soru sordum ve altından kalkamayacağım cevap aldım

Biz de eşimle 7 yıl flörtün ardından evlendik.

Lakin hiç bu tür konulara girmedik.

Ne demek yaparken seni düşünmeyecegim vs.

Hakikaten ilginç sohbetler bunlar...

hiç konuşmadık desem evlilik yolunda giden ilişkide konuşulmaması normal değil denir,konuştuk desem bu konulara girmek normalmi denir,vallahi bende çözemedim artık..konuşmadığın zaman işte böyle 7 yıl sonunda anlıyosun.
ayrıca yaparken seni düşünmeyeceğim diye bi kelime kullanmadım ben,başka birinin yaptığı yorum benim ağzımdan çıkmış gibi oluyo.beni sapık ilan ettiğin için,seni aklıma dahi getirmiyeceim dedi..sonuç aynı yere varıyo olabilir ama yaparken düşünmeyeceğim lafı dahada çirkin..

peki bu muhabbet olmasaydı,benim onun düşüncelerini öğrenememiş olmam normalmiydi?? bazende bukadar derine inmem gerekiyoki öğreneyim dmi..iyiki bu konu açılmış ve iyiki ben ona sormuşum ki,hakkındaki bilmediğimi öğrendim.belkide ben saftım yıllarca böyle bildim..ama artık öğredim düşünebileceğinide..buyüzden normal canm,sağlıklı adım atmam için önemli benim için,yoksa 2 gündr bu kelimelerin üzerine düşünmem

yahu iki sevgilinin arasında cinsellik muhabbeti tabi ki geçer bundan daha doğal bir şey olamaz.birbirini seven iki insan birbirini arzulayacak tabi ki daha ne olsun.hatta ben birbirini seven çiftlerin evlilik öncesinde cinselliği yaşamaları gerektiğini düşünüyorum ama bizim toplumun çok büyük kısmı böyle bir şeye hazır değil tabi.siz evlenene kadar cinselliğin "c" sinden bahsetmeyin ondan sonra gelsin vajinismuslar,iktidarsızlıklar cinsel problemler ve dolayısıyla aldatmalar

konuyu açmadan evliliğe nasıl adım atayım zaten.saol canm

Konu sahibinin ilk mesajını okudum, ardından ilk gelen bu cevaba gözüm ilişti ve valla konu sahibi özür dilerim senin problemini unuttum ben bu arkadaşın yazdığını okuyunca. Dur bi kendime geleyim sana da yazıcam da, ya Allah aşkına paranomanyak arkadaş sen şaka mı yapıyosun? şaka dimi bu yazdığın lütfen şaka deee. Nasıl yani ya siz flört ederken sevgilin yani şimdiki eşin sana flört aşaması boyunca seni aldatmayacağıma dair söz veremem mi dedi? Ama evlenince kesin aldatmam mı dedi?? Ee sen ne dedin o zaman ne cevap verdin ben vallahi çok merak ettim. Pessss.

güzel arkadaşım galiba ben söylemek istediğimi anlatamıyorum..senin için demiyorum ama ister sevgilinle birlikte olursun ister olmazsın bu beni hiç ilgiiendirmez.bende eşimle sevgili oldum ama inan bu derece cinsel muhabbet geçmedi aramızda.belki de o yüzden çok şaşırdım.tabii ki ufak şakalaşmalar oldu ama erkek akadaşının tavrı gibi bir tavır görmedim hiç.bana yanlış gelen buydu.yoksa beni bilen bilir ne evlilik öncesi cinselliğe karşıyımdır ne de b tarz muhabbetlere.ama herşey saygı sınırları içiresinde olmalı.sevgiliyiz diye her muhabbeti rahatça yapamayız.tekrar ediyorum bu benim doğrum,senin ki farklıysa saygı duyarım ama aynı saygıyı da sizden beklerim..

alinti yapmak istemedim

Peki siz nerden biliyorsunuz. cinselligi yasamadigimizi
tam anlamiyla olmasa da bir seyler yasandi sonucta

evlenmeden once yasamadim diyen de yalan soyluyordur en azindan nisanlilik doneminde yasamistir

cinselligin c sini konusmyan toplum degiliz bence
aksine kapali kapilar ardinda cok daha baska boyutta..

iki sevgili arasinda tabi ki cinsellikle ilgili konusma gecer fakat bunun bile olcusu olmalidir bana gore....

Kadesa seninle her konuda ayni dusunuyoruz yahu :)))

canım ruh ikizi olabilir miyiz acaba

benim bu konuda demek istediğim şuydu: çiftler herşeyi yaşayabilir bu kimseyi ilgilendirmez ama bunu gündelik hayata da bu şekilde taşımak ve karşı tarafın üslubu hoş değildi ancak yazdığım iki satır nerelere çekildi hayret

