nolduuuu
iyi uykular tatlım bana 11 de dua edermisiniz ?? çok sevinirim.
ederim cnm tabi ne demek
ALLAHIM SEN SU PERİ KULUNUN ŞANSINI YAVER GETİR.
BOL ŞANS İHSAN EYLE YA RABBİM
UMUTLARINI BOŞA ÇIKARMA
EMEKLERİNİ BOŞA HARCATMA YA RABBİM
yarında edecem canım emin ol..
buğün girmeyi istedimm ama 11de iş yerindeydim masamı temizledimm kombiyi yaktım muhasebedena rkdaş geldi yeni yıl için kayıtlarını yapptıı ama fırsatımm oldugunda daha fazla gündüz girmeye çalışcam nihanım,sen nasılsınhoşbulduk melisim
ya bide aynı zamanlarda girsek ne güzel olcak bebikim :97::97:
içimden ağlamak geldi bebikim yok birşey
ben Allahın emriyle çıkıyorum kızlar
beni yalnız bırakmadığınız için cümleten teşekkür ederim hepinize...
iyi geceler güzel vakit geçirirsiniz umarım kkda..
günaydın melisimbuğün girmeyi istedimm ama 11de iş yerindeydim masamı temizledimm kombiyi yaktım muhasebedena rkdaş geldi yeni yıl için kayıtlarını yapptıı ama fırsatımm oldugunda daha fazla gündüz girmeye çalışcam nihanım,sen nasılsın
iyiyim bebişim çok merci..hoşgeldin..sefa getirdin..iiyegelerr güz ğülerii:))kurdelam nasılsınn canım göremedim seniii geç kalmışım
amanda aman o yirmi yaşındaymışselam kızlarr kurdelam bebğim gec kalmışım kaçırdım senii... anmışsın bni gördüm okudum gecmişi .. bnm sıkıntılı gecti bu akşamım biraz... sennde dediğinn gibiii içimden bir ağlamak geldiki sormaa içim sıkılıyo demiştim ya sabahta... eşimde yanımda diye ağlamamaya çalıştıkça gözlerimden yaşlar boşaldıı... çok üzülü kocacımda nooldu noldu demekten bi hal oldu adam 2 saatt dil döktüm bişey olmadı içimden geldi diye ama inandıramadım eltimi bile aradı noldu başağa diye düşünndaha yeni kendime geldim sustuum kucagında yatırdı kociişim beniii sakinleştim birazz deli etti oda beni noldu noldu diyeee herkezi arıycktı sıradan bişeymi dediniz karıma diye deli adammm
günaydın cnm iki gündürr yoksun üzlettin kendiniGünaydın hanımlar..
valla şekerim ben şimdi geldim çıkacam az sonra hoşgeldin...kimsecikler yokkkk
huuuuuuu hanımlarrr
hoşgeldin cnm sanada güpgünaydıngünaydınnnn herkese
kurdelambugün sana trip atmıcaktım ama bu saate kadar gelmediğin için atıyorum
senin tiribini yerim fıstıklı lokum...
süper annem bnm...anladın sen onu
duruyor duruyor bi tirip atıp kaçıyor nihoşum
çüüşşşş afedersin ama o ne ya 1500 delümüü o kuaförben kimseleri yakalayamıyorum bir türlü :)
sizden bir yardımm...şimdi benim nişanım otelde olacak nişanlımda bende elbiseyi giy kuaföre git istemiyoruz...bir kuaförle konuştum ama istediği fiyat dudak uçuklatacak bir şey 1500tl cik..maşa yapılacak saça okadar para vermek çok geldi...ee alternatif bi kuaför arıyorum konu bile açtım ama pek bişi bulamadım sizlerin bir fikri var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?