zaten beni anladığın için seni çok sevdim şekercim:)hehehe anladım ben canım senn ne demek istediğini sen merak etmeee
benden de size arkadaş önerisi olsun kızlar
kenarda birikiminiz olsun
eşim faturaları,alışverişleri halleder ama bana verdiği parayı kesinlikle kenara atarım
ihtiyaçlarımı zaten alıyor
hayatın neler getireceği belli olmaz
kenarda bulunmasında yarar var
benim birde oğluşum var onun eğitimi için harcanıcak belkide
:umarım çıkarsın eski alışkanlıklarından
valla sen yardım edin dedin dost acı söyler
biraz tavsiyelerde bulundum
haddime değil dedim ama en başından tatlım
tavsiyede bulundun canm evet ama manevi yönden ben de rahat değilimki böle bi konuyu sizlerle paylaştım...
:umarım çıkarsın eski alışkanlıklarından
valla sen yardım edin dedin dost acı söyler
biraz tavsiyelerde bulundum
haddime değil dedim ama en başından tatlım
tavsiyede bulundun canm evet ama manevi yönden ben de rahat değilimki böle bi konuyu sizlerle paylaştım...
kendim kazanırken daha kolay harcamak..ilerde inş çaılşmaya devam ederimde hem eve yardımcı olurum hem daha az huzursuz olurum
selamlar..............
hoşgeldinnnnnn gel aramıza cnm nasılsın?selamlar..............
[QUOTE
vallahi pes çok ama çok şanslısınız cnmcımkurdelamcııım evet kayınpederim ödüyor... sıkıntı yok onlarında hem kiralarını hem faturalarını ödüyorr biz o yönden şanslıyız yaa çok şükür hep destekler...
kendim kazanırken daha kolay harcamak..ilerde inş çaılşmaya devam ederimde hem eve yardımcı olurum hem daha az huzursuz olurum
amin cnm inşallah
bnmde isteğim bu yönden
hayırlı bir iş bulsamda çalışsam
eve katkıda bulunsam
benm çalışmamam geçici bi durum zaten atancam inş... kadınlar çalışmalı zaten gerçekten huzursuz olunuyorr
birşey elde etmek isteyince mecbursun canım dikkat etmeye evimiz bizim çok şükür su elektrk doğalgaz sağolsun kayınpederim ödüyo...
e bize kalıyor bişeyler yapmak... mutfak masrafımız varr e heray sırf 1.500 kredimiz varr e gezmemiz ufak tefek ihtiyaclarr ... zor zorr
:
valla cnm ben sana sen çok rahatsın manevi yönden hiç mi için acımıyor falan filan dediğimi hatırlamıyorum..sadece yardımcı olabilrsin dedim biraz daha..
neden alındın üstüne bilmiyorum
tamam sustum
ok canm ben alışık olmadığım için bu duruma fazla etkileniyorum sanırım. zaten elimde mesleğim var inş atanırım da kurtulurum bunları düşünmekten..hoşgeldinnnnnn gel aramıza cnm nasılsın?
evli misin bekar mı?
yaş kaç?
ben sana rahatsın demedim ki
ben kendi adıma söyledim
eşim sabahtan akşama çalışıyor içim rahat değil dedim.
sende manevi açıdan rahatsız ol için acısın demedim cnm bnm
sadece kendimi anlattım ben.
canlarııım bu kız kaçarrr gideyim yemeğimide yapıymmm kafam rahat olsuun gelriim sonra gene öptüm siziii
hoşgeldinnnnnn gel aramıza cnm nasılsın?
evli misin bekar mı?
yaş kaç?
evliyim ama kocişimle ayrı şehirlerdeyiz.... atamalar yüzünden 23 yaşındayım....
eşleriniz ne diyor çalışma konusuna?
ok canm ben alışık olmadığım için bu duruma fazla etkileniyorum sanırım. zaten elimde mesleğim var inş atanırım da kurtulurum bunları düşünmekten..
eşleriniz ne diyor çalışma konusuna?
evliyim ama kocişimle ayrı şehirlerdeyiz.... atamalar yüzünden 23 yaşındayım....[/QUOTE .!.:anladım cnm aynı yaşıtız
duruma fazla etkileniyorum sanırım. zaten elimde mesleğim var inş atanırım da kurtulurum bunları düşünmekten..[/B][/COLOR]
güselim sana dedim ki sen gençsin alacaksın tabi dedim
sen dedin ki olmuyor böyle gibisinden konuştun
hani iki çizme birden v.s
bende sana dost olarak alma luzumsuz birşey dedim..
yani git harca ne var ne yok al desem daha kötü olurdum dimi..
buarada dertleşirken bende neden eşime destek olduğumu anlatmaya çalıştım içim üzülüyor diye..
senlik birşey yok yani
emin ol aklımın ucundan bile geçmedi senin eşin işteyken senin hiç üzülmemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?