• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorular- sorunlar...

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
Merhaba KK'nın güzel ve bilge hanımları..
Gün geçmiyor ki bi sıkıntı gelip yüreğime çöreklenmesin..
Nişanlım 15 ocakta iş için İtalya ya gidiyor hem de 2 aylığına ve beni de yanında götürmek istiyor ama annemden mümkün değil izin alamam (gidersem de 1 hafta falan kalabilirim), o da farkında olmalı ama yine de trip atıp zor durumda bırakıyor beni.
Ben de gitmeyi çok istiyorum ama hem bu işi anneme kabul ettirmek zor hem de gerçekten rahat durmayacağız.. Adam neredeyse nikah kıyacak beraber gidebilmemiz için.. :( Siz ne yapardınız? Bir de mayısta evleniyoruz Rabbim kısmet ederse, çok hevesleniyorum.. Onun ailesine ait olan bi evde oturacağız, bi an önce burayı döşeyip yuva yapmak istiyorum. 5 ay boş kalacak ev, sizce alınan eşyaların mağazada durması mı daha mantıklı yoksa evi döşeyelim mi? Şuan ev boşta duruyor, bi getirisi yok, kira da vermediğimiz için bi kayıp olmaz.. Ne diyorsunuz bacılarım??

Merhaba KK'nın güzel ve bilge hanımları..
Gün geçmiyor ki bi sıkıntı gelip yüreğime çöreklenmesin..
Nişanlım 15 ocakta iş için İtalya ya gidiyor hem de 2 aylığına ve beni de yanında götürmek istiyor ama annemden mümkün değil izin alamam (gidersem de 1 hafta falan kalabilirim), o da farkında olmalı ama yine de trip atıp zor durumda bırakıyor beni.
Ben de gitmeyi çok istiyorum ama hem bu işi anneme kabul ettirmek zor hem de gerçekten rahat durmayacağız.. Adam neredeyse nikah kıyacak beraber gidebilmemiz için.. :KK43: Siz ne yapardınız? Bir de mayısta evleniyoruz Rabbim kısmet ederse, çok hevesleniyorum.. Onun ailesine ait olan bi evde oturacağız, bi an önce burayı döşeyip yuva yapmak istiyorum. 5 ay boş kalacak ev, sizce alınan eşyaların mağazada durması mı daha mantıklı yoksa evi döşeyelim mi? Şuan ev boşta duruyor, bi getirisi yok, kira da vermediğimiz için bi kayıp olmaz.. Ne diyorsunuz bacılarım??
Hayırlı olsun şimdiden,eğer anneniz zor durumda bırakıyorsa gitmeyin,eşyalara gelince mağaza kalsın,sonuçta şuan o evde yaşamayacaksınız düğüne yakın döşeyin hırsızlık olayı falan olabilir bir tanıdığımın evinede düğün günü hırsız girdi gelin damat salonda düğünde iken evlerine hırsız girdi.

Ayy ne güzell..
Anneni bir şekilde ikna et ya...
Zaten ewlenecekmişsiniz :KK53:

Ewide döşe bu aradaa bence de...

Ayy ne güzell..
Anneni bir şekilde ikna et ya...
Zaten ewlenecekmişsiniz :KK53:

Ewide döşe bu aradaa bence de...

Kadının bu defa yüreğine iner Allah korusun ama ben de çok heyecanlanıyorum.. :)
O iki ay burada olmayacak, beraber yaparız diye hayal etmiştim aslında ama.. :( Kafam karıştı bak şimdi..

Evi döşeyin..Ben olsam giderdim..Ne güzel italyayı görümüş olursun..
Ama tabi 2 ay kalamam diyorsun, nasıl izin alırsın bilemem. 1-2 hafta kalıp dönsen?

