katılıyorumBence hiç beklemesin. çivi çiviyi söker. Evde oturup eskisini düşünüp moral bozacağına yenisiyle gezer eğlenir
Bence de oturup yasinimi tutacak. Gez toz Eğlen hayatını yasa valla bak evlenip çocuk sahibi olup napicaksin. Biz olduk da noldu madalyami taktilar yoo.
aynı şeyi söyledim biliyor musun ? beni annnem üzüleyim diye doğurmadı dedim..annemle tanıştırdım ilk kez birini oturdu o da ağladı..herkes biliyor her şeyi babam öğrenmiş ne zaman karşıma çıkacak diye bekliyordu böyle bir zamnda küfür etsem dönmemeliydi arkasını..belki benimde hatalarım var evet bazen fazla kaprisliydim fazla üzerine gittim ama sonuç bu olmamalıydı ya..ben 2 doğum günümü bile yalnız geçirdim.aylarca görüşmedik bazen hadi sınava çalışıyo hadi işe girecek..evet girdi çok güzel bir yer de evet puanı aldı..ve sonra ilk işi soğumak oldu hazmetsem rahatlicam belki ama hazmedemiyorumAnalar böyle evlat dogurduklarini bilseler kahırdan ölürler.
Belliki kafasinda bitirmiş oyüzden sende bitir ve yoluna bak.33 yasinda olan arkadaslada görüş.Sana kıymet bilenle ol.kıymetini bilmediğinle işin olmasın.
Böyle zamanlarda annem beni üzulmem icin mi dogurdu diye düşünüyorum.benim üzüldügümü,beni üzdügünü bilse o adamı mahfeder.Bile bile lades deme ve kimseyede minnet etme.
beni elde etmek gibi çabası olmadı belki de kıymetimi o yüzdn bilmedi dediğim gibi çevresi bile şaşkınlık içindeydi nasıl olduğum konusunda arkadaşları dahil o hayatındayken adam olur diyoduk ama senden bir şey ollmaz diyebildi..yorgunum ya cidden çok yorgunum..öyle fırsatları kaçırdım teptim ki kaybolan zamanıma yazıkCanım bence senin ki mızmız bir tipmiş
Erkeğin söylenip duranı hiç çekilmiyor
Biz kadınlar zaten duygusalız değişkeniz dönem dönem siniyliyizz
Kesinlikle erkeğin sabırlı olması olgun olması gerek
En önemlisi erkeğin kadına saygılı olanı takdir edeni gerek
Bizim esnaf bir abimiz var mahallemizde eşiyle birlikte çalışıyorlar adamı bir gör kadınlara o kadar saygılı ki
Bana demişti bir gün siz kadınlar kutsalsınız Allah'ın işini yapıyorsunuz bir insan dünyaya getiriyorsunuz karnınızda taşıyıp ona süt verip büyütüyorsunuz cennet sizin ayaklarınız altında demişti
Helal olsun demiştim kadınlara kıymet veren bir adam :)
diyorum ya ne kadar emek verdim gereksiz..önce işsizken iş buldu bekledim sonra evlenme teklifi etti bekledim sonra işten ayrıldı kpss dedi bekledim puanı aldı kurumlar ilan açsın dedi bekledim..yaza baharaa sonbahara 2 yıl geçti ayrı teklifinin üzerinden 1 yıl geçti ayrı..sürekli kafasında kurdu..araba alacak örneğin günlerce soylendi kredi çekmeye güvenemedi ama gitti ablasına kredi çekti ..sözde bu adam yuva kuracak..ben de cidden kafa yokmuş..sırf anlaşıyoruz kafa yapımız bir diye..fikirlerimiz düşüncelerimiz çok uygundu çok iyi bir dosttuk belki ama sevgili değilmişizYa insanlar 15 yıl evli kalıyor, her türlü hizmetini yapıp, çocuk doğurduğu adamlar tarafından yarı yolda bırakılıyor.
