çok haklısın çok garipsemiştim bende..mesela araba alacak babası arabayı satacakmış babama diyicem ki o arabayı bana sat bakalım nasıl hissedecek ? yani bunu diyeceğine baba benim biraz borca ihtiyacım var diyeyeblrsin diyordum..hep bir entrika...hep bir kafada kurmaca
Çok ilginç biriymiş hakkaten. o gizli çağrılar da hiç normal gelmedi. bence bi süre kafanı dinle çünkü çok iyi biriyle bile tanışsan onunla kıyaslama yaparsın ister istemez.
Sank olmussunuz de tabuta koyacak insan yok gibi davraniyorsunuz. Cokta tinn yani. Siz onu öyle gormek istiyorsunuz. Surunmek istiyorsunuz. Aci cekmek istiyorsunuz. Bittiyse de bitmistir. 25 yasinda gencecik kadinsiniz.
Sank olmussunuz de tabuta koyacak insan yok gibi davraniyorsunuz. Cokta tinn yani. Siz onu öyle gormek istiyorsunuz. Surunmek istiyorsunuz. Aci cekmek istiyorsunuz. Bittiyse de bitmistir. 25 yasinda gencecik kadinsiniz.
yaşadığım yer küçücük en son psikolog arkdşmn nişanlısıydı kendisi gidiyodu başka psikologa psikiyatri ise ilaç verip yollayacak böyleee derdimi size döküyorm o bile bir şey bana
yaşadığım yer küçücük en son psikolog arkdşmn nişanlısıydı kendisi gidiyodu başka psikologa psikiyatri ise ilaç verip yollayacak böyleee derdimi size döküyorm o bile bir şey bana