- Konu Sahibi fernandohoze
canım arkadasların dediği gibi prezervatifi cekici hale getirmek senin elinde bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1ay önce doktora gittim.Bence hap...Ben bu kısırlık hikayelerine inanmıyorum aslen. Bir de eğer daha çnce cinsel tecrübeniz yoksa prezervatif kazaya uğratabilir belki. ne bileyim takılamaz, boyutu yanlış olur vs...
Çocuk istenmiyorsa tabi ki korunulmalı, ilk gece hamile kalan çok insan var.
Ben kadın doğumcuya giderek kullandım. Hatta iğne için gitmiştim ama önermedi, yan etkisi çok dedi. Bu hem adet düzeni için hem de sivilce problemleri için iyi. Ayrıca korunuyorsun da bir taşla 3 kuş dedi:)1ay önce doktora gittim.
doktorda aynen öyle dedi. hemde gülerek.
yok öyle bişey demişti.
olmadı bi kadın dogumcuya gider ona göre şeeederim.![]()
yani bi nevi öyle oluyor.Ben kadın doğumcuya giderek kullandım. Hatta iğne için gitmiştim ama önermedi, yan etkisi çok dedi. Bu hem adet düzeni için hem de sivilce problemleri için iyi. Ayrıca korunuyorsun da bir taşla 3 kuş dedi:)
Amaaa isteksizlik yapıyor onu da belirteyim. Bende kilo alımı vs yapmadı ama de yapmadı.
bana da hem riskli hem de anlamsız geliyor. Bir fark yok diyenlerde nasıl fark yok anlamış değilim bi biz sevemedik sanırım...ama en geç bir önceki adet döneminde başlaman gerekiyor geç kalmayani bi nevi öyle oluyor.
kist vardı bende 3-4 yıl önce.
onda kullanmıştım. bana cok fena kilo verdirmişti
hangi ilactı hiç bilmiyorum. evlilikte gözü olmayınca insanın
doktor gözetiminde en iyisi. diger prezervatif zıkkımı sanki riskli gibi duruyo. yırtılma falan
anlamsız derken diyipde bişi sormuyum benbana da hem riskli hem de anlamsız geliyor. Bir fark yok diyenlerde nasıl fark yok anlamış değilim bi biz sevemedik sanırım...ama en geç bir önceki adet döneminde başlaman gerekiyor geç kalma![]()
Nerden anladın işe yaramadığını Bu tarz haplar süreç içinde devamlılık isteyen haplardırbi kere kullandım d.k. hapı..
hiç işe yaramadı..
ben de bi daha kullanmadım..
Nerden anladın işe yaramadığını Bu tarz haplar süreç içinde devamlılık isteyen haplardır
İlahi ya çok komiksiniz.Yaaa benimde boyle bir sorunum var..bekarken tom ve jery gibiydik;-)
Simdi,hiyarlibaba gibiyiz.tik yok.bende gururluyum.istemiyorsa ne ustune atlarim,ne tenezzur ederim.
Alsin curutup kara topraklara gotursun.bende sulamaya giderimmmm..bide yeserirmis yaaaa.hahahahh