Altı üstü 2 yılın heba olmuş ve henüz 25 yaşındasın. Hayat yeni başlıyor sana. Bu bir deneyim olsun; kimseyi adam etmeye çalışmayın bundan sonra. 28 yaşına kadar adamlaşma emaresi göstermemiş bir erkeği, hiç bir kadın yola koyamaz.
evet boğaziçinden mezunmş melburnda okumuş liseyi falan yurtdışına gidiyo sürekli..her şey tamam ama kafa yapımız uymayacak beni böylesine anlamayacak diye korkuyorum yeni birini tanımak içinçok yorgunum zaten hayatımdan çok insan geçti insanlara rezil olmuş gibi hissediyorum..hatta onunlayken gizliden msjlar gelirdi bakalım ne kadar süürecek diye sanki ben beceremiyorum bu işleri sanki ben gününü gün ediyor ayrılıyorum çok kötüyüm inanhemen arkana bile bakmadan bu kişiden uzaklaş ve adını bile anma.önüne bak hayatına bak 30 yaşına gelmiş hayatının anlamı yok seni oyalıyor ilerde bu yasadıklarına bile üzüleceksin bosa zaman kaybı.
hemen o diger kişiyi degerlendir ve iyi birisiyse temiz aile cocugu ise önü bak hemen evlen bosver arkana bakma
Daha yolun başındasınız 25 yaş ne ki hayat Yeni başlıyorbeni elde etmek gibi çabası olmadı belki de kıymetimi o yüzdn bilmedi dediğim gibi çevresi bile şaşkınlık içindeydi nasıl olduğum konusunda arkadaşları dahil o hayatındayken adam olur diyoduk ama senden bir şey ollmaz diyebildi..yorgunum ya cidden çok yorgunum..öyle fırsatları kaçırdım teptim ki kaybolan zamanıma yazık
teşekkür ederim çok..klüplere katılıyorum geziye gittim geçen hafta sürekli oyalıyorum kendimi numarasını bilerek ezberlememiştim olurda dayanamam diye sildim bir şekilde tedavi ediyorum bana şizofrensin demişti doktora gitmeyi düşündüm ama sonra dahada güçlendim ne bileyim yine çözüm bende..doktor sadece haplarla uykuma yardım edebilir.şizofrende istemeye baharda mı gelinse demiştim sonra neden ayrıyız diye sordum dayanamayıp diye oldum :)konularını biliyorum canım.
üzüldüm...değmeyecek biriymiş.
konularını okurken demiştim kıza bak maşallah ne kadar fedakar.
malum kolay değil bir erkeği sancılı iş sürecinde beklemek.
sende karakterini gösterdin o da.
emin ol şuan üzgünsün.
ama ilerde fazlasıyla üzülecek olan sen değil o olacak.
tavsiyem bu ara bol bol yürüyüşe çık.kitap oku.filme git.
düşünmemeye çalış.hayatına yeni birini sokma henüz.
hissettiğimi söyleyecek olursam o gizli numaralar sanki yeni can yakma kapısından....
güzel günler gelecek.inanıyorum.
çocuk çok resmi zaten bende öyle..ilerlemesi imkansız hiç böyle başlamamıştık onunla 2 günde sevgili olmuştuk garip bir şekilde..sonuç bu oluyormuşBöyle şeyler hep oluyor. Kısmetin değilse ne kadar çabalasanda olmuyor. Sana layık değilmiş ki Allah almış onu senin hayatından. Başkasını çıkarmış. Şu hayalkırıklığı acısıyla görüşme derim kimseyle. Ama belkide karşına yanlış zamanda çıkan doğru kişidir. Arkadaşça görüşebilirsin ümit vermeden. Belki tanıyınca diğeriyle neden olmadığının olmaması gerektiğinin cevaplarını bulursun
inşallah..Daha yolun başındasınız 25 yaş ne ki hayat Yeni başlıyor
Bekarlığınızıın tadını çıkarın üZülmek yerine gezin tozun karşınıza iyi biri çıkar elbet:)
Bence diğeriyle tanışın . Telefonunuzun o kadar çalıp "kuzenlerim aramıştır" demesi saçma geldi.2 yil sonunda iliskim bitti.tam 1 yil teklif etti ama icraate koyamadi.ustelik zor zamnlarinda yaninda tek ben vardim.bana seni annemden cok sevdim diyen adam artik sogudum eskisi gibi degilim dusunelim dedi.yediremedim kendime gunlerce ve bitirdim..ofkem var ama bosluktayim.1 aydir aramadi bile.bir de yanima geldiginde 10 kez ozelden biri aramisti kuzenlerimdir dalga gecmek icin ariyolar yanina geldigimi ogrenince dedi bu degisimin altinda bir seyler aramadan edemiyorum..2 yil salak yerine kondum sanki.diger konularima baksaniz goreceksiniz nisan hazirligi yapiyordum ya benn..her sey sogudum lafini duymak icinmis..hep mi yanildim.25 yasindayim ama yasamadigim kalmadi..insanlar cevresi dahil sen bu kizi nasil kandirdin diye sorarken kendini ne zannettirdim?? emek verdim her kavgadan sonra aradim ise girmesni bekledim hayatini duzene sokmasini bekledim 1 yildir yuzugu takti bekledim...bunca zaman insanlari kendimden uzaklastiran ben miyim ? nerde hata yapiyorum ? gecer degil mi? yeniden severim degil mi ?
