bu durumun mentalitesini anlamıyorum zaten ....kadın ne kadar güzel olursa olsun mesleği balerin olsun kadın daha dün başka bir adamla birlikteydi ....kadınnı da anlamıyorum madem iyi bir mesleğin var onu yap....hayır neymiş para biriktiriyormuş şaka gibi...ben de yıllarca ders çalışıp dirsek çürütüyorum....ilk erkek arkadaşımla evlendim ...benimle değil onunla mutlu
bu durumun mentalitesini anlamıyorum zaten ....kadın ne kadar güzel olursa olsun mesleği balerin olsun kadın daha dün başka bir adamla birlikteydi ....kadınnı da anlamıyorum madem iyi bir mesleğin var onu yap....hayır neymiş para biriktiriyormuş şaka gibi...ben de yıllarca ders çalışıp dirsek çürütüyorum....ilk erkek arkadaşımla evlendim ...benimle değil onunla mutlu
ben odamı ayırdım o ne yaparsa yapsın sanırım evlenmeden öncede böyle bir alışkanlığı varmış....ve bütün arkadaşları da bu tarz ilişki yaşıyor....içlerinde kimler yok ki ....armatöründen tut doktoruna kadar.....ama beni esas şok eden dağıtan kısmı ne biliyormusunuz bana hep çok düşkün gibi görünüyordu üç kağıtçı kendine bir tane salak bulmuş ....bunun normal olduğunu empoze etmeye çalışıyor....o dışarda mutlu olup gelecek ...ben evde ona yemek yapacağım çocuk doğuracağım sınavımı kazanıp iyi bir doktor olacağım ....yüzsüz yüzsüz bunu talep edebiliyor....sebebiyse bir gün ona kalacak olan mirasmış bana sahip çıkarmış ....hey allahım ben hem kör hem salak hem kendimden bir haber kızmışım....şu an boşanma arefesinde olduğumu bile bilmiyor...bunlar kendilerine o kadar çok güveniyor
ben odamı ayırdım o ne yaparsa yapsın sanırım evlenmeden öncede böyle bir alışkanlığı varmış....ve bütün arkadaşları da bu tarz ilişki yaşıyor....içlerinde kimler yok ki ....armatöründen tut doktoruna kadar.....ama beni esas şok eden dağıtan kısmı ne biliyormusunuz bana hep çok düşkün gibi görünüyordu üç kağıtçı kendine bir tane salak bulmuş ....bunun normal olduğunu empoze etmeye çalışıyor....o dışarda mutlu olup gelecek ...ben evde ona yemek yapacağım çocuk doğuracağım sınavımı kazanıp iyi bir doktor olacağım ....yüzsüz yüzsüz bunu talep edebiliyor....sebebiyse bir gün ona kalacak olan mirasmış bana sahip çıkarmış ....hey allahım ben hem kör hem salak hem kendimden bir haber kızmışım....şu an boşanma arefesinde olduğumu bile bilmiyor...bunlar kendilerine o kadar çok güveniyor
Bence hem boşan hem de rezil et!! Annesi bile bilsin o şerefsizin bu söylediklerini utansın azıcık pis mahluk(kusura bakma çok sinirlendim inşallah alınmazsın) Hem boşan hem de nedenini de ailesi bilsin!!
Bence hem boşan hem de rezil et!! Annesi bile bilsin o şerefsizin bu söylediklerini utansın azıcık pis mahluk(kusura bakma çok sinirlendim inşallah alınmazsın) Hem boşan hem de nedenini de ailesi bilsin!!
siz hamile olsanız, yine izin vermelisiniz o zaman? aynı mantık değil mi?
