- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi kaldi2sene
-
Yok çok haklısın boy fark ediyor muhakkak ama ben 58 lerden buralara geldim ve ailem de ki tüm kadınlar görsen 50 yaşındaki Teyzem bile incecik. . Ama nedense yapim çok musait almaya . Pko olduğum için maalesef.Missss gibi fizigin var kendine kompleks yapmissin sen bu durumu.. boyunla kilo orantini bende asagi yukari seninle ayni oldugum icin biliyorum. buraya o sisko kadinlarin resimlerini atarak gitme diyerek seni daha cok tereddute dusurmuslerdir. onlar orantilarin nasil oldugunu bilmediginden. boyun uzun olunca kilon belli olmuyorki. hatta zayifsin. daha fazla zayiflasan bu sefer cirkin olmaya baslarsin. bence en ideal kilondasin suan. 58 de baya az cunku. 155 boyunda biri icin 65 kilo cok fazla. onlar cogunlukla 50 fln olur. Ama benimde mesela kilomu duyduklarinda inanmiyorlar. cunku kulaga fazla geliyor. ''neeeee 62 kilomusun??? hic inanmiyorum hic gostermiyosun ben 55 en fazla saniyordum" diyenler cok oldu. tatile gitmezsen kendine cok buyuk haksizlik edersin. benden soylemesi.
Etiniz sıkı olabilir belki benimki gevşek biraz spor da yapıyorum ama .şekerim harika fiziğin var şaka mı yapıyorsunn aaaaa...
bende 58 kiloydum 2 tane sezeryandan sonra 73 kiloyum ama gayette iyiyim yani mayo falan giysem bi dönüp bakacakları kadar iyiyim şükürr... (desemde tesettürlüyüm mayo giymiyorum hehehehe)
Haklısın kim ne deri unutmali ama şimdi dusunsene plajda manken gibi incecik kızlar olacak ve 1 adet yan simit li ben :) suya dussem bogulmam da hem :)160 boyla 70 kg bir ben var benden içeri ama tatilimede giderim miss gibi herkesden banane. Şu elelam nederi bir bıraksak hepimiz mutlu olacağız aslında ama.
Izin için teşekkürler :)(Çok kilolu olanlar bikini gymesin bi zahmet ya gerçekten kötü bir görüntü oluşuyorda , konu sahibi sen normalsin giyebilirsin istersen.
Çalışacağım aşırıya kaçmamaya mecburen yoksa pko olduğum için zor verdim zaten Allah korusun geri alamam .. Kendimi nasıl frenlicem bilmiyorum o güzel yemeklerin arasında off1.57 boyum 50 kiloyum..ben sismanim o zmanbnce gayet hos bi fizign var..bikini sana col yakisir..hem git sahile neler goruceksn..insanlar kiloluyum diye evemi kapatsn kendini tatil herkesn hakki..yedgne ictgne dikkat et..asiriya kacma yter..ii tatiller..
Resim ekledim bi bakarsan sevinirimBenim boyum 1.74 ve kilo 64 ken tas gibiydim. Sen simdi bu boya ve bu kilona ragmen nasil kilolu oldugunu dusunuyorsun.
Asıl ben dusuneyim hamilelik kilomu ustumden atamadim ve 75 kiloyum. Yani benim takmam gerek senin degil
Birebir dietlere uyamiyorum. Cok kasıyor beni. Ama pratik bilgilerin varsa ve dersen sevinirim. Benim ki bolgesel. Sadece gobek. Boyumun avantajini yasiyorum cok sukur. Bende bide hipotroidi var. Vermem biraz zor. Bana ne yaptigini spor vs. Ve ne kadar zamanda verdigini yazar misin.Resim ekledim bi bakarsan sevinirim
Ayrıca konumun ilk başına yazmıştım canım bende 74 kilodan indim eminim sende yapacaksın bunu. Bizim boylarda bi kız 2 kilo bile verse hemen fark ediliyor illa ki.
