sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

hoşbulduk melisim
ya bide aynı zamanlarda girsek ne güzel olcak bebikim :97::97:
buğün girmeyi istedimm ama 11de iş yerindeydim masamı temizledimm kombiyi yaktım muhasebedena rkdaş geldi yeni yıl için kayıtlarını yapptıı ama fırsatımm oldugunda daha fazla gündüz girmeye çalışcam nihanım,sen nasılsın

selam kızlarr kurdelam bebğim gec kalmışım kaçırdım senii... anmışsın bni gördüm okudum gecmişi .. bnm sıkıntılı gecti bu akşamım biraz... sennde dediğinn gibiii içimden bir ağlamak geldiki sormaa içim sıkılıyo demiştim ya sabahta... eşimde yanımda diye ağlamamaya çalıştıkça gözlerimden yaşlar boşaldıı... çok üzülü kocacımda nooldu noldu demekten bi hal oldu adam 2 saatt dil döktüm bişey olmadı içimden geldi diye ama inandıramadım eltimi bile aradı noldu başağa diye düşünn daha yeni kendime geldim sustuum kucagında yatırdı kociişim beniii sakinleştim birazz deli etti oda beni noldu noldu diyeee herkezi arıycktı sıradan bişeymi dediniz karıma diye deli adammm

günaydın melisim
anladım canım iyiyim bende çok şükür:97::97: hep aynı

kızlar günaydın

iiyegelerr güz ğülerii:))kurdelam nasılsınn canım göremedim seniii geç kalmışım
iyiyim bebişim çok merci..hoşgeldin..sefa getirdin..

amanda aman o yirmi yaşındaymış
eşi sembasımızı kucağında yatırırmış
o daha küçük müşşş
ağlarmışş eşini telaşa verirmiş
minicik gelin olmuş eşine sığınır ağlarmış
yerim seni nazlı gelinn
ne nazlı birşeysin fıstığım sen öyle
benide kocacım koynunda yatırdı
dedim iki gündür hastayız ikimizde
ilgilenmedin benimle hiç
eşcezimde sarıldı bana çok hastayım ama bak iyileştim biraz falan filan gönlümü aldı
Günaydın hanımlar..
günaydın cnm iki gündürr yoksun üzlettin kendini

kimsecikler yokkkk
huuuuuuu hanımlarrr
valla şekerim ben şimdi geldim çıkacam az sonra hoşgeldin...
günaydınnnn herkese
hoşgeldin cnm sanada güpgünaydın
kurdelam bugün sana trip atmıcaktım ama bu saate kadar gelmediğin için atıyorum

senin tiribini yerim fıstıklı lokum...
süper annem bnm...anladın sen onu
duruyor duruyor bi tirip atıp kaçıyor nihoşum

ben kimseleri yakalayamıyorum bir türlü :)

sizden bir yardımm...şimdi benim nişanım otelde olacak nişanlımda bende elbiseyi giy kuaföre git istemiyoruz...bir kuaförle konuştum ama istediği fiyat dudak uçuklatacak bir şey 1500tl cik..maşa yapılacak saça okadar para vermek çok geldi...ee alternatif bi kuaför arıyorum konu bile açtım ama pek bişi bulamadım sizlerin bir fikri var mı ?

çüüşşşş afedersin ama o ne ya 1500 delümüü o kuaför
ne gibi bir fikir nerde oturuyorsun kuaför fikrimi istiyorsun canım anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…