Sorularım? ???

1.57 boyum 50 kiloyum..ben sismanim o zman bnce gayet hos bi fizign var..bikini sana col yakisir..hem git sahile neler goruceksn..insanlar kiloluyum diye evemi kapatsn kendini tatil herkesn hakki..yedgne ictgne dikkat et..asiriya kacma yter..ii tatiller..

Owwww 1.60 lik boyumla ve 59 Kilomla bu yaz bıngıl bıngıl plajlarda Fink attim....eşim benden utanacaksa defolup gider hayatimdan böyle saçma şeymi olur canm.....

gerçekten bunalmışsanız ... Duymak istediğiniz zayıfsın maşallahın var ise..Al dedim bile.

Yok çok haklısın boy fark ediyor muhakkak ama ben 58 lerden buralara geldim ve ailem de ki tüm kadınlar görsen 50 yaşındaki Teyzem bile incecik. . Ama nedense yapim çok musait almaya . Pko olduğum için maalesef.
O yüzden çok geldim kendime resimde çıkmamış ama yan simit sorunum var .
Neyse artık bu şekilde gidecez napalım

Etiniz sıkı olabilir belki benimki gevşek biraz spor da yapıyorum ama .

160 boyla 70 kg bir ben var benden içeri ama tatilimede giderim miss gibi herkesden banane. Şu elelam nederi bir bıraksak hepimiz mutlu olacağız aslında ama.
Haklısın kim ne deri unutmali ama şimdi dusunsene plajda manken gibi incecik kızlar olacak ve 1 adet yan simit li ben :) suya dussem bogulmam da hem :)
Çok kilolu olanlar bikini gymesin bi zahmet ya gerçekten kötü bir görüntü oluşuyorda , konu sahibi sen normalsin giyebilirsin istersen.
Izin için teşekkürler :)(
Çalışacağım aşırıya kaçmamaya mecburen yoksa pko olduğum için zor verdim zaten Allah korusun geri alamam .. Kendimi nasıl frenlicem bilmiyorum o güzel yemeklerin arasında off

Bikini gimeyin mayo,taytli mayo falan giyin ayrica 65 kilo cok degil ki boyunuzda uzunmus hem kilolu insanlarda girebilir yani ben suana kadar ayyy nasil geliyor bu kiloyla demedim kimseye

Benim boyum 1.74 ve kilo 64 ken tas gibiydim. Sen simdi bu boya ve bu kilona ragmen nasil kilolu oldugunu dusunuyorsun.

Asıl ben dusuneyim hamilelik kilomu ustumden atamadim ve 75 kiloyum. Yani benim takmam gerek senin degil

Benim boyum 1.74 ve kilo 64 ken tas gibiydim. Sen simdi bu boya ve bu kilona ragmen nasil kilolu oldugunu dusunuyorsun.

Asıl ben dusuneyim hamilelik kilomu ustumden atamadim ve 75 kiloyum. Yani benim takmam gerek senin degil
Resim ekledim bi bakarsan sevinirim
Ayrıca konumun ilk başına yazmıştım canım bende 74 kilodan indim eminim sende yapacaksın bunu. Bizim boylarda bi kız 2 kilo bile verse hemen fark ediliyor illa ki.
Istersen özelden yazabilirim bi kaç diyet tuyosu

Birebir dietlere uyamiyorum. Cok kasıyor beni. Ama pratik bilgilerin varsa ve dersen sevinirim. Benim ki bolgesel. Sadece gobek. Boyumun avantajini yasiyorum cok sukur. Bende bide hipotroidi var. Vermem biraz zor. Bana ne yaptigini spor vs. Ve ne kadar zamanda verdigini yazar misin.

Nerde bu resim kiz

Açık büfeden uzak durmayın.seçimlerinizi ızgara yiyecekler ve salatadan yana yaparsanız daha iyi olur.meyve,yoğurt,ayran falan.ama tabi o güzelim süslü püslü tatlılara kim dayanabilir? =) insanlar ne düşünür diye takarsanız tatiliniz zehir olur.tadını çıkartmaya bakın.