Istersen özelden yazabilirim bi kaç diyet tuyosu
Nerde bu resim kizResim ekledim bi bakarsan sevinirim
Ayrıca konumun ilk başına yazmıştım canım bende 74 kilodan indim eminim sende yapacaksın bunu. Bizim boylarda bi kız 2 kilo bile verse hemen fark ediliyor illa ki.
Istersen özelden yazabilirim bi kaç diyet tuyosu
4. Sayfada canimNerde bu resim kiz
Suanki kilon sanirim. Bence bayaa iyisin.benim de bacaklarim zayif. Sorun gobekkkteeee4. Sayfada canim
Bende birebir diyet hiç yapmadim inan yapamam da zaten çalışıyorum is yerinde yemek zorunda kalıyorum yani o yüzden hani istediğim yemeği yapıp ayarlamam imkansız. O yüzden bende kendime stratejiler geliştirdim bi nevi :)Birebir dietlere uyamiyorum. Cok kasıyor beni. Ama pratik bilgilerin varsa ve dersen sevinirim. Benim ki bolgesel. Sadece gobek. Boyumun avantajini yasiyorum cok sukur. Bende bide hipotroidi var. Vermem biraz zor. Bana ne yaptigini spor vs. Ve ne kadar zamanda verdigini yazar misin.
Çok doğru demişsiniz evet ızgara ya abanmam lazım :))))Açık büfeden uzak durmayın.seçimlerinizi ızgara yiyecekler ve salatadan yana yaparsanız daha iyi olur.meyve,yoğurt,ayran falan.ama tabi o güzelim süslü püslü tatlılara kim dayanabilir? =) insanlar ne düşünür diye takarsanız tatiliniz zehir olur.tadını çıkartmaya bakın.
Maaşallah iyi vermissin 8 haftadaBende birebir diyet hiç yapmadim inan yapamam da zaten çalışıyorum is yerinde yemek zorunda kalıyorum yani o yüzden hani istediğim yemeği yapıp ayarlamam imkansız. O yüzden bende kendime stratejiler geliştirdim bi nevi :)
Şimdi 1. Kuralım asla akşam 7 den sonra bişey yemedim su soda hariç.
2. Kural sabah hadi neyse ama öğlen ve akşam protein ağırlıklı beslendim yani et ve yogurt gibi. Genelde sabah kahvaltım karatay kahvaltısi idi yanu ekmek çoğu zaman yok , ekmek yerine ceviz yedim genelde. Ha o gün yanımda ekmek yok mu o zaman 1 dilim ekmek yedim . Kahvaltım klasik ti 1 haslanmis yumurta sınırsız salatalık domates yeşillik az peynir zeytin ve az ceviz .
Günde mutlaka 2 litre su icmeye çalıştım çoğu zaman ben bu suyu şu şekilde aldım ( şu içmeyi pek sevmem ) 1 kupa sıcak suyun içine 1 karanfil attım mesela yada ufak bir dilim limon attım yada bir kabuk tarçın attım böyle böyle baya su tukettim.
Neyse öğlene kadar ben yemedim öğlen karbo hiç karistirmadim mesela tavuk mu var o gün sadece tavuk ve yogurt yedim..
Ha bu öğün salata yoktu demi onu da mesela akşam az taze fasulye vb bi yemekle yedim yağsız şekilde. .
Ilk başlarda spora çok yükledim ama sonra sıkıldım bıraktım şu an yapmıyorum ama yapmak istiyorum :) yapmam lazım yani :))
Neyse benim sırrım 7 den sonra yememek ve sıcak limonlu su oldu ( yağ eritiyomus ben bilmiyordum )
Ama en en en önemlisi ne biliyor musun ekmek ve meyve kiloyu bu ikisi yapıyor meyve kilo yapar mı hiç dediğini duyar gibiyim ama şekerli meyveler üzüm vb gibi bunlardan uzak durursan ve protein ağırlıklı gidersen çok rahat verirsin
Ben 8 hafta gibi bi sürede 8-9 kilo verdim bu şekilde.