Erkeklere nedense bu konular cok dogal geliyor.cesaretim olsa giderdim laflari vs belki senden oncesi icindir.senle bir iliskisi varken gidecegini sanmam.acik acik sana soylemeside bu rahatliktan kaynaklaniyor bence.en azindan gizli kapakli dusunmesinden iyidir boylekonularda ustune fazla gitme derim ters tepebilir.insanin sevdigine durust konusmasi her zaman iyidir.bende arada nisanlima sorardim gittinmi hic vs ilk baslarda cekindi soylemeye ama zamaninda gittigini bunun bedensel bir durtu oldugunu e Birde genclik zamanlari heves vs oldugundan bahsetmisti.hatta eski kiz arkadaslarina kadar bilirim.bunu acik konusmasi guzel.tabiki bende isterdim hic oyleyerlere gitmesin ama benim icin bundan cok bana durust davranmasi daha onemli. Tabiki bir erkek sevdigi varken boyle yerlere gitmemeli ki zaten yapmacik seyler bunlar insanin nerde sevdigi insanla olmasi nerde tanimadigi yapmacik insanlara olmasi.tabiki sevdigini secer bir erkek.dedigim gibi bence sana durustlugunden samimiyetinden boyle davranmis canim ustune gitme bence fazla.

cümlenizdeki kırmızıyla belirttiğim yer için konuşuyorum,tabiki benim için bu tavrı normal değildi oyüzden açtımya konuyu zaten..aslında aynı şeyden bahsediyoruz.ve tabiki saygı duyuyorum..tavrı bana normal olmadığı için bukadar üstünde durdum..aynı düşüncedeyim ..ben' cinsellik konusunda konuşmanız yanlış' olarak algıladım bian oyüzdendendi söylediklerim..
ele aldığım nokta tavrının ve sözlerinin bukadar rahat olması bana karşı

ben buradaki kimse için cinselliği yaşamıyorsunuz demedim.ister yaşayın ister yaşamayın bana ne?ben toplumun geneli için konuştum ki durum aynen benim söylediğim gibi.ayrıca iddia ettiğiniz gibi bizim toplum cinselliği konuşabilen bi toplum da değil.öyle olsa zaten bu kadar cinsel problemleri olan bir toplum olmayız.bu mevzular rahatça konuşulamadığı için zaten bir sürü bayan ilk gece korkusu yaşıyor hatta daha da ileriye gidip vajinismus vs gibi problemlerle evlilikleri mahvolyor.

haklısınız katılıyorum..benim durum artık bunu aştı ne diyeceğimi bilmiyorum

Burdaki yorumlardan bazilari bu konuyu "sevgiliyle cinselligi konusmak" olarak degerlendirmis. Sevgiliyle cinsellik tabii ki konusulur ama baska insanlari arzuladigini veya baska birileriyle cinsel beraberlik yasamak istedigini soylemek bence laubalilikten baska bisey degildir ve normal de degildir. Ne o ensede saplak halini almis beraberlikler? sanki kiz arkadasi degilde, askerlik arkadasisin. Bunlarin hepsine tahammul et, sonra karsilikli saygi bitip, tartismalarda kufurlesmeler baslayinca vay bakalim biz nasil bu hale geldik? Sen kendi arzularin var diye bir baska adamla beraber olsan bunu erkek arkadasin anlayisla karsilayacak mi? Onun bunu yapmasinda anlasilcak ne var? Benden gizli yapacagina, benim haberim larak yapsin diyenler de vardir. Heh iyi, haberiniz oldu, basiniz goge erdimi? Cok mu mutlusunuz simdi? Yahu, kadinsiniz siz kadin, kendi degerinizi bilin. Taviz vermeyin boyle igrenc seylere.

Ya geneleve gitmek nedir iğrenç bir şey.Cinsellik parayla satın alınır mı hiç!İki tarafın zevk alması mutlu olması için olan bir olayın ticarete dökülmesi beni oldum olası rahatsız ediyor.Her şeyi geçtim oradan hastalık kapma riski çok yüksek.Bu adamla ben nasıl ileriyi düşünebilirim.Bir çok cinsel yolla bulaşan hastalık var ve ben canımı sokakta bulmadım.Hayatımda olan insan benimle zevk almalı.Tabi ki ilk günden gidin zevk verin erkeklere demiyorum.Tanıyın hak ediyorsa bazı şeyleri ona göre davranın.Erkeklerin bazı ihtiyaçları var malesef cinselliğe bizden daha düşkünler.Ama bu güdülerini bastırmak için illa işi derin boyutlara götürmeniz gerekmiyor.Açık açık yazmasam da anlamışsınızdır çoğunuz.Bazen onlara tutkulu bir sarılma öpme bile yeterli gelir.Sevgilin böyle düşündüğüne göre ona tutkunu tam olarak hissettirememişsindir bence önce bu konuyu bir konuşun çözümleyin

değerimi biliyorumki bu konuyu ele aldım..ayrıca kırmızıyla belirttim yeri yine söylüyorum böyle bişey yok.konuyu daha başka yerlere götürmeyelim cümleler değiştikçe,benim ağzımdan çıkan kelimeler alıp başını gidiyo..ne başka birirlerini arzuladığını söyledi nede benden başkasyıla birlikte olucam dedi nede izin aldı böyle bi çirkinlik ve saçmalık olamaz benim için...benim tartıştığım konu başka..dediğiniz gibi olan bu durumda hiç bir kadının böyle bi iğrençliğe taviz vereceğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…