Bende birebir diyet hiç yapmadim inan yapamam da zaten çalışıyorum is yerinde yemek zorunda kalıyorum yani o yüzden hani istediğim yemeği yapıp ayarlamam imkansız. O yüzden bende kendime stratejiler geliştirdim bi nevi :)
Şimdi 1. Kuralım asla akşam 7 den sonra bişey yemedim su soda hariç.
2. Kural sabah hadi neyse ama öğlen ve akşam protein ağırlıklı beslendim yani et ve yogurt gibi. Genelde sabah kahvaltım karatay kahvaltısi idi yanu ekmek çoğu zaman yok , ekmek yerine ceviz yedim genelde. Ha o gün yanımda ekmek yok mu o zaman 1 dilim ekmek yedim . Kahvaltım klasik ti 1 haslanmis yumurta sınırsız salatalık domates yeşillik az peynir zeytin ve az ceviz .
Günde mutlaka 2 litre su icmeye çalıştım çoğu zaman ben bu suyu şu şekilde aldım ( şu içmeyi pek sevmem ) 1 kupa sıcak suyun içine 1 karanfil attım mesela yada ufak bir dilim limon attım yada bir kabuk tarçın attım böyle böyle baya su tukettim.
Neyse öğlene kadar ben yemedim öğlen karbo hiç karistirmadim mesela tavuk mu var o gün sadece tavuk ve yogurt yedim..
Ha bu öğün salata yoktu demi onu da mesela akşam az taze fasulye vb bi yemekle yedim yağsız şekilde. .
Ilk başlarda spora çok yükledim ama sonra sıkıldım bıraktım şu an yapmıyorum ama yapmak istiyorum :) yapmam lazım yani :))
Neyse benim sırrım 7 den sonra yememek ve sıcak limonlu su oldu ( yağ eritiyomus ben bilmiyordum )
Ama en en en önemlisi ne biliyor musun ekmek ve meyve kiloyu bu ikisi yapıyor meyve kilo yapar mı hiç dediğini duyar gibiyim ama şekerli meyveler üzüm vb gibi bunlardan uzak durursan ve protein ağırlıklı gidersen çok rahat verirsin
Ben 8 hafta gibi bi sürede 8-9 kilo verdim bu şekilde.
Ha bi sır daha sana : günde 1 fincan kahve veya yeşil çay iç ikisi de faydali ama kahve metabolizmayı inanilmaz hızlandırıyor :)
Bi de spordan 1 saat önce 1 fincan kahve yağ yakmani sağlar . Ayrıca sporda nabzını yüksek tutmaya çalış vücut en çok yağı o zamab yakıyor işte yani kardiyo tarzı çalış istersen bi kaç video örneği de verebilirim
Ayyyy ne çenem düştü ya
Neyse benim hala 5 kilom var tatil dönüşü devam edeceğim :)

Çok doğru demişsiniz evet ızgara ya abanmam lazım :))))
Offf o tatlılar yok mu ahh o tatlılar :)
Iste onlar yasaklanmali yurt çapında :).
Artık bi şekilde idare edeceğiz bişeyler yapacağız

Maa
Maaşallah iyi vermissin 8 haftada

Ayy konu açmak için açılan bir konu. Ne kadar gereksiz, bayağı ve bu düşüncelere sahipse gerçekten zavallı arkadaşımız..

Bende bi ara leslie sansone yapmistim. Evde sıkılıyorum ama.

İlk defa resim koydum. Cift dikis oldu.

Bak burda gobegi saklamak icin bol giyiyorum offf yani
Ya bişey diyim mi bacakların çok ince ve hiç belli olmuyor göbek valla iyi yöntem bulmussun ne yalan söyliyim Tebrikler :))
Göbek için tek care mekik .
Oğlan yatınca hergün cekebildigin kadar çekecen . Haa bide hergün mutlaka 2 fincanı geçmeden yeşil çay iç inanılmaz bel bölgesindeki yağları yakıyor inan ki..
Akşam 7 den sonra yemezsin yeşil çay ve protein ile mekik te çekersen o gobek ten eser kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…