Ha bi sır daha sana : günde 1 fincan kahve veya yeşil çay iç ikisi de faydali ama kahve metabolizmayı inanilmaz hızlandırıyor :)
Bi de spordan 1 saat önce 1 fincan kahve yağ yakmani sağlar . Ayrıca sporda nabzını yüksek tutmaya çalış vücut en çok yağı o zamab yakıyor işte yani kardiyo tarzı çalış istersen bi kaç video örneği de verebilirim
Ayyyy ne çenem düştü ya
Neyse benim hala 5 kilom var tatil dönüşü devam edeceğim :)
İlk defa resim koydum. Cift dikis oldu.Resim koycam bende olmuyo mu neEki Görüntüle 1624125 Eki Görüntüle 1624125
Bende bi ara leslie sansone yapmistim. Evde sıkılıyorum ama.Bende birebir diyet hiç yapmadim inan yapamam da zaten çalışıyorum is yerinde yemek zorunda kalıyorum yani o yüzden hani istediğim yemeği yapıp ayarlamam imkansız. O yüzden bende kendime stratejiler geliştirdim bi nevi :)
Şimdi 1. Kuralım asla akşam 7 den sonra bişey yemedim su soda hariç.
2. Kural sabah hadi neyse ama öğlen ve akşam protein ağırlıklı beslendim yani et ve yogurt gibi. Genelde sabah kahvaltım karatay kahvaltısi idi yanu ekmek çoğu zaman yok , ekmek yerine ceviz yedim genelde. Ha o gün yanımda ekmek yok mu o zaman 1 dilim ekmek yedim . Kahvaltım klasik ti 1 haslanmis yumurta sınırsız salatalık domates yeşillik az peynir zeytin ve az ceviz .
Günde mutlaka 2 litre su icmeye çalıştım çoğu zaman ben bu suyu şu şekilde aldım ( şu içmeyi pek sevmem ) 1 kupa sıcak suyun içine 1 karanfil attım mesela yada ufak bir dilim limon attım yada bir kabuk tarçın attım böyle böyle baya su tukettim.
Neyse öğlene kadar ben yemedim öğlen karbo hiç karistirmadim mesela tavuk mu var o gün sadece tavuk ve yogurt yedim..
Ha bu öğün salata yoktu demi onu da mesela akşam az taze fasulye vb bi yemekle yedim yağsız şekilde. .
Ilk başlarda spora çok yükledim ama sonra sıkıldım bıraktım şu an yapmıyorum ama yapmak istiyorum :) yapmam lazım yani :))
Neyse benim sırrım 7 den sonra yememek ve sıcak limonlu su oldu ( yağ eritiyomus ben bilmiyordum )
Ama en en en önemlisi ne biliyor musun ekmek ve meyve kiloyu bu ikisi yapıyor meyve kilo yapar mı hiç dediğini duyar gibiyim ama şekerli meyveler üzüm vb gibi bunlardan uzak durursan ve protein ağırlıklı gidersen çok rahat verirsin
Ben 8 hafta gibi bi sürede 8-9 kilo verdim bu şekilde.
Ha bi sır daha sana : günde 1 fincan kahve veya yeşil çay iç ikisi de faydali ama kahve metabolizmayı inanilmaz hızlandırıyor :)
Bi de spordan 1 saat önce 1 fincan kahve yağ yakmani sağlar . Ayrıca sporda nabzını yüksek tutmaya çalış vücut en çok yağı o zamab yakıyor işte yani kardiyo tarzı çalış istersen bi kaç video örneği de verebilirim
Ayyyy ne çenem düştü ya
Neyse benim hala 5 kilom var tatil dönüşü devam edeceğim :)
Ya bişey diyim mi bacakların çok ince ve hiç belli olmuyor göbek valla iyi yöntem bulmussun ne yalan söyliyim Tebrikler :))İlk defa resim koydum. Cift dikis oldu.
Bak burda gobegi saklamak icin bol giyiyorum offf yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?