Sorularım? ???

İnanın büyük bir sorununuz yok kilonuzla ilgili bence. geçen seneden beri yüksek bel bikiniler pek bi moda oldu deneyebilirsiniz bunu. Ayrıca bir turizmci olarak söylüyorum açık büfe o kadar da mükemmel birşey değil oraya gittiğinizde önünüze pekin ördeği koymuyorlar. çoğu yemeği sırf yağlı göründüğü için bile yemek istemeyeceksiniz zaten. Diyetinizi bozmadan çok güzel bir tatil geçirebilirsiniz. İnsanları boşverin siz dinlenmek eğlenmek için oraya gidiyorsunuz ve bunu yapın. Emin olun turizm sektöründe gördüklerimizi görseniz ben bunu mu dert ediyorum derdiniz. Size şimdiden iyi tatiller ve canınızı hiç sıktığınıza değmez.

Bence de tatile gitmeyin bu kilo ile gerçekten çok fazla ve sanırım vücut ölçüleriniz de uygun değil zaten denize girmeye.

Bikini giyince şöyle yakışmıyorsa giymeyeceksin

Son düzenleme:
Sismanlar tatile gidemiyormu ayrıca boyunuza gore kilonuz normal

ay ne alaka ya.. boyum 174 diyosun ve kilon 65 oylemi? benim boyum 173 ve kilom 62 suan bana herkes cok zayif oldugumu söyler. manken der yada. tamam mankenler cöp gibiler ama ben kendimi dusunecek olursam sende baya baya zayifsin cunku boyun var. git tatiline giy bikinini de hic bi sorun yok! aksine catlatirsin milleti

Boyunuzla kilonuz arasında ki fark iyi..kafaya takacak bi durumunuz yok bence..hem kime ne sizden ya..gidin tatilinizi yapin.kafanızı dağıtın.. Diyet konusuna gelincede, herşeyin tadına bakın,gozunuz kalmasın,ama abartmayin.doyumluk değil tadımlık alın. SalatalaraSalatalara ağırlık verin.bol su için ve yüzün. Keyfinize bakinn..

Boyun 1.74 kilon 65... ne var ki bunda? şişman değilsin. hafif balıketlisin. o kadar.

Kilondan dolayı neden gülsün ki insanlar sana? Yetişkin meselesi değil bunlar.

174 boy ve 65 kilo.. harikasınız niye çekindiğinizi anlayamadım. zayıf bile sayılırsınız bence
açık büfede de tatlıdan ve hamburger tarzı şeylerden uzak durun yeterli

boyum 1 74 kılom 70 :)) Gayette orantılı duruyorum sen neden bu kadar dert edındın anlamadım yanı kılolumu oluyorsun sen sımdı :)))))

Boyum 170 kilom 77 valla bikini de giydim açık büfe den de yedim hamburger falan da yedim bol bol yüzdüm.
Otel alman ağırlıklı bi oteldi ben neredeyse zayıf bile sayilirdim onların yanında :)

Tatil dönüşü 2 kilo vermiş olarak döndüm valla. Keyfine bak kime ne

Kızlar ya anlatmak la olmayacak
Resim ekleyeyim en iyisi
Ya bacaklarim kalın degul mi bilmiyorum 2 sene önce 58 kilo falandim belkide o yüzden böyle geliyor bana

Kızlar ya anlatmak la olmayacak
Resim ekleyeyim en iyisi
Ya bacaklarim kalın degul mi bilmiyorum 2 sene önce 58 kilo falandim belkide o yüzden böyle geliyor bana

Eki Görüntüle 1623577

Missss gibi fizigin var kendine kompleks yapmissin sen bu durumu.. boyunla kilo orantini bende asagi yukari seninle ayni oldugum icin biliyorum. buraya o sisko kadinlarin resimlerini atarak gitme diyerek seni daha cok tereddute dusurmuslerdir. onlar orantilarin nasil oldugunu bilmediginden. boyun uzun olunca kilon belli olmuyorki. hatta zayifsin. daha fazla zayiflasan bu sefer cirkin olmaya baslarsin. bence en ideal kilondasin suan. 58 de baya az cunku. 155 boyunda biri icin 65 kilo cok fazla. onlar cogunlukla 50 fln olur. Ama benimde mesela kilomu duyduklarinda inanmiyorlar. cunku kulaga fazla geliyor. ''neeeee 62 kilomusun??? hic inanmiyorum hic gostermiyosun ben 55 en fazla saniyordum" diyenler cok oldu. tatile gitmezsen kendine cok buyuk haksizlik edersin. benden soylemesi.

şekerim bende 1.73 boyunda 73 kiloyum ama hiçte fazla kilolu değilim yani 40 bedenim ve giydiğim herşeyde çok güzel yakışıyor.

sen o boyla o kiloyla kilolu sayılmazsınki ne alaka yani..

şekerim harika fiziğin var şaka mı yapıyorsunn aaaaa...

bende 58 kiloydum 2 tane sezeryandan sonra 73 kiloyum ama gayette iyiyim yani mayo falan giysem bi dönüp bakacakları kadar iyiyim şükürr... (desemde tesettürlüyüm mayo giymiyorum hehehehe)

160 boyla 70 kg bir ben var benden içeri ama tatilimede giderim miss gibi herkesden banane. Şu elelam nederi bir bıraksak hepimiz mutlu olacağız aslında ama.

Çok kilolu olanlar bikini gymesin bi zahmet ya gerçekten kötü bir görüntü oluşuyorda , konu sahibi sen normalsin giyebilirsin istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…