sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

bnmde işim vardı dışarda sinirden gitmedim
eşime inat..
başınıza kaldım
böcüğüüüümm dövcem seniii hee
neden öyle düşünüyosun güzelim yaa benide üzdün şimdiii asla isyan etme bitanemm asla... buda bizim sınavımız ben ne diyorum her zaman Allah vakitni biliyorr bizim için hayırlı olan bir zamanda vericek inşallah... lütfen duymıym bidaha böyle şeyleri senn ağzından ne derler can çıkmadıkça ALlahtan ümit kesilmezz asla ümidini kesme canıım aslaaa.. senn 2 sene oldu bnm 5 seneee evet çok kolay geçmedi çok yıprandıım her çocuk niye yapmadınız diyenlere daha düşünmüyoruz diye yalan söylemektenn bıktııım eşimin bi çocugu severlkenki gözünün ışıltısını görmekten yoruldum çok üzüldüm çok ağladım ama her zaman Rabbim bilir ne zaman olucağını dediiiim .. buda bizim sınavımız bitaneem Allah isyan edenleri sevmez lütfen isyan etmee..

bi evimden içeri var bi evimden dışarı..eviminden içeri benim dışarı bilmem kimin anneannemin lafıydı
çok güzel bir özlü söz:)

cnm eşin bunları göze alarak başlamıştır böyle birşeye.
sen içini rahat tut.
tamamlayamayacağı birşeye başlamaz sanırım eşin..

çok güzel bir özlü söz:)

cnm eşin bunları göze alarak başlamıştır böyle birşeye.
sen içini rahat tut.
tamamlayamayacağı birşeye başlamaz sanırım eşin..

kredi ödencek ondan korkmuorum da biz geçinemezsek diye korkuorum.. ya kızlarr nasıl evinizde tasarruflumusunuz bana biraz tiyo versenizzz??:26:

monarosa_22 kullanıcısından alıntı
kızlar benm de bi derdim var aslında.. ya biz ev aldık evlendikten 2 ay sonra altınlar falan bozdurduk 40.000 de kredi çektik. şimdi yeni evimizdeyiz çok şükür ama biliosunuz ben atanamadım daha sadece eşim çalışıoo. ve ayda 850 tl ödememiz var biraz paramız vardı şimdiye kadar onlar maaştan kalan derken sıkışmadık çok şükür ama korkuyorum çünkü öle tasarruflu biri değilimdir ne bilim ailemden de bol bol gördüm herşeyi. bide dersaneye gidiorum. eşimle hiçbişeyden kısmadan yaşıyoruz ama nolcak böle bilmiorum korkuyorum açıkçasıııı

canııım üzülmee sen kul sıkışmayınca hızır yetişmez Allahın izniyle atlatırsınızz bizde bu ay iki araba aldıık her ay sırf 1500 arabaların taksidi olcaak Allahım yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah

sembas sağol canım okudum mesajını..
ama bazen öyle düşünüyorum
demekki bebeğe layık değlim diyorum
sen çevrene düşünmüyoruz diyorsun demek.
biz açık açık söylüyoruz olmadığını..
çekinme bebikim utanılacak birşey yok bunda..
Allah korusun belki eşimde olsaydı ben onu dile getirmemek için söylemezdim..
ama bnmle ilgili olduğu için söylüyorum

amin Allah hepimizin yardımcısı olsunnnn

kredi ödencek ondan korkmuorum da biz geçinemezsek diye korkuorum.. ya kızlarr nasıl evinizde tasarruflumusunuz bana biraz tiyo versenizzz??:26:

canım bunlar belki ufak seyler gibi gözükücek sana ama inan faydası olur..
mesela elektrk için tasarruf yapmak istiyorsan akşam 5le gece 10 arası normalde yakan elektriğin 2 katını yapıp daha fazla para ödemek zorunda kalıyorsuun çamaşır ve bulaşıkta buna dikkat edebilirsin meselaa... ben çok dikkat ediyorum buna ....

