Sorular,sorunlar..boşanma??Eşimle aynı okulda çalışmaya devam etme??kafam çok karışık

oznel

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2013
194
2
16
Antalya
Herkese merhaba
Boşanma davası açacağım en sonunda ama kafam öyle allak bullak ki...İlk defa kendimde bu kadar cesaret hissediyorum.Korkularım ve endişelerim de var tabii. Ama en büyük endişem çocuklarım için.Sonra eşimle aynı okulda öğretmeniz.Nasıl olacak bilmiyorum ki.Görevlendirme istesem çıkar mı ?
Öğretmen arkadaşlar düşüncelerini yazabilir mi acaba?
İşin içinden çıkamadım bir türlü.

Oncelikle karariniz hayirli olur umarim.gorevlendirmeniz cikar .bi öğr.arkadasin gorevlendirmesi ilceden il merkezine cikmisti .bosanma dilekcenizle il mebe gidip konusun sikinti cikarrmazlar eminim.okullar tamacilmadan hallederseniz daha iyi olur

teşekkür ederim peki görevlendirme isteyeceğimden okul idaresini haberdar etmeli miyim?Pek dallandırıp budaklandırmak istemiyorum da.Herkesin bilmesine gerek yok diye düşünüyorum.

Simdilik bence gerek yok bilgilendirmeye yani yasal olarak oyle bir zorunluluk yok tamamen size bagli.Rabbim yar ve yardimciniz olsun

hakkınızda hayırlısı olsun
evlilikte saygı sevgi bitmişse evde huzur yerine huzursuzluk varsa bilinki çocuklarınız için ayrılmanız daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…