sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

bende kaçacam.dün 2 de yattım.sabah bizimki 5,5 da uyandı sinir oldum.saat 7 ye kadar cebelleştim.sonra uyudu 10 a kadar.4 5 saatlik uykuylayım yani.

hayattan muaf oldum için secdim heralde muaf anlamı ayrıcalıklı baqışlanmış demek
hımm evet cnm güzel bir kelime ama..
bende şöyle fiyonklu miyonklu nicklere bayılırım
iyi geceler bye bye

:13::13:byyy
kızlar öptüm hepinizi..
SU PERİSİ sakin ol anacım tamam mı?
bebek odaha anlamıyor işte

sağlıkla kucağına alsın inşallah.görünmüyo daha bu topiklerde.bi konuya yorum yapmış.orda gördüm.kesin hamile dedim.çok sevindim onun adına

eskisi gibi kkya girmıyo canım.
evet ya bende çok sevindim
bacım oldu artık o benim sevinmemmi...

oo sohbet güzelmiş kaçırmışııım kimsecikler yok kkda

ben yaprak dökümünü izledim e ev dağılmıştı hadi gene onu toplıym kuzucumla uğraştıım anca gelebildiiim kurdelaaam sormuşsun nickleri nerden senlendiniz diye eşimin ve bnm adımın kısaltılmış hali yaa bide kuzucuk bende bişey merak ettim o kalpler ne anlama geliyor 4ledim demişsin ya

günaydın kızlar nasılsınız?ben çok yorgunum geçen çağan hasta demiştim ya gece yine 40 açıktı ateşi acile götürdük uyumadık sabaha karsı yattık dün agündüzde hiç uyumadı iyi aksam erken uyur bizde dinleniriz diye düşünürken bi tlf arkadasım yemekli bize geleceklerini söledi çağan hasta durmuyo zaten evde hiç yemekte yok evi toplamaya zamanımda olmadı neyse aceleyle yemek yaptım gece saat 12 de çağan uyandı geri hayda durmuyo yemiyo içmiyo öyle ağlıyo yapamadık gece 1.30 da bindik arabaya tam1 saat gece arabayla gezip uyuttuk ve gece 2.30 da geldik eve eşimde sabahçıydı bugün kalkıp kahvaltı da yapamadık çok yorgunum ya........

kızlar size ufak bir soru...
evli hanımlara bekar bayanlara fark etmez
bekar hanımlar tercihlerini belirtebilir..
Söz çiçeğiniz canlı çiçek mi yoksa yapma çiçek miydi?

günaydınnn hanımlarrr kimseler yok. bende akşam ki güzel muhabbetinizi okuyodum.

kurdelamın msjını görünce duramadım :)
benim isteme ve sözüm ayrı günlerde oldu.. istemeye 41 kırmızı gül..41 kere maşallah die
sözde de büyük yapma bir çiçek geldi..
bakalım nişanı merakla bekliyorum

günaydın kızlar
akşam muhabbet ilerlemiş ne güzel ama oku oku ancak bitti oğlumla

derfat canım çok geçmiş olsun ya üzüldüm durumu nasıl oldu yazarsan sevinirim hayatım
akşam aklımdaydın

kurdelam benim nick önce aysunsudenaz dı
öylesine üye olurum demiştim ve nick ararken aa kzım olursa sude naz koyarım deyip yazmıştım
sonra oğlum oldu ve aysun ege diye değiştirdim

bu sabahımız kötü başladı
oğlum hiçbirşey yemedi ve tabağa vurdu,tabak yere
bebek isteyen anneler inş.iştahlı bebekleriniz olur

yıl başı menüleriniz nedir kızlar

sağol canım benim şimdi biraz daha iyi ama hiçbişey yemiyo böyle giderse serum takarlar hastaneye götürdüğmde...uyku düzeni bozuldu tabiki keyifsiz herşeye ağlıyo bide evi dağıtıyo sen nasılsın?ege nasıl?

derfat hayatım çocuğun hastayken misafir ağırlamasaydın keşke
hemde yemekli
ateşin 40 a çıkması kötü olmuş
oğlum ateşlenince ılık duş aldırıp fitil atarım hemen

eşinin kahvaltı yapamayışına üzülmüşsün ama bende eşime hazırlayamıyorum
biz çorluda oturuyoruz eşim hersabah silivri ordanda ist.a geçmek durumunda erken çıkıyor evden bazen göremiyoruz bile(

bende iyi sayılmam canım ya
oğlum bugün hiçbirşey yemedi

canım hastalığından yemiyor olabilir peki süt denesen
yada meyve suyu

misafirlerde de acaba müsaitler mi diye düşünmemişler..o kadar yol Allah eşinize sabır versin.. hergün çok zor olsa gerek

hayatım biz hergün hep beraber kahvaltı yaparız eşim kahvaltı yapmadan işe gittiği zaman baş ağrısı çekiyo tüm gün ve onu işinde olumsuz etkiliyo..oğlumun ateşini ben düşürdüm tekrar çıktı antibiyotik kullanıyoruz şimdi.misafire gelince onların aradığında ben evde yoktum zaten bunu söledim ayrıca çağan hasta diyede söledim ama yinede geldiler ne diyebilirimdimki hemde çok hazırlıksızdım ama idare ettim bi şekilde şu andada çok yorgunum işte.

bende iyi sayılmam canım ya
oğlum bugün hiçbirşey yemedi

canım hastalığından yemiyor olabilir peki süt denesen
yada meyve suyu

yok canım hiçbişey yemiyo arabada gezerken belki bişeyler yer dedik ama yok yemiyo işte iştahı çok güzeldi oğlumun hastalıktan böyle oldu herhalde herşeyi yiyen bi çocuktu çağan inş çabuk iyileşir...

mel zor tabi hayatım kışın daha zor oluyor yollar malum
ama ist.da oturmak gibi bir düşüncem yok
eşim dayanıyor mecbur

müsait değilsem kusura bakmayın başka bir zaman buyur etsem derim
kimsede kusura bakmasın söz konusu oğlum ise

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…