sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

çok kötüyüm morelim bozuk olunca yaşamak istemiyorum kimsem yok anlatıcak ufak tefekte olsa sorunlarımı
bi siz varsınız..

canm anlıorum seni bende tekim buaralarda sorunum olunca arkadaşlarımı ablamı arıorum anlatıorum ama telde ne kadar verimli zor çok zorrr uzakta olmak

morelim bozuk olunca çocuk falanda istemiyorum iyikide olmuyor diyorum
beni layık görmüyor Allah ne yapayım
beni anne olmaya layık görse verirdi zaten

niye böyle düşünüyorsun bebişim he
demek zamanı değil benide anneliğe layık görmediği için mi aldı bebeğimi
demek bizimde sınavımız bu seni böyle sınıyor bakalım kulum isyan etçekmi yoksa bana asimi gelcek diye sınıyor
sen sabret ve dua et Allah kararlamıştır kararladığı zamanda da olur canım öyle deme tamammı

bir musibet karşısında Allaha daha çok dua edip teslim olursan sen kazanırsın canım benim

morelim bozuk olunca çocuk falanda istemiyorum iyikide olmuyor diyorum
beni layık görmüyor Allah ne yapayım
beni anne olmaya layık görse verirdi zaten

öyle deme yaa,üzüntüyle söylenen sözler onlar,,,stres yapma,inşllhh herşey yoluna girer
özel dediğin için soamıyorum bende,azıcık ucundan çıtlatsan barii

hoşbuldum canmm... dersten geldm bi bakıyım dedim napıosunuz:)

aynı tatlım herşey bi havadis yokk,kurdelamı teselli ediyoz iştee

olmuyor kesmesemde olmuyor temmuz

bnm kardeşimde yok bi kuzenimde yok senin var gene ablan cnm..

ya canmm var ablamda yanımda olmadıktan sonra.. çoğu kişi aynı durumda inan evlenip uzağa gidenlerde oluo hep bu durum burda bile birsürü konu var evlendm hayatım değişti yalnızım falan diye. herkes geçioo bu yollardannn

yaşadığınız şeyin ağırlığını ya da üzüntüsünü tahmin etmem tabiiki mümkün değil amaa herkesiin bebeği en hayırlı olduğu zaman da gelsin..şimdi değilse Allahtan bi sebebi vardır..

kurdelam kuzenin olsa ne olcak kuzum ya
benim varda ne oluyo arkamdan kuyumu kazıyorlar ben onlara bişey yapmıyorum ama hep arkamkadan konuşup fesatlık yapıyrlar 10 dk lık mesafede oturuyoruz 1 senedir kapımı açmadılar bi çocuğum vefat ettiğinde geldiydiler en son şubatta düşün yani

evet öyle bende farklı bişey demiyorum ki canım
hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallah
Allah onu kararlamıştır.

haklısın cnm ama ben kötüyüm kötü hissediyorm kendimi kötü bi insan olmasam verirdi Allah.seni kayırıyorum senin meleğin uçup gitti başka sebeplerden(
çok güzel bir mesaj bu..
yalnızlık cok zordur bilirim
gurbet ellerde hele hiç çekilmiyor
evet cnm ben yalnızlığı seven biriyim aslında..kimseye zararım yok..evimde işimde gücümdeyim ama morel bozuk olunca hüzün basıyor bana

haklısın cnm
ama ne biliyim bi hayatta hiç mi dostum diyeceği birileri olmaz..
boşver böylede duygu sömürüsü gibi oluyor
ben herzaman tek başıma yaşayabilen bir insanım kimseye ihtiyacım yok eşimden başka..
zaten onun yüzünden hüzünlendim boşverin

haklısın cnm ama ben kötüyüm kötü hissediyorm kendimi kötü bi insan olmasam verirdi Allah.seni kayırıyorum senin meleğin uçup gitti başka sebeplerden(
çok güzel bir mesaj bu..
valla canım keşke yanında olabilsem de omzumda ağlayabilsen sana sarılabilsem
insan üzüntülü olduğu zamanlarda en çok birinin omzunda ağlamak ister bilirim ama burdan da teselli etmeye çalışırım canım

anladım kurdelamcım,,,tabii karı koca atışması,sorun herneyse bence çok büyütmeyin,
şu kısacık dünyada birbirinizi kırmayın,eminim tartıştığınız şey fındık kabuğunu dolduracak bişey değildir

evet cnm bnm
isterse on tane ablan olsun on kuzenin
evlendiğinde yalnızda olsak dimdik durmak zorundayız..
bende öyle yapıyorum zaten
hiçç kimseye ihtiyacımm yok
ama bir tane ablam yada kız kardeşim olsa fena olmazdı

dostum diyince duvarları çok indirmemek lazımmış sonra yaşanana kazık daha ağır geliyormuş insana bende bunu öğrendim..ailede kol kırılsada kalp kırılsada affetmek de tekrar güvenmekte daha kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…