böcüğüüüümmbnmde işim vardı dışarda sinirden gitmedim
eşime inat..
başınıza kaldım
çok güzel bir özlü söz:)bi evimden içeri var bi evimden dışarı..eviminden içeri benim dışarı bilmem kimin anneannemin lafıydı
kızlar benm de bi derdim var aslında.. ya biz ev aldık evlendikten 2 ay sonra altınlar falan bozdurduk 40.000 de kredi çektik. şimdi yeni evimizdeyiz çok şükür ama biliosunuz ben atanamadım daha sadece eşim çalışıoo. ve ayda 850 tl ödememiz var biraz paramız vardı şimdiye kadar onlar maaştan kalan derken sıkışmadık çok şükür ama korkuyorum çünkü öle tasarruflu biri değilimdir ne bilim ailemden de bol bol gördüm herşeyi. bide dersaneye gidiorum. eşimle hiçbişeyden kısmadan yaşıyoruz ama nolcak böle bilmiorum korkuyorum açıkçasıııı
çok güzel bir özlü söz:)
cnm eşin bunları göze alarak başlamıştır böyle birşeye.
sen içini rahat tut.
tamamlayamayacağı birşeye başlamaz sanırım eşin..
sağol canım o senin iyiliğin
borç yiğidin kamçısıdır derler ya bizdede aynı sorun araba aldık bizde ama şuan okadar sıkışığız ki anlatamam sana ben çalıştığım halde yok yetişmiyo başka yerlerede var Allah yardımcımız olsun hepimizin
kredi ödencek ondan korkmuorum da biz geçinemezsek diye korkuorum.. ya kızlarr nasıl evinizde tasarruflumusunuz bana biraz tiyo versenizzz??:26:
monarosa_22 kullanıcısından alıntı
kızlar benm de bi derdim var aslında.. ya biz ev aldık evlendikten 2 ay sonra altınlar falan bozdurduk 40.000 de kredi çektik. şimdi yeni evimizdeyiz çok şükür ama biliosunuz ben atanamadım daha sadece eşim çalışıoo. ve ayda 850 tl ödememiz var biraz paramız vardı şimdiye kadar onlar maaştan kalan derken sıkışmadık çok şükür ama korkuyorum çünkü öle tasarruflu biri değilimdir ne bilim ailemden de bol bol gördüm herşeyi. bide dersaneye gidiorum. eşimle hiçbişeyden kısmadan yaşıyoruz ama nolcak böle bilmiorum korkuyorum açıkçasıııı
canııım üzülmee sen kul sıkışmayınca hızır yetişmez Allahın izniyle atlatırsınızz bizde bu ay iki araba aldıık her ay sırf 1500 arabaların taksidi olcaak Allahım yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah
sembas sağol canım okudum mesajını..
ama bazen öyle düşünüyorum
demekki bebeğe layık değlim diyorum
sen çevrene düşünmüyoruz diyorsun demek.
biz açık açık söylüyoruz olmadığını..
çekinme bebikim utanılacak birşey yok bunda..
Allah korusun belki eşimde olsaydı ben onu dile getirmemek için söylemezdim..
ama bnmle ilgili olduğu için söylüyorum
böcüğüüüümmdövcem seniii hee
neden öyle düşünüyosun güzelim yaa benide üzdün şimdiii asla isyan etme bitanemm asla... buda bizim sınavımız ben ne diyorum her zaman Allah vakitni biliyorr bizim için hayırlı olan bir zamanda vericek inşallah... lütfen duymıym bidaha böyle şeyleri senn ağzından ne derler can çıkmadıkça ALlahtan ümit kesilmezz asla ümidini kesme canıım aslaaa.. senn 2 sene oldu bnm 5 seneee evet çok kolay geçmedi çok yıprandıım her çocuk niye yapmadınız diyenlere daha düşünmüyoruz diye yalan söylemektenn bıktııım eşimin bi çocugu severlkenki gözünün ışıltısını görmekten yoruldum çok üzüldüm çok ağladım ama her zaman Rabbim bilir ne zaman olucağını dediiiim .. buda bizim sınavımız bitaneem Allah isyan edenleri sevmez lütfen isyan etmee..
canım bunlar belki ufak seyler gibi gözükücek sana ama inan faydası olur..
