sende çok mert düşündüklerini dile getirebilen bir insansın bebikim bunu bil.
çevremde iyi düşüncelerini dile getirmekten bile aciz korkak o kadar çok insan var ki..
senin güzel kalp gözün öyle görüyor beni emin ol..
teşekkür ederim canımcım..
üzülmek yok bak..
ben geçen kış ne kara günlere kalktım bir ben bir Allah bilir.
çocukta çocuk
olacaktı her ay.
nasıl bir hevesle beklerdim bir dahaki regli.
ama yok yok Allahım delirecem dr dr geziyoruz.
sanki yaş kemale ermiş gibi.
sabah yağmur o biçim
hava karanlık soğuk kalkıyordum yataktan ama kapkara bi dünyaya..
sırf bebek olmuyor diye.evliliğimin tadını çıkartamadım bu yüzden..
artık biraz daha güzel düşünebiliyorum bu konuda..
SUPERİSİ kullanıyorum ya cane
dr gördü kanamayı zaten..
antibiyotik falan kurutuyorum
canım kaç yaşındasın ve ne kadar süredir hamile kalmak istiyorsun,sana şöyle diyeyim benim bir tanıdığım vardı 10 senedir hamile kalmak için uğraşıyordu ve geçen sene iki zdoğurdu,hemde biri kız biri erkek.rabbime inanıyorum sanada banada isteyen çoğu kişiyede verecek ama biliyorumki çok uğraşacağım.ayrıca adet olmadım bide negatif sonucunu aldım ya,evdede yalnız olunca babam aklıma geldi bide ona üzüldüm,ben ilçedeyim görümcemden merkezde kampanyada olan bir parfümü almasını ricaettim,paranı gelince öderim dedim,bana akşamüstü aradım yok kalmamış bitmiş o parfüm dedi. bende satılan yeri aradım bittimi diye,8 tane daha varmış ellerinde,görümcem yalan söylemiş,acaba parasının üstüne yatarım diyemi korktu,gıcık oldum bu duruma,dahada çoookk var anlatacak ama susayım.
canım kaç yaşındasın ve ne kadar süredir hamile kalmak istiyorsun,sana şöyle diyeyim benim bir tanıdığım vardı 10 senedir hamile kalmak için uğraşıyordu ve geçen sene iki zdoğurdu,hemde biri kız biri erkek.rabbime inanıyorum sanada banada isteyen çoğu kişiyede verecek ama biliyorumki çok uğraşacağım.ayrıca adet olmadım bide negatif sonucunu aldım ya,evdede yalnız olunca babam aklıma geldi bide ona üzüldüm,ben ilçedeyim görümcemden merkezde kampanyada olan bir parfümü almasını ricaettim,paranı gelince öderim dedim,bana akşamüstü aradım yok kalmamış bitmiş o parfüm dedi. bende satılan yeri aradım bittimi diye,8 tane daha varmış ellerinde,görümcem yalan söylemiş,acaba parasının üstüne yatarım diyemi korktu,gıcık oldum bu duruma,dahada çoookk var anlatacak ama susayım.
canım benim moralini bozma lütfen daha istikrarlı olmalısın başta sağlığın için sonrada eşin ve istediğin bebişin için...
canım benim moralini bozma lütfen daha istikrarlı olmalısın başta sağlığın için sonrada eşin ve istediğin bebişin için...
monarosa hg canım...
ses vermıyon hiç...
onu düşün bunu düşün,onun kalbini kırma,bunun kalbini kırma,aman o büyük bu küçük,sıkıldım artıkkkkk:84:
gerekirse kalp kırılmalı cnm bnm..
kendini sıkacağına dök içini gitsin.
inanki ezilip büzülmekten anlamaz erkek tarafı..
monarosa hoşgeldin ela gözlüm..
tanıdığının hikayesi çok kısa ve özmüş güzelmiş
Ben geldim kızlar
aslında kısa deilde ben kısalttım canm:) evlatlık bebek almıştı tanıdığım 3 ay sonra kendisi doğurdu. yüce Rabbimin hikmeti işte...
aman boşver canmm.. ne takıyosunn. ahkam keser bu tipler böyle kendisi iki lafı bir araya getiremez boşverrrrrrhoşgeldin cnm..
bnmde açıkçası sinirimi bozan birşey oldu şimdi
yamukprensesin konusuna yorum yapmıştım
herkez diyorum ben herkes dendiğini bilip demeyenlerdenim
neyse ağız ve el alışkanlığı..
arkadaşın biri çıkmış demişki herkez değil herkes..
herkez edebiyatçı kesildi valla.
ben türkçe matematik mezunuyum milletten mi öğrenecem türkçedeki incelikleri
hoşgeldin cnm..
bnmde açıkçası sinirimi bozan birşey oldu şimdi
yamukprensesin konusuna yorum yapmıştım
herkez diyorum ben herkes dendiğini bilip demeyenlerdenim
neyse ağız ve el alışkanlığı..
arkadaşın biri çıkmış demişki herkez değil herkes..
herkez edebiyatçı kesildi valla.
ben türkçe matematik mezunuyum milletten mi öğrenecem türkçedeki incelikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?