Zaten 2 ay duramam okulum falan var çünkü. Benim de isteğim 1-2 hafta kalıp dönmek.. Utanıyorum anneme söylemeye.. Bütün masrafları nişanlım karşılayacak hem şuan aramız çok iyi şükürler olsun ama ileride başa kalkınç olur mu o da beni korkutuyor doğrusu.. Ev için erken olmaz diyorsun yani.. :)

Hayırlı olsun şimdiden,eğer anneniz zor durumda bırakıyorsa gitmeyin,eşyalara gelince mağaza kalsın,sonuçta şuan o evde yaşamayacaksınız düğüne yakın döşeyin hırsızlık olayı falan olabilir bir tanıdığımın evinede düğün günü hırsız girdi gelin damat salonda düğünde iken evlerine hırsız girdi.

Sağ ol canııım :) Ay Allah korusun hepsini beğenerek aldım düğün salonundan çıkamam :D

Nikah kıyın ve gidin :D
Evi de düğüne yakın döşeyin bence
Mutluluklar

15 0cakta gidicez olursa eğer.. 1 aydan kısa zaman var önümüzde, nikahı sığdırmak zor olur..
İnan var ya o tadilatlı evi temizlemek bile ödül gibi geliyor bana.. Çok heyecan yaptım.. anlarsınız ya :)

Bir daha fırsatınız olur olmaz bilemezsin. Bence git. Ama tabi akıllı ol orada. Zaten evlenecez diye bir şey yok bu hayatta maalesef ki. Ne aileni kır ne de sevdiğini. Bir orta yol bulursun umarım.
Evi de bence yavaştan başlayabilirsiniz. İşler sıkışmamış olur daha iyi olur sanki.
Mutluluklar

Bir daha fırsatınız olur olmaz bilemezsin. Bence git. Ama tabi akıllı ol orada. Zaten evlenecez diye bir şey yok bu hayatta maalesef ki. Ne aileni kır ne de sevdiğini. Bir orta yol bulursun umarım.
Evi de bence yavaştan başlayabilirsiniz. İşler sıkışmamış olur daha iyi olur sanki.
Mutluluklar

Ay inşallahh gidersem buraya da fotolarımızı atarımmm :))) Evin zaten bi iki tadilat işi oldu bitti temizliğimi de hallettim bi daha temizlenecek sonra da eşyaları alalım o zaman.. Nişanlım erken demişti annem de öyle diyor ama kafama koydum..

Evin boyası tadilatı varsa yaptırın,anca yetişir. Kaba eşyalar eve girdikten sonra baya iş daha çıkıyor. Çünkü asıl zorlayan ince eşyalar; duvar süsü,mobilya aksesuarları vb.
Bir de benim ailem de hayatta beni nişanlıyken sevgiliyken yatılı göndermez derdim.Ama eşim askerdeyken onun yanına gitmek istemiştim sözlüydük,hala şaşkınım ama göndermişlerdi. Yani bir şansını dene derim,aileni ikna edebilirsin.

15 0cakta gidicez olursa eğer.. 1 aydan kısa zaman var önümüzde, nikahı sığdırmak zor olur..
İnan var ya o tadilatlı evi temizlemek bile ödül gibi geliyor bana.. Çok heyecan yaptım.. anlarsınız ya :)

Güzel heyecanlar :KK76:
Kıymetini bilin doya doya yaşayın :KK68:

Bence gitme. Aileni kirma. Ve kesinlikle gitme, sonra pisman olabilecegin bir seyler olabilir çünkü belli ki bu tarz seylere onem veriyorsunuz. Gitmemeniz sizin icin daha hayirli olur bence. Zaten düğüne ne kalmis ki? Allah tamamina erdirsin..

balayına gidin sonradan olmaz mı? mayıs ta nasılsa düğün var diyorsunz bence anneniz de onaylamazsa gitmeyin evlenince gidin rahat rahat :)

Bence gitme. Aileni kirma. Ve kesinlikle gitme, sonra pisman olabilecegin bir seyler olabilir çünkü belli ki bu tarz seylere onem veriyorsunuz. Gitmemeniz sizin icin daha hayirli olur bence. Zaten düğüne ne kalmis ki? Allah tamamina erdirsin..

