mrb kızlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum.derdim erkek arkadaşmla.dün akşam aramızda bi konu geçti normal konuşuyoduk.konu erkek bayan arasındaki cinsel ilişkiye geldi.bunu kendi getirdi.birden bana,ben ge...gitsemmi dedi,şok oldum.anlamışsınızdır sanırım söylemek istediğimi.çok moralim bozuldu.kesinlikle beklemiyodum böyle bişey ve bende ona belkide cvbını beklemediğim soruyu sordum,hiç düşündünmü yapmayı istedinmi dedim,verdiği cvp'düşündüm ama cesaretim basmadı'oldu..cvbı okadar koyduki bana ne yapacağımı şaşırdım resmen canımı yaktı..tabi bunun sonu kavgayla bitti. şuan konuşmuyoruz ben konuşmuyorum birden soğudum ondan.düşünmüş olması beni mahvetti.ben varken nasıl böyle düşünebilir aklım almıyo.ben sana şaka yaptım,gidecek olsam zaten sana sormam bile yaparım ama yapmıyorum yapmış olsamda yaptıktan snra söylerim sana saklamam dedi.biliyorum saklamaz zaten,yapmadığınıda biliyorum ama düşündüm ama cesaretim basmadı cvbı beni bitirdi dünden beri o cümle beynimi yiyip bitiriyo..bana yapılan saygısızlık değilmi bu??siz olsanız nasıl düşünürsünüz..inanın çıkamıyorum işin içinden.bu mantığı aklım almıyo,nasıl düşünür..ihtiyacını gidermek için başkasına gitmeyi cesareti basmamış..aklıma geldikçe bu sözüne çıldırıyorum
biz flört ederken benim eşimde bana "şuanda seni aldatmam diyemem ama evlendikten sonra ona eminim aldatmam"demiştidüşün yani aldatma ihtimali yüksek (belkide yaptı) bi ilişkiden sonra evlendik.şimdi mutluyum en ufak hatasını bile görmedim allaha şükür.biraz erkekler doyumsuz işte
bunu yapmadığına eminim daha öncede geçmişti aynı konu.inanın yaptığını saklamaz.bunu söylemeside saklamadığının gerçeği.okadar yıkıldımki cesaretm basmadı ne demek ya..ben varken düşünmesi bile çok kötü,gerçekten doyumsuz
onu sorması şaka olarak kabul edebilirim ama düşündüm ama cesaretim basmadı sözü bi gerçek bunu açık açık söyledi..saklamadı diyede bişey olmamış gibi bu konuyu kapatayımmı şimdi:26::26:Erkeklerin doğası bu maalesef...Senin erkek arkadaşın baya dürüst davranmış sadeceHerkesin eşi sevgilisi kesinlikle gitmedim,düşünmedim der ama yüzde kaçı doğru söylüyor meçhul Güvenip söylediklerine inanmaktan başka çaremiz yok...Sende sevgilinin şaka yaptım sözüne inan
belki şakasına söylemiştir. ya zaten düşünmedim dese inanacak mısın? erkek ve cinselliği düşünmeyecek? seninle düşündüm dese tepkin ne olurdu?
sen hayatıma girdiğinden beri düşünmedim dese çokmu,biz düşünmüyoruz ama..onu geçtim cesaretim basmadı sözü yerine kendime yakıştıramadım,yada benim cesaretim onu kaldırmaz kabul etmedi dese inanın bukadar koymazdı
sen hayatıma girdiğinden beri düşünmedim dese çokmu,biz düşünmüyoruz ama..onu geçtim cesaretim basmadı sözü yerine kendime yakıştıramadım,yada benim cesaretim onu kaldırmaz kabul etmedi dese inanın bukadar koymazdı
onu sorması şaka olarak kabul edebilirim ama düşündüm ama cesaretim basmadı sözü bi gerçek bunu açık açık söyledi..saklamadı diyede bişey olmamış gibi bu konuyu kapatayımmı şimdi:26::26:
mrb kızlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum.derdim erkek arkadaşmla.dün akşam aramızda bi konu geçti normal konuşuyoduk.konu erkek bayan arasındaki cinsel ilişkiye geldi.bunu kendi getirdi.birden bana,ben ge...gitsemmi dedi,şok oldum.anlamışsınızdır sanırım söylemek istediğimi.çok moralim bozuldu.kesinlikle beklemiyodum böyle bişey ve bende ona belkide cvbını beklemediğim soruyu sordum,hiç düşündünmü yapmayı istedinmi dedim,verdiği cvp'düşündüm ama cesaretim basmadı'oldu..cvbı okadar koyduki bana ne yapacağımı şaşırdım resmen canımı yaktı..tabi bunun sonu kavgayla bitti. şuan konuşmuyoruz ben konuşmuyorum birden soğudum ondan.düşünmüş olması beni mahvetti.ben varken nasıl böyle düşünebilir aklım almıyo.ben sana şaka yaptım,gidecek olsam zaten sana sormam bile yaparım ama yapmıyorum yapmış olsamda yaptıktan snra söylerim sana saklamam dedi.biliyorum saklamaz zaten,yapmadığınıda biliyorum ama düşündüm ama cesaretim basmadı cvbı beni bitirdi dünden beri o cümle beynimi yiyip bitiriyo..bana yapılan saygısızlık değilmi bu??siz olsanız nasıl düşünürsünüz..inanın çıkamıyorum işin içinden.bu mantığı aklım almıyo,nasıl düşünür..ihtiyacını gidermek için başkasına gitmeyi cesareti basmamış..aklıma geldikçe bu sözüne çıldırıyorum
bu erkek milletinin saçma sapan fikirleri lafları nasıl uyuz ediyo beni anlatamam...
ne zannediyolar acaba gidip para verip hastamıdır manyakmıdır belli olmayan kadınlarla düşüp kalkmayı acaba...
bide övünecekler nerdeyse...
yap tribini anacım..
aklı başına gelsin...
kıl oldum...
sen cinselliği düşünmesine mi bozuldun, yoksa genelev lafına mı?
ayrıca sen de düşün ne olacak ki? evlenene kadar cinsellik düşünülmeyecek diye bi kural mı var
canım erkeklerın dogasıdır bu .onlara gore bu cok normal .soyle dusunursek aslın da erkek arkadasın sana samımıce ıtıraf da bulunmus .
hangı erkek dusunmez kı ,hepsının kafasın da bın turlu bın cesıt fantazı var ,ınan hepsı dusunmustur .tabı bunu sana soylemesı de
cok hos olmamıs ama ,cok da uzatmayın bu meseleyı derım .erkeklerın hepsının kafasın da boyle dusunler olmustur .
ıyı olanlar uygulamaya gecırmez hepsı bu!
Nabız yoklamak istemiş olabilir belki.Biz birlikte olmayacak mıyız anlamında...
Genelevin düşüncesi bile itici,haklısın.
Cesaretim basmadı diyeceğine,içim almadı,midem kaldırmadı deseydi daha iyiymiş.
hayatında ben varken başkasıyla bunu düşünmesi,düşünmesinide geçtim cesaretim basmadı lafı benim tamamen canımı sıktı.öyle bi girişimde bulunmuş ama yapamamış.cesareti bassa yapacak.çıldırdığım nokta bu.cinselliği evet düşünebilir ama başka kadınlarla değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?