sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

mesela herkez dedikçe banada çok abes geliyor
tekrarladıkça...
ama bnm tercihim
kaldı ki özelden uyar dimi
iyilik yapıyor ama herkezin içinde..

kızlar bir derdim var topiğinde hamileyim ama.. diye başlayan bi konu var onu okurmusunuz lütfen...

aslında kısa deilde ben kısalttım canm:) evlatlık bebek almıştı tanıdığım 3 ay sonra kendisi doğurdu. yüce Rabbimin hikmeti işte...
bana çok normal geldi,çünkü benim yengemin kardeşide çocuğu olmuyor diye evlatlık edimişti sanırım 1 hafta sonrada hamile olduğunu öğrenmişti ama evlatlık edindiği çocuğu asla bırakmadı ve şimdi kendi doğurduğu çocuğuyla ayrım yapmadan büyütüyor,bence Allah sınıyor diyorum ben bu duruma.

amaaannnn sende onamı taktın şimdi,boşverrrrrrrrr,herkez işte herkezzzz,ohhh çatlasında patlasın:13:

kızlar bir derdim var topiğinde hamileyim ama.. diye başlayan bi konu var onu okurmusunuz lütfen...
tamam bakayım şimdi
kocam yatıyo hasta ben kkdan çıkmıyorum birde morelim bozuluyor
bi cave yapayım kendime kızlar kusura bakmayın olur mu?
offf canım nasıl çekti,hemen bende yapayım bir tane cave

ya çok sinirlendim kızlar çok bilinçsice sonunu düşünmeden ilişkiye giriyolar o bebeğin günahı ne ya şimdi....hamile olduğunuzda ne demek istediğimi anlayacaksınız sinirden ağlıyorum vallaha...ben oğlum için canımı bile veririm ya onlar çok masumlar

bide cahil değilim bilgiliyim diye eklemiş yazısına
off allahım......
madem cahideğilsin bilgilisin bu bilgilerin içinde korunma yöntemleri yok muydu...
ayyy sinirim hopladı ......

bide cahil değilim bilgiliyim diye eklemiş yazısına
off allahım......
madem cahideğilsin bilgilisin bu bilgilerin içinde korunma yöntemleri yok muydu...
ayyy sinirim hopladı ......

cahil değilim ilişkiye soğuk bakmıyorum demeyi bilio ama korunmuo bile:S

yıllardır bebek özlemi çeken biri olarak ben bu konuya hiç yorom yapmıyim artık...

hg temmuz
valla o kadar kişi bu basit konuyu konuşuyor ve bende dahilim buna..
eğer o bebel dünyaya gelirse annenin babanın içi yanacak hergün..
istem dışı olan ve daha kalbi bile olmayan varlık
en iyisi aldırmak..
eminim kısa zamanda bu olayın şokunu atlatacak her iki taraf..
çünkü çocuklar kendileri..

ağlama bebikim sen
ben sana boşuna demiyorum masumum diye..

yamukprenses sende cave kelimesini espirinde kullan eferin sana

Free takılanlar zenginler yasak ilişki yaşayan insanlar bunu cahil değilim olarak yorumluyorsa çok komik gerçekten yaptığının cahillik olduğunun farkında değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…