncesi cinselliğe karşıyımdır ne de b tarz muhabbetlere.ama herşey saygı sınırları içiresinde olmalı.sevgiliyiz diye her muhabbeti rahatça yapamayız.tekrar ediyorum bu benim doğrum,senin ki farklıysa saygı duyarım ama aynı saygıyı da sizden beklerim..
ben buradaki kimse için cinselliği yaşamıyorsunuz demedim.ister yaşayın ister yaşamayın bana ne?ben toplumun geneli için konuştum ki durum aynen benim söylediğim gibi.ayrıca iddia ettiğiniz gibi bizim toplum cinselliği konuşabilen bi toplum da değil.öyle olsa zaten bu kadar cinsel problemleri olan bir toplum olmayız.bu mevzular rahatça konuşulamadığı için zaten bir sürü bayan ilk gece korkusu yaşıyor hatta daha da ileriye gidip vajinismus vs gibi problemlerle evlilikleri mahvolyor.
Burdaki yorumlardan bazilari bu konuyu "sevgiliyle cinselligi konusmak" olarak degerlendirmis. Sevgiliyle cinsellik tabii ki konusulur ama baska insanlari arzuladigini veya baska birileriyle cinsel beraberlik yasamak istedigini soylemek bence laubalilikten baska bisey degildir ve normal de degildir. Ne o ensede saplak halini almis beraberlikler? sanki kiz arkadasi degilde, askerlik arkadasisin. Bunlarin hepsine tahammul et, sonra karsilikli saygi bitip, tartismalarda kufurlesmeler baslayinca vay bakalim biz nasil bu hale geldik? Sen kendi arzularin var diye bir baska adamla beraber olsan bunu erkek arkadasin anlayisla karsilayacak mi? Onun bunu yapmasinda anlasilcak ne var? Benden gizli yapacagina, benim haberim larak yapsin diyenler de vardir. Heh iyi, haberiniz oldu, basiniz goge erdimi? Cok mu mutlusunuz simdi? Yahu, kadinsiniz siz kadin, kendi degerinizi bilin. Taviz vermeyin boyle igrenc seylere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?