sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

hb canım
ben en çokta bu kızın anne babasına acıyorum
kızlarının ne yaptıklarından bihaberler
allahım evlatlarında hayırlısından nasip et....
ha bu kız hayırsız mı değil ama cahil işte

olabilir belki yaşamıştır bir ilişki...
bebek olmayacağını sanmıştır ve olmuştur ok..
ama eğer olduysada tek yapacağı aldırmak..
kalbi atmadan bebeği..
bu kadar uzatmadan...

ağlama bebikim sen
ben sana boşuna demiyorum masumum diye..

yamukprenses sende cave kelimesini espirinde kullan eferin sana

napayım kuşum bunlar benim düşüncelerim ama sizler burda bebek özlemiyle yanarken bu olayları duyunca çıldırıyorum kendimi kaybediyorum annede babada çocuk diyosun ilişkiye girmeyi biliyolarda o zaman çocuk değillerde o masumun canına kıyarkenmi çocuklar ya hiç kürtaj izledinizmi?ne demek istediğimi anlarsınız....

Kalbi atmasada o bir can ya aldırmak büyük günah ama bu şartlar altında başka şansı yok kendini cahil sanmıyor ama ne kadar cahil parayla medeni olmakla cahil olmayacağını düşünüyor

katılıorum canım sana. hiç de çocuk değiller bence ve kürtaj berbat bişey izledim ben( cahil değilim bilgiliyim demeyi bilio ama 18 yaşındaki bi insan da çocuk değildir bencee

kürtaj izlemekmidüşüp bayılıveririm ben.

derfatcım kendimi kasa kasa bir kaç kere izledim kürtajı..
minicik elleri ayakları bir çırpıda temizleyiveriyorlar annesinin en güvenli yerinden

ayyy ilk defa kürtaj videosu izledim dondum kaldım
ağlamaktan yazamıyorum
allahıum bu resmen canilik
aldır bu bebeği diyen zihniyet neyin nesi
bu nasıl bir canilik

ya kızlar onu bunu boşverinde ben bugün neden adet olmadım hala ya,testimde negatifse?acaba erkenmi test yaptım,bak gördünüzmü ufakta olsa yine bir umut arıyorum yaaaa,bu arada benim kociş yattı,horluyorrrr,seviyorum onu ya,o benim koca bebeğim:98:

sana gelince bitanem benim hamileliğimi çok yeniyken öğrenmiştim...bence bi kaç gün bekle idrarda küçücük bi çizgide olsa var demektir benim ilk baktığım idrar testi belli belirsizdi hatta ben yok hamile değilim dedim eşim ahyır hamilesin dedi ve hala o testi saklarım ben oğlumdan hatıradır bana

olabilir belki yaşamıştır bir ilişki...
bebek olmayacağını sanmıştır ve olmuştur ok..
ama eğer olduysada tek yapacağı aldırmak..
kalbi atmadan bebeği..
bu kadar uzatmadan...

temmuzcum bende aldırma taraftarıyım...
neyse kapatalım konuyu boşverin

yamukprenses gecikebilir cnm bekle biraz daha

ben kalbi küt küt atan elleri ayakları oluşan gözleri burnu micik belirginleşmiş bir bebekten bahsetmiyorum alınmalı diye..
bir embriyodan bahsediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…