Sorular :(

Analar böyle evlat dogurduklarini bilseler kahırdan ölürler.

Belliki kafasinda bitirmiş oyüzden sende bitir ve yoluna bak.33 yasinda olan arkadaslada görüş.Sana kıymet bilenle ol.kıymetini bilmediğinle işin olmasın.

Böyle zamanlarda annem beni üzulmem icin mi dogurdu diye düşünüyorum.benim üzüldügümü,beni üzdügünü bilse o adamı mahfeder.Bile bile lades deme ve kimseyede minnet etme.

Bence de oturup yasinimi tutacak. Gez toz Eğlen hayatını yasa valla bak evlenip çocuk sahibi olup napicaksin. Biz olduk da noldu madalyami taktilar yoo.

ne zaman güçlensem bende tamam bitti desem böyle gitme dedi hem düşünelim diyo konuşma başında hem de tamam bitti deyince böyle gitme salak olmuştum ama yutamadım sözünü açıkcası..ilk kez dik durucam.ilk başlardaben aramazdım kavga ederdik üzerime titrerdi sonra ben daha çok bağlandım ödün vermeye başladım yeri geldi 1hafta konuşmadık yine ben aradım hata aramam ddiğim zaman bile ben aradım sonuç bu..artık tamam ..

aynı şeyi söyledim biliyor musun ? beni annnem üzüleyim diye doğurmadı dedim..annemle tanıştırdım ilk kez birini oturdu o da ağladı..herkes biliyor her şeyi babam öğrenmiş ne zaman karşıma çıkacak diye bekliyordu böyle bir zamnda küfür etsem dönmemeliydi arkasını..belki benimde hatalarım var evet bazen fazla kaprisliydim fazla üzerine gittim ama sonuç bu olmamalıydı ya..ben 2 doğum günümü bile yalnız geçirdim.aylarca görüşmedik bazen hadi sınava çalışıyo hadi işe girecek..evet girdi çok güzel bir yer de evet puanı aldı..ve sonra ilk işi soğumak oldu hazmetsem rahatlicam belki ama hazmedemiyorum

beni elde etmek gibi çabası olmadı belki de kıymetimi o yüzdn bilmedi dediğim gibi çevresi bile şaşkınlık içindeydi nasıl olduğum konusunda arkadaşları dahil o hayatındayken adam olur diyoduk ama senden bir şey ollmaz diyebildi..yorgunum ya cidden çok yorgunum..öyle fırsatları kaçırdım teptim ki kaybolan zamanıma yazık

diyorum ya ne kadar emek verdim gereksiz..önce işsizken iş buldu bekledim sonra evlenme teklifi etti bekledim sonra işten ayrıldı kpss dedi bekledim puanı aldı kurumlar ilan açsın dedi bekledim..yaza baharaa sonbahara 2 yıl geçti ayrı teklifinin üzerinden 1 yıl geçti ayrı..sürekli kafasında kurdu..araba alacak örneğin günlerce soylendi kredi çekmeye güvenemedi ama gitti ablasına kredi çekti ..sözde bu adam yuva kuracak..ben de cidden kafa yokmuş..sırf anlaşıyoruz kafa yapımız bir diye..fikirlerimiz düşüncelerimiz çok uygundu çok iyi bir dosttuk belki ama sevgili değilmişiz

evet boğaziçinden mezunmş melburnda okumuş liseyi falan yurtdışına gidiyo sürekli..her şey tamam ama kafa yapımız uymayacak beni böylesine anlamayacak diye korkuyorum yeni birini tanımak içinçok yorgunum zaten hayatımdan çok insan geçti insanlara rezil olmuş gibi hissediyorum..hatta onunlayken gizliden msjlar gelirdi bakalım ne kadar süürecek diye sanki ben beceremiyorum bu işleri sanki ben gününü gün ediyor ayrılıyorum çok kötüyüm inan

