eğer o kişiyi hala seviyorsam hayatımda kimse yok tekrar birlikte olmak isterim...
ama diyorsun ki hiç bir şey yoluna girmicek neden girmicek eğer gerçekten girmicekse
o zaman o kişiyi hayatına tekrar sorma derim.ama şuda var neden ayrılmıştınız peki......
kesinlikle geçici canım..
güçlü olmak ilk adım ve kararlı olmak
güzel bi söz vardır çünkü: hayatta yaptığımız en büyük yanlış yaptığımızın yanlış olduğunu bile bile yapmaktır..
hiçbşi yoluna girmicek bitti diyosan bitmiştir.uzatma derim. ben bnu çok yaşadım.btince pişman oluo erkekler, arayp mesaj atıp duruolar ama bittiyse bitmiştir. mantık yoksa düzelmicekse ilşkiyi süründrmemk grek..
ben ondan gelen mesajları ve aramaları engellemiştim numrasnı silmiştim elim her telefona gittğinde ona değil arkadşlarma msj atmıştm ve 6-7ayda geçti.. kararlı ve güçlü ol
beni sil demişti...zaten gerçeğe de taşınamamış bir ilişkiydi...internet aşamasında kaldı...
bir sürü kıza ilgi duyuyordu eğlence amacı altında...kaç kere küstük...küs olduğumu zamanlarda asılmıyor kimseye...ne zaman tekrar konuşmaya başlasak elde etmişlik hissine mi kapılıyor nedir arayışa geçiyordu...şu ara yine durulmuş...ya ne saçma bir şey değilmi kafama taktığım...başkalarına yorum yazarken insan daha kesin olabiliyor...daha mantıklı...ama kendimde o mantık kaybolup gidiyor...bir yanlış yapmayım diye paylaşmak istedim...
anladım canım bende senin gibi bir ilişki yaşadım aslında bende bu gerçeğe taşınamamaktan şikayetçiydim yorulmuştum artık sesini dahi duymamıştım kamerada görmedim ama çok farklıydı bilmiyorum nasıl bir şeydi.anlatılmaz yaşanır derler ya bende öyle sadece resimleri vardı ortada birde ortak kankamız 1 sene olmuştu artık canıma tak etmişti.senin yerinde olsam seviyorsam barışırım ama bir şartla yüzyüze konuştuktan sonra yoksa kabul etmem ki bende aynı durumdayım bu dediğimi ayrıldığım kişiye söyledim.ama çok şükür ki bizde kız falan yoktu hatta face bile yok benimkinide kapattırmıştı.hep telede mesajlaşmıştık öyle bir güvendi ki zaten yanındaymış yanımdaymış gibi hissediyordum....
benimde ilişkim yeni bitti 2 aya yasklaştı...hala seviyorum ve özlüyorum ama başlayalım dese tekrar başlamaya cesaretim yok bu kadar üzüldükten sonra asla...tekrar üzmeyeceğini kendisi bile garanti edemez bu saatten sonra..ama sen bırak eğer çok uğraşırsa seni kazanmak için bi şans verilebilir yinede..
eger nettense ilk baslarda alıskanlık hissi nedeniyle acı cekersin ama daha cabuk gecer eger bu insan boyle biriyse sanslısın bence bu iliski nette kalmıs cunku..gercekten tanısıp gorusseydin ozaman daha acı gelirdi
eğer hiçbişeyin yoluna girmiyceğini biliyosam uzak dururdum yni uzak durmayı denerdim..ama kndimi senin yrine koyuyorum da biraz zor.. içinde hala ondan bişeler var ki uzak duramıyosunn.. bn senin yerinde olsam denerdimm ilerde ''acaba deneseydik mutlu olurmuyduk'' dememk için..ama karar senin
aynı duyguları paylaşıyoruz...garantisi yok üzmemesinin...ne bileyim...belki de tekrar ona dönüp dönmeyeceğimi anladıktan sonra rahatlayıp eski şeyleri yaşatabilir bana...keşke eski günlerin özlemini çekmeseydim...bu özlem karıştırdı beni...