inş canmm demekki borç olmadan bişey yapılmıooo

utanmıyorum bitaneem akrabalarım biliyoo samimi oldugum insanlar.. dış kapının dış mandalına açııklama yapmak herşeyi baştan sona anlatmak artık sinirlendiriyor beniii onlara öylee geçiştiriyorum.. komşular falan yanii samimi olmadığım insanlar ...

herkesde bir meraklı olmayı verse olmaz zaten..kimse düşünmezki acaba üzülür mü die..

aa evet canmm annemde sölemişti bana ama hiç denemedim . gece 10dan sonra yıkarım çamaşırı bulaşığı artık

nasıl yani bebişim akşam 5 ile 10 arası bulaşık ve çamaşır makinesini çalıştırmayalım mı,
yanlış mı anladım acaba:26::26:

tamam işte türkanım şoraym
hem kredi ödeyip hem geçinebilceğine inanmışsınız ki başlamışsınız böyle birşeye..
valla cnm ben şuan çalışmyorum biliyorsunuz..
belki bende çalışsam daha cürretkar harcardım
fakat kocamın maaşıyla evimizi çok dikkatli çeviriyoruz..
faturalarımız yiyeceğimiz kendi ihtiyaçlarımız falan
eşimin eli çok boldur ama kadın savurgan olmamalı bana göre.
mesela dışarda yeriz
ama tadını kaçırmadan..
ben eşime hergün gidelim desem hayır demez çok sever
ama dur demedende ipin ucu kaçar cnm.
luzumsuz birşey almamaya çalışıyorum.
ilk evlendiğimizde marketten toplu alırdık herşeyimizi
yağ şeker ihtiyaclar
baktım iki kişiyiz ne gerek var dedim..
artık ihtiyacımız kadar olanı alıyoruz..falan filan:)

inş canmm demekki borç olmadan bişey yapılmıooo

evet tatlııım borç olmadan birşeye sahip olamıyor insan mesela şimdi borcunuz olmasa o parayı asla koymassınız kenara biriksin diye yersinizzz yani bzzz yeriz ama borç olunca mecbur sıkıyosun kemerlerii ama malın oluyo sonucta ..

nasıl yani bebişim akşam 5 ile 10 arası bulaşık ve çamaşır makinesini çalıştırmayalım mı,
yanlış mı anladım acaba:26::26:

doğru anlamışsın canım akşam 5le gece 10 arası 2 katı yazıomuş elektrik faturasıı en ucuz zamanıı sabah 5le akşam 5 arasıymış...

olur mu öyle şey ne demek layık değilim öyle kendini üzme...
kimseye açılmada yapma canım öyle bi zorunluluğun yok her seferinde kendini suçlama

valla ben tasarruflu değiim pek eşim benden bin beterrr.. haa çözemedimmm adamı yaaa. hiç kıymet vermez parasına ben biraz dizginlemeye çalışıyorum ama kıyafet makyaj malzemesi hele de ayakkbı deynce ben bitiorum ya valla al al bitiremedim hala üfff bu huyumu hiç sevmiorummmm

aynen canım bende öyleyimm,,,
hiç bir şeyden geri kalmıyoruz çok şükür ama,çok fazla gereksiz harcamalardan kaçınıyorummm
eşime kalsa ooooo ,çok harcar,tutumlu değil pekk

valla tutumlu olmaya çalışıyorum ama hiç buna dikkat etmiyorum bende biliyorum ondan sonra çamaşır vs ama hiç kasamam kendimi ya ne gerek var kendimce..
ona kadar çamaşırı yıkar asarım kurur bile:)kafama göre atıyorum valla..

evett bak bunda çok haklısın
dün dedim eşime bende
sırf açıklama yapmamak için keşke en başından düşünmüyoruz deseydik dedim oda hak verdi bana

doğru anlamışsın canım akşam 5le gece 10 arası 2 katı yazıomuş elektrik faturasıı en ucuz zamanıı sabah 5le akşam 5 arasıymış...

iyi oldu söylediğin bebişim,yoksa ben çamaşır mak. değilde bulaşık makinesını genelde akşam çalıştırıyorumm,dikkat edelim bariiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…