2 yil sonunda iliskim bitti.tam 1 yil teklif etti ama icraate koyamadi.ustelik zor zamnlarinda yaninda tek ben vardim.bana seni annemden cok sevdim diyen adam artik sogudum eskisi gibi degilim dusunelim dedi.yediremedim kendime gunlerce ve bitirdim..ofkem var ama bosluktayim.1 aydir aramadi bile.bir de yanima geldiginde 10 kez ozelden biri aramisti kuzenlerimdir dalga gecmek icin ariyolar yanina geldigimi ogrenince dedi bu degisimin altinda bir seyler aramadan edemiyorum..2 yil salak yerine kondum sanki.diger konularima baksaniz goreceksiniz nisan hazirligi yapiyordum ya benn..her sey sogudum lafini duymak icinmis..hep mi yanildim.25 yasindayim ama yasamadigim kalmadi..insanlar cevresi dahil sen bu kizi nasil kandirdin diye sorarken kendini ne zannettirdim?? emek verdim her kavgadan sonra aradim ise girmesni bekledim hayatini duzene sokmasini bekledim 1 yildir yuzugu takti bekledim...bunca zaman insanlari kendimden uzaklastiran ben miyim ? nerde hata yapiyorum ? gecer degil mi? yeniden severim degil mi ?
Bir akrabamiz cok duzgun birini soyluyor 4 gundur icimden gelmiyor..her seey yerli yerinde cocuk kariyer olarakta yas olarakta ama hep onu ararim gibi geliyor onunsa umrunda degildir.. adam 30 yasinda ama hala cesaretsiz..diger cocuga bakiyorm 33 yasinda hayatini duzene koymus..neden yanlis kapida bekledim?
Bence hiç beklemesin. çivi çiviyi söker. Evde oturup eskisini düşünüp moral bozacağına yenisiyle gezer eğlenirBen ilişkiniz daha baya yeni bitti diye hatırlıyorum. Yeni insanlar için biraz bekleyin derim.
Siz sadece fazla sevmişsiniz
Onun sevgisi az geldiği için sıkılmış ve kendini bir şey zannetmiş
Ayrıca bir insan sevdiği kadına neden seni annemden çok sevdim der ne alaka
Annenin yeri ayrıdır eşin yeri ayrıdır
Bence hiç beklemesin. çivi çiviyi söker. Evde oturup eskisini düşünüp moral bozacağına yenisiyle gezer eğlenir
geçer.gecer degil mi?
seversin.yeniden severim degil mi ?
Canım bence senin ki mızmız bir tipmişSurekli annem babam arkamda durmuyo..yanima bile gelmiyolar.surekli soylenti halinde hayatindan..araba alicam ben nssil alicam halbu ki hayret ediyorum cok iyi bir uni mezun ve suan ozelde olsa cok guzel bir isi var oturduk kpss bekledik puani aldi hala bir seyler olmaynca aramzda son damla oldu
adam olmama meselesi cnm. adam olmayan herkes kendni birşey sanıyor2 yil sonunda iliskim bitti.tam 1 yil teklif etti ama icraate koyamadi.ustelik zor zamnlarinda yaninda tek ben vardim.bana seni annemden cok sevdim diyen adam artik sogudum eskisi gibi degilim dusunelim dedi.yediremedim kendime gunlerce ve bitirdim..ofkem var ama bosluktayim.1 aydir aramadi bile.bir de yanima geldiginde 10 kez ozelden biri aramisti kuzenlerimdir dalga gecmek icin ariyolar yanina geldigimi ogrenince dedi bu degisimin altinda bir seyler aramadan edemiyorum..2 yil salak yerine kondum sanki.diger konularima baksaniz goreceksiniz nisan hazirligi yapiyordum ya benn..her sey sogudum lafini duymak icinmis..hep mi yanildim.25 yasindayim ama yasamadigim kalmadi..insanlar cevresi dahil sen bu kizi nasil kandirdin diye sorarken kendini ne zannettirdim?? emek verdim her kavgadan sonra aradim ise girmesni bekledim hayatini duzene sokmasini bekledim 1 yildir yuzugu takti bekledim...bunca zaman insanlari kendimden uzaklastiran ben miyim ? nerde hata yapiyorum ? gecer degil mi? yeniden severim degil mi ?
Bir akrabamiz cok duzgun birini soyluyor 4 gundur icimden gelmiyor..her seey yerli yerinde cocuk kariyer olarakta yas olarakta ama hep onu ararim gibi geliyor onunsa umrunda degildir.. adam 30 yasinda ama hala cesaretsiz..diger cocuga bakiyorm 33 yasinda hayatini duzene koymus..neden yanlis kapida bekledim?
Bence hiç beklemesin. çivi çiviyi söker. Evde oturup eskisini düşünüp moral bozacağına yenisiyle gezer eğlenir
İlla şu an birini bulup evlenmen şart mı?2 yil sonunda iliskim bitti.tam 1 yil teklif etti ama icraate koyamadi.ustelik zor zamnlarinda yaninda tek ben vardim.bana seni annemden cok sevdim diyen adam artik sogudum eskisi gibi degilim dusunelim dedi.yediremedim kendime gunlerce ve bitirdim..ofkem var ama bosluktayim.1 aydir aramadi bile.bir de yanima geldiginde 10 kez ozelden biri aramisti kuzenlerimdir dalga gecmek icin ariyolar yanina geldigimi ogrenince dedi bu degisimin altinda bir seyler aramadan edemiyorum..2 yil salak yerine kondum sanki.diger konularima baksaniz goreceksiniz nisan hazirligi yapiyordum ya benn..her sey sogudum lafini duymak icinmis..hep mi yanildim.25 yasindayim ama yasamadigim kalmadi..insanlar cevresi dahil sen bu kizi nasil kandirdin diye sorarken kendini ne zannettirdim?? emek verdim her kavgadan sonra aradim ise girmesni bekledim hayatini duzene sokmasini bekledim 1 yildir yuzugu takti bekledim...bunca zaman insanlari kendimden uzaklastiran ben miyim ? nerde hata yapiyorum ? gecer degil mi? yeniden severim degil mi ?
Yarabandı veya değil Türk kızları olarak evlenme fikri ile yola çıkmaktan vazgeçmemiz gerekiyor. Ben illa.ailesinin dediği kişi olsun demedim.Yenisi ile direk evlenme amaçlı ailesi tarafından tanıştırılacak. Bence şu an böyle bir şeye gerek yok. Sonuçta duygusal gelgitler yaşıyorken bu şekilde olmasın en azından.
biten bir ilişki sonrasından çivi çiviyi söker şeklinde başlanılan ilişkiler genellikle yara bandı muamelesi yapmak oluyor o insana. Rebound diyorlar buna ve uzun soluklu olmuyor. Birinin bana yapmasını istemezdim. Başkasına da tavsiye edemeyeceğim.
Onun yerine arkadaşları ile gezsin eğlensin. Gününü gün etsin tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?