sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

canım kaç yaşındasın ve ne kadar süredir hamile kalmak istiyorsun,sana şöyle diyeyim benim bir tanıdığım vardı 10 senedir hamile kalmak için uğraşıyordu ve geçen sene iki zdoğurdu,hemde biri kız biri erkek.rabbime inanıyorum sanada banada isteyen çoğu kişiyede verecek ama biliyorumki çok uğraşacağım.ayrıca adet olmadım bide negatif sonucunu aldım ya,evdede yalnız olunca babam aklıma geldi bide ona üzüldüm,ben ilçedeyim görümcemden merkezde kampanyada olan bir parfümü almasını ricaettim,paranı gelince öderim dedim,bana akşamüstü aradım yok kalmamış bitmiş o parfüm dedi. bende satılan yeri aradım bittimi diye,8 tane daha varmış ellerinde,görümcem yalan söylemiş,acaba parasının üstüne yatarım diyemi korktu,gıcık oldum bu duruma,dahada çoookk var anlatacak ama susayım.

aaa kızlar bence karamsar olmayın bu kadar benim dayınların tam 17 sene çocukları olmadı gitmedikleri doktor gitmedikleri hoca kalmadı ama tam ümidi kesmişlerken şu anda 3 tane evlatları var ve normal yollardan olan hamilelikler lütfen karamsar olmayın bence pozitif düşünün bakın faydalarını göreceksiniz eminim ben ve buradan hamileyim diye bizlere güzel haberler vereceksiniz...

off off canım
bu görümcelerden kaynanalardan hepimiz çekiyoz valla..
allah ıslah etsin bunları ne diyelim.
el kızıyız diye insanın üstüne bu kadarmı gelinir.
ben allaha havale ettim onları...

canım benim moralini bozma lütfen daha istikrarlı olmalısın başta sağlığın için sonrada eşin ve istediğin bebişin için...

canım benim moralini bozma lütfen daha istikrarlı olmalısın başta sağlığın için sonrada eşin ve istediğin bebişin için...

slm kızlar ben geldim... kurdelam yamukprenses yapmayın böle yaaa bu iş gerçekten pozitif düşününce ve akışına bırakınca daha kolay oluoo benm de bir tanıdğım vardı çok üzülür ağlardı çocuğum olmuo die. baya bi zaman sonra bebeği oldu. nasıl oldu diye sordum. akışına bıraktım eşimi ve kendimi yıpratmamaya kara verdim ve oldu dedi. inanın herşey pozitif olmakta bitio.nolur koyvermeyin kendizinizi

inanmıyorum ya..
görümceden dost olmaz bence..
olanları kayırıyorum..
23 bitti cnm
iki senedir uğraşıyorum hamişlik için.
dediğim gibi yaş kemale ermiş gibi
çook üstüne durdum bu işin..
takıntı olmuştu bende..
yoksa yaşımın geçmişliği falanda yok yani.

onu düşün bunu düşün,onun kalbini kırma,bunun kalbini kırma,aman o büyük bu küçük,sıkıldım artıkkkkk:84:

gerekirse kalp kırılmalı cnm bnm..
kendini sıkacağına dök içini gitsin.
inanki ezilip büzülmekten anlamaz erkek tarafı..

monarosa hoşgeldin ela gözlüm..
tanıdığının hikayesi çok kısa ve özmüş güzelmiş

aslında kısa deilde ben kısalttım canm:) evlatlık bebek almıştı tanıdığım 3 ay sonra kendisi doğurdu. yüce Rabbimin hikmeti işte...

Ben geldim kızlar

hoşgeldin cnm..

bnmde açıkçası sinirimi bozan birşey oldu şimdi
yamukprensesin konusuna yorum yapmıştım
herkez diyorum ben herkes dendiğini bilip demeyenlerdenim
neyse ağız ve el alışkanlığı..
arkadaşın biri çıkmış demişki herkez değil herkes..
herkez edebiyatçı kesildi valla.
ben türkçe matematik mezunuyum milletten mi öğrenecem türkçedeki incelikleri

aman boşver canmm.. ne takıyosunn. ahkam keser bu tipler böyle kendisi iki lafı bir araya getiremez boşverrrrrr

ayyy sinir oluyorum böylelerine...
bende konu açmıştım daha öncee .
buda benim gelinliğim diye.
g yerine q yazmışım diye millet nasıl üstüme geldi
delleniyom böylelerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…