Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence hap...Ben bu kısırlık hikayelerine inanmıyorum aslen. Bir de eğer daha çnce cinsel tecrübeniz yoksa prezervatif kazaya uğratabilir belki. ne bileyim takılamaz, boyutu yanlış olur vs...
Çocuk istenmiyorsa tabi ki korunulmalı, ilk gece hamile kalan çok insan var.
Ben kadın doğumcuya giderek kullandım. Hatta iğne için gitmiştim ama önermedi, yan etkisi çok dedi. Bu hem adet düzeni için hem de sivilce problemleri için iyi. Ayrıca korunuyorsun da bir taşla 3 kuş dedi:)
Amaaa isteksizlik yapıyor onu da belirteyim. Bende kilo alımı vs yapmadı ama de yapmadı.
Ben kadın doğumcuya giderek kullandım. Hatta iğne için gitmiştim ama önermedi, yan etkisi çok dedi. Bu hem adet düzeni için hem de sivilce problemleri için iyi. Ayrıca korunuyorsun da bir taşla 3 kuş dedi:)
Amaaa isteksizlik yapıyor onu da belirteyim. Bende kilo alımı vs yapmadı ama de yapmadı.
yani bi nevi öyle oluyor.
kist vardı bende 3-4 yıl önce.
onda kullanmıştım. bana cok fena kilo verdirmişti
hangi ilactı hiç bilmiyorum. evlilikte gözü olmayınca insanın
doktor gözetiminde en iyisi. diger prezervatif zıkkımı sanki riskli gibi duruyo. yırtılma falan
yani bi nevi öyle oluyor.
kist vardı bende 3-4 yıl önce.
onda kullanmıştım. bana cok fena kilo verdirmişti
hangi ilactı hiç bilmiyorum. evlilikte gözü olmayınca insanın
doktor gözetiminde en iyisi. diger prezervatif zıkkımı sanki riskli gibi duruyo. yırtılma falan
bana da hem riskli hem de anlamsız geliyor. Bir fark yok diyenlerde nasıl fark yok anlamış değilim bi biz sevemedik sanırım...ama en geç bir önceki adet döneminde başlaman gerekiyor geç kalma
bana da hem riskli hem de anlamsız geliyor. Bir fark yok diyenlerde nasıl fark yok anlamış değilim bi biz sevemedik sanırım...ama en geç bir önceki adet döneminde başlaman gerekiyor geç kalma
ya benimde böyle bi sıkıntım var ama nasıl anlatılır bilmiyorum ki ben çok yorgunum hep yorgunum içimden öyle janjanlı kıyafetler giymek 10 dk sonra duşa gitmek saatlerce saç kurutmak gelmiyo.bi sene olmadı çalışmaya başladım ya ondan yada ne bilim duraklama dönemi mi wardır ki acaba