aklın karışmasın canım ilk başlarda böyle olması çok normal 9 ay diyosun kolay değil..elin telefona gider ya da msne normaldir bunlar...bi an konuşmak istersin mutlaka anlatmak isteyeceğin şeyler çıkar ama anlatamazsın çünkü yok hayatında..sanırım yapabileceğimiz en iyi şey hayatımıza devam etmek...hayat devam ediyor onlarla ya da onlarsız..ama dediğim gibi çok uğraşırsa seni kazanmak için bi şans verebilirsin belki ama senin uğraşmanla olmasın hiçbişey işte ozaman cepta gözüyle bakar sana gurunu incitmesine izin verme hiç...sonra pişman ve özgüvensiz olursun...iyisi mi bırak akışına zaman ilaçtır herşeye alışırsın bi süre sonra onsuz devam etmeye..ben ilk başlarda konuşmadığımız saatleri dakikaları sayıyordum ama geçti..şimdi özlem var ama konuşmak mı aslaaa..sen de alışırsın bu duruma bi süre sonra..seni üzmesine izin verme..şu da var çok çabalarsa kıymetini bilirse o zaman kaybetmemek için elinden geleni yapar...uğraşmazsa da salla gitsin...
seninkisi yine saygı duyulacak bir şey...araya başka kızarı sokmamış...güven varmış ya...boshayallersmilene kadar güzel..inanırmısın imreniyorum aldatma dışı sebeplerle ayrılmış olanlara...3 ay olmak üzere...hayatımı düzene sokmaya başlamıştım...ama elim nedense hotmail hesabımı kapattırmaya gitmedi bi türlü...açmadım bakmadım...ama hesabı da silmek istemedim...geçenlerde sık sık aklıma gelmeye başladı...elim gitti hotmaile.....aynı anda özlem duyduğumuzu farkettim...
keşke siz sevgilinle bir araya gelebilseniz...inan çok mutlu olurum adına...belki de olur sizinkisi ha...:1rolleyes:
ama bende güven kalmadı...çok üzgün olduğunu biliyorum onun...kızlar konusunda da düzelmeye çalışmıştı...ama başaramadı...yapısı öyle...huylu huyundan vazgeçmeyecek:1no2: ama ben de şüphe içinde yaşamayı kaldıramam..9 ay boyunca şüphe yaşattı bana...bi anlık duygusal davranıp eklemekten korkuyorum...
canım çok teşekkür ederim ya...içime su serptin...çok rahatladım...akışına bırakacağım...dediğin gibi gerçekten istiyorsa ulaşır...3 ay boyunca arada msn sine eklemem için davet göndermesini çaba olarak görmeyeceğim...beni çok kırdı...en azından mail atıp bişiler söyleyebilirdi... o kadarını bile aklına getiremedi...ne diyim artık...hayırlısı olsun...çabalarsa birşeyler için o zaman pişmanlık duymadan özgüvenli karar almış olurum...ama şimdi erken...özgüvenimin zarar görmesini istemem...tekrardan teşekkür ederim arkadaşım...:1hug:
saol canım iyi dileklerin için ama ben hiç sanmıyorum.çünkü beyfendi msne dahi girmiyor.BİTTİ nin kelimesini çok iyi anladım artık ne o beniim hayatımda ama hala yüreğimde ismi geçince kalbim atar heyecanlanırım.ama nede ben unun hayatındanım kem bilir ne yapıyor ne ediyor bilmiyorum.bir fikrimde yok.tek bildiğim seven insan özleyen insan arar sorar çaba sarfeder ama onda öyle bir şey yok...bana çok kolay ulaşırr istese ama o yapmıyor bende hayatıma devam ediyorum...
ne demek azıcık faydam olduysa ne mutlu bana....bencede beklemen faydalı inan bana bi insan istesin sevdiğine inandırmaya inan yapamayacağı şey yoktur..yaparsa seviyodur ama çaba göstermezse de zaten taşıma suyla değirmen dönmez nereye kadar sen çabalayacaksın zaten gururunu onun üstünde tut herzaman için...canım benim zaman işte beklemekten başka yapacak bişey yok..Şeniz
bir yerlere şöyle bişi yazmıştın sanırım sendin dimi...sevgilinin ayrıldığınız için çok üzüldüğünü duymuştun...çok özlüyormuş seni...o kadar üzülmesi sonucu mail atmıştın...belki yanlış hatırlıyor da olabilirim...ama isim olarak seninki kalmış aklımda...
eğer öyle bir durum varsa için rahat olsun canım...sen elinden geleni yapmışsın...gerisi ona kalmış...bitirme konusunda mutlaka haklı bir sebebin vardır...çünkü erkekler gibi saçma sapan sebeplerle bitirmiyor kadınlar...bir de insanın içini şu rahatlatıyor güzelim...herşey sonunda olacağına varıyor...birşey de kısmet varsa gerçekten oluyor...yoksa ne yapılırsa yapılsın olmuyor...içini ferah tut canım...gün olur devran dönermiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?