- 26 Ağustos 2015
- 41
- 21
- 38
- 34
- Konu Sahibi kaldi2sene
-
Kilondan dolayı neden gülsün ki insanlar sana? Yetişkin meselesi değil bunlar.Daha önce de bahsetmiştim
Doğu da ücra bi yerdeyiz eşimle ve 2 yıldır hiç tatile gidemedik .. o kadar bunaldik ki.. kabuslarim vs hiç bitmedi burada .. Neyse konuya geleyim
Ilk defa bu sene kısmet olacak galiba bi yere gidebilmek. .
Şimdi ben pko hastası olduğum icin kilo sorunum vardı ama ancak bu kadar verebildim tabiki dönünce yine devam edeceğim diyete ama sizce bu halde gidilir mi tatile ,?
Boyum 174 Kilom 74 tu diyet ve sporla 65e indim .
Sizce gitmemelimiyim yoksa güler mi insanlar bana
Bi diğer sorum da su : kilo almamak icin açık büfe den uzak durmam gerekiyor dimi :) cok zordur eminim ama merak ettim :) Bu konuda nasıl tedbir alıyorsunuz siz ??
174 boy ve 65 kilo.. harikasınız niye çekindiğinizi anlayamadım. zayıf bile sayılırsınız benceDaha önce de bahsetmiştim
Doğu da ücra bi yerdeyiz eşimle ve 2 yıldır hiç tatile gidemedik .. o kadar bunaldik ki.. kabuslarim vs hiç bitmedi burada .. Neyse konuya geleyim
Şimdi ben pko hastası olduğum icin kilo sorunum vardı ama ancak bu kadar verebildim tabiki dönünce yine devam edeceğim diyete ama sizce bu halde gidilir mi tatile ,?
Bi diğer sorum da su : kilo almamak icin açık büfe den uzak durmam gerekiyor dimi :) cok zordur eminim ama merak ettim :) Bu konuda nasıl tedbir alıyorsunuz siz ??
Kızlar ya anlatmak la olmayacak
Resim ekleyeyim en iyisi
Ya bacaklarim kalın degul mi bilmiyorum 2 sene önce 58 kilo falandim belkide o yüzden böyle geliyor bana
Eki Görüntüle 1623577
160 boyla 70 kg bir ben var benden içeri ama tatilimede giderim miss gibi herkesden banane. Şu elelam nederi bir bıraksak hepimiz mutlu olacağız aslında ama.Daha önce de bahsetmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?