hayır aynı mantık değil.. sağlık sorunları olduğu zaman da uçkurunun derdine düşen adam adam mıdır ? ben kişisel tercihlerden bahsediyorum.. kişisel tercih = sağlık sorunu değildir.. ayrıca hamile bi kadın cinsellikten tamamen uzaklaşiyor mu ? bir şekilde eşiyle bişeyler yaşayabiliyordur öyle değil mi
peki masturbasyon yaparak tatmin olma diye bir durum var. bununla neden yetinmesini istemediniz? hamilelikte hamileliğe saygı gösterip başkasına gitmiyorsa, evlilik öncesi de sevdiği kadına saygı gösterip gitmeyebilirdi. yani erkeklerin hayatını devam ettirebilmesi için bir kadınla olması zorunlu değil. ölmüyorlar yani?
bu kişisel tercihtir sevgili kindarr.. kimse ben beklemek istiyorum sen de bekle diyemez.. kendini tatmin et diyemez.. adam da gönüllü olur tamam, ama adam kendini tatmin etmek istemeyebilir, ben de istemeyebilirim.. bunlar kişisel tercihlerdir.. kişisel tercihler uyumlu olursa o ilişki tadından yenmez.. beyin bu tip konularda benzer düşünmeli.. bu konu tam buna örnek.. şimdi konu açan arkadaşımız evliliği bekliyor, ama adama evliliği beklemek saçma geliyor.. ben burda ikisini de suçlayamam.. sadece kişisel tercihleri uygun olmadiği için ilişkilerinin çatirdayacağini söyleyebilirim..
anladım sizi. kafa yapılarımız tamamen farklı ama görüşünüze saygı duyarım...
hayır aynı mantık değil.. sağlık sorunları olduğu zaman da uçkurunun derdine düşen adam adam mıdır ? ben kişisel tercihlerden bahsediyorum.. kişisel tercih = sağlık sorunu değildir.. ayrıca hamile bi kadın cinsellikten tamamen uzaklaşiyor mu ? bir şekilde eşiyle bişeyler yaşayabiliyordur öyle değil mi
ayy inanamadım bide yüzsüz yüzsüz senden bunu kabullenmeni istedi yani.yaa hakikaten bu erkekler iğrenç yaratıklar ya.çok afedersiniz en amiyane tabirle söyleyeceğim o deliğe onlardan onlardan önce yüzlerce kişinin girmiş olması önemli değil onlar aldığı zevke bakıyor bu hepsi için geçerli.biz de aptal aptal yok sadece seninim tenin tenimde bilmemne diye romantik hayaller kuruyoruz.halbuki onların kafa yapısı okadar basit ki al işte evde karısına makyaj yaptırmaz ama gittiği kadın boya küpüne düşmüş gibidir.evdeki kadın hanım hanımcık olmalıdır çocuklarının anası olmalıdır onun adına yakışır davranmalıdır(adı batsın) ama kendisi en ucuz kadınlarla gezip tozma hakkına sahiptir.kendi evlenmeden önce yemediği halt kalmasın ister ama evleneceği kadın bakire olmalıdır.tatlım seni üzecek bişey söylediysem çok özür dilerim üstüne alınma senin durumundan yola çıkıp genel olarak konuştum yani bütün erkekler hakkındaki düşüncelerim bunlarben odamı ayırdım o ne yaparsa yapsın sanırım evlenmeden öncede böyle bir alışkanlığı varmış....ve bütün arkadaşları da bu tarz ilişki yaşıyor....içlerinde kimler yok ki ....armatöründen tut doktoruna kadar.....ama beni esas şok eden dağıtan kısmı ne biliyormusunuz bana hep çok düşkün gibi görünüyordu üç kağıtçı kendine bir tane salak bulmuş ....bunun normal olduğunu empoze etmeye çalışıyor....o dışarda mutlu olup gelecek ...ben evde ona yemek yapacağım çocuk doğuracağım sınavımı kazanıp iyi bir doktor olacağım ....yüzsüz yüzsüz bunu talep edebiliyor....sebebiyse bir gün ona kalacak olan mirasmış bana sahip çıkarmış ....hey allahım ben hem kör hem salak hem kendimden bir haber kızmışım....şu an boşanma arefesinde olduğumu bile bilmiyor...bunlar kendilerine o kadar çok güveniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?