Evlendiğimizde belki daha farklı olucak bazı şeyler, yani öyle de oluyor genelde. Sevgili gibi gidip gezmeyi istiyorum. Düğüne az var diye annem üzülmesin diyorum ama hem alıştırma olur hem de evlendikten sonra askerlik yapacağı için o dönemde yine ailemle kalabileceğim. Sağ ol güzel dileklerin için :)

Evin boyası tadilatı varsa yaptırın,anca yetişir. Kaba eşyalar eve girdikten sonra baya iş daha çıkıyor. Çünkü asıl zorlayan ince eşyalar; duvar süsü,mobilya aksesuarları vb.
Bir de benim ailem de hayatta beni nişanlıyken sevgiliyken yatılı göndermez derdim.Ama eşim askerdeyken onun yanına gitmek istemiştim sözlüydük,hala şaşkınım ama göndermişlerdi. Yani bir şansını dene derim,aileni ikna edebilirsin.

Tadilat işimiz bitti şükürler olsun. İçim elvermiyor güzelim eşyalarımın depolarda sürünmesine. Hadi inşallah ben de izin kaparım .)

Güzel heyecanlar :KK76:
Kıymetini bilin doya doya yaşayın :KK68:

Hiç bitmesiiin.. :) Heyecanlı ve de stresli ama güzel. Teşekkürler ederimm cannıımm.. :)

Olası bir ayrılık durumunda ah aptal kafam, niye gittim de,
niye birlikte oldum da. Ayrıldık bitti işte de diye dövünmeyeceksen kafana göre takıl..

Ay yok dövünürüm diyorsan da kesinlikle gitme.
Balayına gidersin daha keyifli, daha özel olur..

balayına gidin sonradan olmaz mı? mayıs ta nasılsa düğün var diyorsunz bence anneniz de onaylamazsa gitmeyin evlenince gidin rahat rahat :)

Balayına daha çok var :) Ve muhtemelen karısıyken o mikemmel İtalyan erkeklerini görmemi istemez. :) En fazla Bodruma falan gideriz, yurt dışına götüreceğini tahmin etmiyorum. Arkadaşlarının sevgilileri öyle rahat insanlar ki adam bana karşı çok anlayışlı, nişanlıyız bi de. Hakkımızdır diyorum. Gaz verin kızlar bana :))

Olası bir ayrılık durumunda ah aptal kafam, niye gittim de,
niye birlikte oldum da. Ayrıldık bitti işte de diye dövünmeyeceksen kafana göre takıl..

Ay yok dövünürüm diyorsan da kesinlikle gitme.
Balayına gidersin daha keyifli, daha özel olur..

O bana bunu dedirtecek bi adam değil şükürler olsun..

Balayına daha çok var :) Ve muhtemelen karısıyken o mikemmel İtalyan erkeklerini görmemi istemez. :) En fazla Bodruma falan gideriz, yurt dışına götüreceğini tahmin etmiyorum. Arkadaşlarının sevgilileri öyle rahat insanlar ki adam bana karşı çok anlayışlı, nişanlıyız bi de. Hakkımızdır diyorum. Gaz verin kızlar bana :))

gitmeyi kafaya koymuşşsun zaten canım git yüreğini dinle :) annenele konuştun mu bilmiyorum ama ikna edersin inş :)

Simdi gideceksen , gitmesen de olur bence. Nisan ayindan once, Italya soguk, yagmurlu oluyor. Zaten gezemiceksiniz ki, bence gitmenin bir alemi yok. Milano veya kuzeyde bir yerse hava Istanbul gibi oluyor, oyle tarif edeyim. Yani gitmenin bir numarasi olmaz oyle diyeyim :)

Ben 2 kere Martta gittim, hem de guneye gitmistim. Hava sogukcaydi, hem de yagmurluydu, yani gezmekten zevk alamadim.

2 ay ayri duramam dersen git :) Ama amacin gezmekse gitme, balayinda mesela, havalar isinmisken gidin.

Son düzenleme:
Anneniz onaylamazsa gitmeyin bence. Nikahsız hele ki ölüm kalım var. Siz kalın evi döşeyin boya badana işlerini yaptırın eşyalarnızı içinize sine sine yapın.

Back
X