çok kötüyüm morelim bozuk olunca yaşamak istemiyorum kimsem yok anlatıcak ufak tefekte olsa sorunlarımı
bi siz varsınız..
çok kötüyüm morelim bozuk olunca yaşamak istemiyorum kimsem yok anlatıcak ufak tefekte olsa sorunlarımı
bi siz varsınız..
morelim bozuk olunca çocuk falanda istemiyorum iyikide olmuyor diyorum
beni layık görmüyor Allah ne yapayım
beni anne olmaya layık görse verirdi zaten
hoşgeldin cnmslmmm kızlarrr ben geldmmmm:))
kurdelam hani cipsle kola gece söz vermiştin
bak ağlarımmmmmmmmmmm
kıyamam sana canım ya üzülme yanındayız biz
olmuyor kesmesemde olmuyor temmuzayyy canım kıyamam
ümidini kesmemelisin dua et bol bol
canm anlıorum seni bende tekim buaralarda sorunum olunca arkadaşlarımı ablamı arıorum anlatıorum ama telde ne kadar verimli zor çok zorrr uzakta olmak
çok geriye dönemedim okumak için neyin var canımm ? neden keyfi yok
hoşbuldum canmm... dersten geldm bi bakıyım dedim napıosunuz:)
olmuyor kesmesemde olmuyor temmuz
bnm kardeşimde yok bi kuzenimde yok senin var gene ablan cnm..
niye böyle düşünüyorsun bebişim he
demek zamanı değil benide anneliğe layık görmediği için mi aldı bebeğimi
demek bizimde sınavımız bu seni böyle sınıyor bakalım kulum isyan etçekmi yoksa bana asimi gelcek diye sınıyor
sen sabret ve dua et Allah kararlamıştır kararladığı zamanda da olur canım öyle deme tamammı
bir musibet karşısında Allaha daha çok dua edip teslim olursan sen kazanırsın canım benim
evet öyle bende farklı bişey demiyorum ki canımyaşadığınız şeyin ağırlığını ya da üzüntüsünü tahmin etmem tabiiki mümkün değil amaa herkesiin bebeği en hayırlı olduğu zaman da gelsin..şimdi değilse Allahtan bi sebebi vardır..
haklısın cnm ama ben kötüyüm kötü hissediyorm kendimi kötü bi insan olmasam verirdi Allah.seni kayırıyorum senin meleğin uçup gitti başka sebeplerdenniye böyle düşünüyorsun bebişim he
demek zamanı değil benide anneliğe layık görmediği için mi aldı bebeğimi
demek bizimde sınavımız bu seni böyle sınıyor bakalım kulum isyan etçekmi yoksa bana asimi gelcek diye sınıyor
sen sabret ve dua et Allah kararlamıştır kararladığı zamanda da olur canım öyle deme tamammı
bir musibet karşısında Allaha daha çok dua edip teslim olursan sen kazanırsın canım benim
evet cnm ben yalnızlığı seven biriyim aslında..kimseye zararım yok..evimde işimde gücümdeyim ama morel bozuk olunca hüzün basıyor banayalnızlık cok zordur bilirim
gurbet ellerde hele hiç çekilmiyor
öyle deme yaa,üzüntüyle söylenen sözler onlar,,,stres yapma,inşllhh herşey yoluna girer
özel dediğin için soamıyorum bende,azıcık ucundan çıtlatsan barii
valla cnm ne çıtlatayım bilemedim kii karı koca atışması işte
kurdelam kuzenin olsa ne olcak kuzum ya
benim varda ne oluyo arkamdan kuyumu kazıyorlar ben onlara bişey yapmıyorum ama hep arkamkadan konuşup fesatlık yapıyrlar 10 dk lık mesafede oturuyoruz 1 senedir kapımı açmadılar bi çocuğum vefat ettiğinde geldiydiler en son şubatta düşün yani
valla canım keşke yanında olabilsem de omzumda ağlayabilsen sana sarılabilsemhaklısın cnm ama ben kötüyüm kötü hissediyorm kendimi kötü bi insan olmasam verirdi Allah.seni kayırıyorum senin meleğin uçup gitti başka sebeplerden(
çok güzel bir mesaj bu..
ya canmm var ablamda yanımda olmadıktan sonra.. çoğu kişi aynı durumda inan evlenip uzağa gidenlerde oluo hep bu durum burda bile birsürü konu var evlendm hayatım değişti yalnızım falan diye. herkes geçioo bu yollardannn
haklısın cnm
ama ne biliyim bi hayatta hiç mi dostum diyeceği birileri olmaz..
boşver böylede duygu sömürüsü gibi oluyor
ben herzaman tek başıma yaşayabilen bir insanım kimseye ihtiyacım yok eşimden başka..
zaten onun yüzünden hüzünlendim boşverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?