Daha yolun başındasınız 25 yaş ne ki hayat Yeni başlıyor
Bekarlığınızıın tadını çıkarın üZülmek yerine gezin tozun karşınıza iyi biri çıkar elbet:)

teşekkür ederim çok..klüplere katılıyorum geziye gittim geçen hafta sürekli oyalıyorum kendimi numarasını bilerek ezberlememiştim olurda dayanamam diye sildim bir şekilde tedavi ediyorum bana şizofrensin demişti doktora gitmeyi düşündüm ama sonra dahada güçlendim ne bileyim yine çözüm bende..doktor sadece haplarla uykuma yardım edebilir.şizofrende istemeye baharda mı gelinse demiştim sonra neden ayrıyız diye sordum dayanamayıp diye oldum :)

çocuk çok resmi zaten bende öyle..ilerlemesi imkansız hiç böyle başlamamıştık onunla 2 günde sevgili olmuştuk garip bir şekilde..sonuç bu oluyormuş

Bence diğeriyle tanışın . Telefonunuzun o kadar çalıp "kuzenlerim aramıştır" demesi saçma geldi.
Altında başka bir şey var bence.

Bence diğeriyle tanışın . Telefonunuzun o kadar çalıp "kuzenlerim aramıştır" demesi saçma geldi.
Altında başka bir şey var bence.
eski sevgilisi yazmıştı ..muhtemelen odur..ya da bilmiyorum uzak ilşki yaşıyorduk yemin ediyor ama inanmıyorum yeminine sen olmazsan evlenmem kimseylediyor ben kahkaha atıyorum..öyle iyi biliyorum ki yapmaya çalıştığı sömürüleri.

Onunla barışmış olabilir mi??
onun yanındayken siizi araması falan onu getirdi aklıma.
Yanlış anlamayın sakın niyetim moral bozmak değil.
Ama bu kişi zaten sizi çok üzmüş ve bırakıp gitmiş. Bence diğeriyle tanışın ne kaybedersiniz ki?

olabilir bilmiyorum her şey olabilir..seni annemden çok sevdim diyip arkasını dönen birinden her şeyi beklerim ben

çok safım dahageçen günlerde bile muayynne olmuştum doktorun biri etkilenmiş ekledi kabul etmedim tekrar ekledi konşmak istemiyorum dedim başkası olsa terkederdi çoktan bir ben kendimi düşünemedim hala daha salak salak nedenleri soruyorum kendime adam beni bırakmış gitmiş..

olabilir bilmiyorum her şey olabilir..seni annemden çok sevdim diyip arkasını dönen birinden her şeyi beklerim ben
Seni annesinden çok seven insanın sevgisine çok güvenmemen lazımdı.
Sana olan sevgisiyle annesine olan sevgisini kıyaslayacak kadar tuhaf biriymiş.

Seni annesinden çok seven insanın sevgisine çok güvenmemen lazımdı.
Sana olan sevgisiyle annesine olan sevgisini kıyaslayacak kadar tuhaf biriymiş.
annesi de 2 yyıl evine gelip oğlum ne yapıyor diye merak etmeyen biri ? sebebi annesi diye düşünüyodum bilmiyorum belki de kendisi ve acımasızlığı onlara kim haklı bilmiyorum

annesi de 2 yyıl evine gelip oğlum ne yapıyor diye merak etmeyen biri ? sebebi annesi diye düşünüyodum bilmiyorum belki de kendisi ve acımasızlığı onlara kim haklı bilmiyorum
Annesi sonuçta ilgisiz de olsa. Böyle bir kıyaslamaya girmesi normal değil.

Annesi sonuçta ilgisiz de olsa. Böyle bir kıyaslamaya girmesi normal değil.
çok haklısın çok garipsemiştim bende..mesela araba alacak babası arabayı satacakmış babama diyicem ki o arabayı bana sat bakalım nasıl hissedecek ? yani bunu diyeceğine baba benim biraz borca ihtiyacım var diyeyeblrsin diyordum..hep bir entrika...hep bir kafada kurmaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…