mesela elektrk için tasarruf yapmak istiyorsan akşam 5le gece 10 arası normalde yakan elektriğin 2 katını yapıp daha fazla para ödemek zorunda kalıyorsuun çamaşır ve bulaşıkta buna dikkat edebilirsin meselaa... ben çok dikkat ediyorum buna ....
canım bunlar belki ufak seyler gibi gözükücek sana ama inan faydası olur..
mesela elektrk için tasarruf yapmak istiyorsan akşam 5le gece 10 arası normalde yakan elektriğin 2 katını yapıp daha fazla para ödemek zorunda kalıyorsuun çamaşır ve bulaşıkta buna dikkat edebilirsin meselaa... ben çok dikkat ediyorum buna ....
kredi ödencek ondan korkmuorum da biz geçinemezsek diye korkuorum.. ya kızlarr nasıl evinizde tasarruflumusunuz bana biraz tiyo versenizzz??:26:
inş canmm demekki borç olmadan bişey yapılmıooo
nasıl yani bebişim akşam 5 ile 10 arası bulaşık ve çamaşır makinesini çalıştırmayalım mı,
yanlış mı anladım acaba:26::26:
sembas sağol canım okudum mesajını..
ama bazen öyle düşünüyorum
demekki bebeğe layık değlim diyorum
sen çevrene düşünmüyoruz diyorsun demek.
biz açık açık söylüyoruz olmadığını..
çekinme bebikim utanılacak birşey yok bunda..
Allah korusun belki eşimde olsaydı ben onu dile getirmemek için söylemezdim..
ama bnmle ilgili olduğu için söylüyorum
tamam işte türkanım şoraym
hem kredi ödeyip hem geçinebilceğine inanmışsınız ki başlamışsınız böyle birşeye..
valla cnm ben şuan çalışmyorum biliyorsunuz..
belki bende çalışsam daha cürretkar harcardım
fakat kocamın maaşıyla evimizi çok dikkatli çeviriyoruz..
faturalarımız yiyeceğimiz kendi ihtiyaçlarımız falan
eşimin eli çok boldur ama kadın savurgan olmamalı bana göre.
mesela dışarda yeriz
ama tadını kaçırmadan..
ben eşime hergün gidelim desem hayır demez çok sever
ama dur demedende ipin ucu kaçar cnm.
luzumsuz birşey almamaya çalışıyorum.
ilk evlendiğimizde marketten toplu alırdık herşeyimizi
yağ şeker ihtiyaclar
baktım iki kişiyiz ne gerek var dedim..
artık ihtiyacımız kadar olanı alıyoruz..falan filan:)
tamam işte türkanım şoraym
hem kredi ödeyip hem geçinebilceğine inanmışsınız ki başlamışsınız böyle birşeye..
valla cnm ben şuan çalışmyorum biliyorsunuz..
belki bende çalışsam daha cürretkar harcardım
fakat kocamın maaşıyla evimizi çok dikkatli çeviriyoruz..
faturalarımız yiyeceğimiz kendi ihtiyaçlarımız falan
eşimin eli çok boldur ama kadın savurgan olmamalı bana göre.
mesela dışarda yeriz
ama tadını kaçırmadan..
ben eşime hergün gidelim desem hayır demez çok sever
ama dur demedende ipin ucu kaçar cnm.
luzumsuz birşey almamaya çalışıyorum.
ilk evlendiğimizde marketten toplu alırdık herşeyimizi
yağ şeker ihtiyaclar
baktım iki kişiyiz ne gerek var dedim..
artık ihtiyacımız kadar olanı alıyoruz..falan filan:)
valla tutumlu olmaya çalışıyorum ama hiç buna dikkat etmiyorum bende biliyorum ondan sonra çamaşır vs ama hiç kasamam kendimi ya ne gerek var kendimce..canım bunlar belki ufak seyler gibi gözükücek sana ama inan faydası olur..
utanmıyorum bitaneem akrabalarım biliyoo samimi oldugum insanlar.. dış kapının dış mandalına açııklama yapmak herşeyi baştan sona anlatmak artık sinirlendiriyor beniii onlara öylee geçiştiriyorum.. komşular falan yanii samimi olmadığım insanlar ...
doğru anlamışsın canım akşam 5le gece 10 arası 2 katı yazıomuş elektrik faturasıı en ucuz zamanıı sabah 5le akşam 5 arasıymış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?