- 18 Haziran 2015
- 973
- 1.127
- 113
- 38
- Konu Sahibi kaldi2sene
-
Daha önce de bahsetmiştim
Doğu da ücra bi yerdeyiz eşimle ve 2 yıldır hiç tatile gidemedik .. o kadar bunaldik ki.. kabuslarim vs hiç bitmedi burada .. Neyse konuya geleyim
Ilk defa bu sene kısmet olacak galiba bi yere gidebilmek. .
Şimdi ben pko hastası olduğum icin kilo sorunum vardı ama ancak bu kadar verebildim tabiki dönünce yine devam edeceğim diyete ama sizce bu halde gidilir mi tatile ,?
Boyum 174 Kilom 74 tu diyet ve sporla 65e indim .
Sizce gitmemelimiyim yoksa güler mi insanlar bana
Bi diğer sorum da su : kilo almamak icin açık büfe den uzak durmam gerekiyor dimi :) cok zordur eminim ama merak ettim :) Bu konuda nasıl tedbir alıyorsunuz siz ??
Yok valla biraz na sen ve yan simit bölgem var sadece .Eki Görüntüle 1623313
Bunlardan betersen gitme tatile. Değilsen sorun yok.
Tatile sadece 90-60-90 ölçülerine sahip olanlar mı gidiyor allah aşkına?
Daha önce de bahsetmiştim
Doğu da ücra bi yerdeyiz eşimle ve 2 yıldır hiç tatile gidemedik .. o kadar bunaldik ki.. kabuslarim vs hiç bitmedi burada .. Neyse konuya geleyim
Şimdi ben pko hastası olduğum icin kilo sorunum vardı ama ancak bu kadar verebildim tabiki dönünce yine devam edeceğim diyete ama sizce bu halde gidilir mi tatile ,?
Bi diğer sorum da su : kilo almamak icin açık büfe den uzak durmam gerekiyor dimi :) cok zordur eminim ama merak ettim :) Bu konuda nasıl tedbir alıyorsunuz siz ??
Ah ne kadar fazla kilonuz var orada herkes sizi parmakla gösterecek ne kadar kilolu kadın buraya nasıl gelmiş diyeDaha önce de bahsetmiştim
Evet onun için ama hiç mayom yok 2 sene önceden kaldığı için hepsi bikini :/kiloyla tatil ne alaka?
mayo bikini için mi?
ben kilo için değil de bikiniden hoşlanmadığım için taytkini giyorum
öyle bişey giyebilirsin
Pekala teşekkür ederimHayatı bu kadar zindan etmeyin kendinize, gidin ve eğlenin.
Bu arada açık büfeden genelde uzak durun zaten, çoğu leş o yiyeceklerin.
Yoo kesinlikle öyle değil Yan simit bölgem var ve Basen sorunum .Dert ettiğiniz şey bu muydu??
Duymak İstedikleriniz eğer boyunuzla kilonuz gayet orantılı ise buyrun duydunuz.
Bu kadar kompleksli olmayın ne olur,, sizi esiniz beğenmeyecek olsa aynı evde de beğenmez tatile gitmeye saklamaz herhalde gerçekleri!!!
Bi tatile gidin siz orada sayamayacaginiz kadar sorunlu simitli, çatlaklı, selulitli bayan göreceksiniz merak etmeyin 1 ay tatil yaptım hiç topluca manken edasıyla salınan o beach güzellerini göremedim dizide oluyor anca onlar..Yoo kesinlikle öyle değil Yan simit bölgem var ve Basen sorunum .
Inan in öyle değil yani.
kilo ve boydan önce , ölçüleriniz önemli, ıki tane aynı boy ve kiloda kız olur, biri basenli geniş kalçalı olur, o kilolu duru, diğeri öyle olmayabilir...başka bi tabirle kalıbınız önemli,basen kalça,geniş veya dar omuz ,göğüs vs.önemliDaha önce de bahsetmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?