Bir akrabamiz cok duzgun birini soyluyor 4 gundur icimden gelmiyor..her seey yerli yerinde cocuk kariyer olarakta yas olarakta ama hep onu ararim gibi geliyor onunsa umrunda degildir.. adam 30 yasinda ama hala cesaretsiz..diger cocuga bakiyorm 33 yasinda hayatini duzene koymus..neden yanlis kapida bekledim?
eski sevgilisi yazmıştı ..muhtemelen odur..ya da bilmiyorum uzak ilşki yaşıyorduk yemin ediyor ama inanmıyorum yeminine sen olmazsan evlenmem kimseylediyor ben kahkaha atıyorum..öyle iyi biliyorum ki yapmaya çalıştığı sömürüleri.Bence diğeriyle tanışın . Telefonunuzun o kadar çalıp "kuzenlerim aramıştır" demesi saçma geldi.
Altında başka bir şey var bence.
Onunla barışmış olabilir mi??eski sevgilisi yazmıştı ..muhtemelen odur..ya da bilmiyorum uzak ilşki yaşıyorduk yemin ediyor ama inanmıyorum yeminine sen olmazsan evlenmem kimseylediyor ben kahkaha atıyorum..öyle iyi biliyorum ki yapmaya çalıştığı sömürüleri.
olabilir bilmiyorum her şey olabilir..seni annemden çok sevdim diyip arkasını dönen birinden her şeyi beklerim benOnunla barışmış olabilir mi??
onun yanındayken siizi araması falan onu getirdi aklıma.
Yanlış anlamayın sakın niyetim moral bozmak değil.
Ama bu kişi zaten sizi çok üzmüş ve bırakıp gitmiş. Bence diğeriyle tanışın ne kaybedersiniz ki?
Onunla barışmış olabilir mi??
onun yanındayken siizi araması falan onu getirdi aklıma.
Yanlış anlamayın sakın niyetim moral bozmak değil.
Ama bu kişi zaten sizi çok üzmüş ve bırakıp gitmiş. Bence diğeriyle tanışın ne kaybedersiniz ki?
Seni annesinden çok seven insanın sevgisine çok güvenmemen lazımdı.olabilir bilmiyorum her şey olabilir..seni annemden çok sevdim diyip arkasını dönen birinden her şeyi beklerim ben
annesi de 2 yyıl evine gelip oğlum ne yapıyor diye merak etmeyen biri ? sebebi annesi diye düşünüyodum bilmiyorum belki de kendisi ve acımasızlığı onlara kim haklı bilmiyorumSeni annesinden çok seven insanın sevgisine çok güvenmemen lazımdı.
Sana olan sevgisiyle annesine olan sevgisini kıyaslayacak kadar tuhaf biriymiş.
Annesi sonuçta ilgisiz de olsa. Böyle bir kıyaslamaya girmesi normal değil.annesi de 2 yyıl evine gelip oğlum ne yapıyor diye merak etmeyen biri ? sebebi annesi diye düşünüyodum bilmiyorum belki de kendisi ve acımasızlığı onlara kim haklı bilmiyorum
çok haklısın çok garipsemiştim bende..mesela araba alacak babası arabayı satacakmış babama diyicem ki o arabayı bana sat bakalım nasıl hissedecek ? yani bunu diyeceğine baba benim biraz borca ihtiyacım var diyeyeblrsin diyordum..hep bir entrika...hep bir kafada kurmacaAnnesi sonuçta ilgisiz de olsa. Böyle bir kıyaslamaya girmesi normal değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?