Merhaba KK'nın güzel ve bilge hanımları..
Gün geçmiyor ki bi sıkıntı gelip yüreğime çöreklenmesin..
Nişanlım 15 ocakta iş için İtalya ya gidiyor hem de 2 aylığına ve beni de yanında götürmek istiyor ama annemden mümkün değil izin alamam (gidersem de 1 hafta falan kalabilirim), o da farkında olmalı ama yine de trip atıp zor durumda bırakıyor beni.
Ben de gitmeyi çok istiyorum ama hem bu işi anneme kabul ettirmek zor hem de gerçekten rahat durmayacağız.. Adam neredeyse nikah kıyacak beraber gidebilmemiz için..
Siz ne yapardınız? Bir de mayısta evleniyoruz Rabbim kısmet ederse, çok hevesleniyorum.. Onun ailesine ait olan bi evde oturacağız, bi an önce burayı döşeyip yuva yapmak istiyorum. 5 ay boş kalacak ev, sizce alınan eşyaların mağazada durması mı daha mantıklı yoksa evi döşeyelim mi? Şuan ev boşta duruyor, bi getirisi yok, kira da vermediğimiz için bi kayıp olmaz.. Ne diyorsunuz bacılarım??
Gün geçmiyor ki bi sıkıntı gelip yüreğime çöreklenmesin..
Nişanlım 15 ocakta iş için İtalya ya gidiyor hem de 2 aylığına ve beni de yanında götürmek istiyor ama annemden mümkün değil izin alamam (gidersem de 1 hafta falan kalabilirim), o da farkında olmalı ama yine de trip atıp zor durumda bırakıyor beni.
Ben de gitmeyi çok istiyorum ama hem bu işi anneme kabul ettirmek zor hem de gerçekten rahat durmayacağız.. Adam neredeyse nikah kıyacak beraber gidebilmemiz için..