Keşke herkes iyi niyetli olsa;karşısındaki yumuşaksa bi süre sonra onu suistimal ediyorlar
kkya üye olduğumda bana garip gelirdi tanımadığım kişilerle yazışmak
ama okadar çok arkadaş edindimki
biraraya gelemeyeceğimiz insanlarla dertleşme fırsatı bulduk:)
ozaman baştan alayım ben
hoşbulduk aysun :89:
evet çalışıorum ama çalıştığım pek söylenemez turizm firmasındayım sezon bitti bizde yatıştayız
kışın dinleniyorsun yazın yoruluyorsun diyelim
offff yaz gelsin tatile gidelim çok ihtiyacım var çokkkkk
aynen öyle yazın çalış kışın yatış tarzı .. Benimde çok ihtiyacım var izin aldım 1 hafta karadeniz turu yapıcam haftaya eşimle inş bi aksilik çıkmazsa..
karadenizli misin hayatım
derfat niye yazmıyorsun ?
bu arada oğlunun adımı derfat
Selam kızlar naber?
iyidir canım sen nasılsın?
bebeikim hg.ben tahmin ettm kuzum snn ismini bildiğim için:)kalplerde mesaj sayısına göre değişiyor gülüm..en son bnm üçtaneydi ya şimdi dört oldu onu dedim su perisiyle tesadüf olunca:)oo sohbet güzelmiş kaçırmışııım kimsecikler yok kkda
ben yaprak dökümünü izledim e ev dağılmıştı hadi gene onu toplıym kuzucumla uğraştıım anca gelebildiiim kurdelaaam sormuşsun nickleri nerden senlendiniz diye eşimin ve bnm adımın kısaltılmış hali yaa bide kuzucuk bende bişey merak ettim o kalpler ne anlama geliyor 4ledim demişsin ya
cnm keşke yemek falan yapmasaydın ne kadar sessiz sakin birisin bebikim sen..çocuğunu düşün sadece boşver misafiri böyle bir durumdaa cnm sende insansın nasıl dayanacaksın bebikim ya..günaydın kızlar nasılsınız?ben çok yorgunum geçen çağan hasta demiştim ya gece yine 40 açıktı ateşi acile götürdük uyumadık sabaha karsı yattık dün agündüzde hiç uyumadı iyi aksam erken uyur bizde dinleniriz diye düşünürken bi tlf arkadasım yemekli bize geleceklerini söledi çağan hasta durmuyo zaten evde hiç yemekte yok evi toplamaya zamanımda olmadı neyse aceleyle yemek yaptım gece saat 12 de çağan uyandı geri hayda durmuyo yemiyo içmiyo öyle ağlıyo yapamadık gece 1.30 da bindik arabaya tam1 saat gece arabayla gezip uyuttuk ve gece 2.30 da geldik eve eşimde sabahçıydı bugün kalkıp kahvaltı da yapamadık çok yorgunum ya........
günaydın bitanem hg iyilik valla kafam kazan gibigünaydın kızlar naber
hg cnm bir doluor bir boşalıyor bizim topicimiz:)günaydınnn hanımlarrr kimseler yok. bende akşam ki güzel muhabbetinizi okuyodum.
kurdelamın msjını görünce duramadım :)
benim isteme ve sözüm ayrı günlerde oldu.. istemeye 41 kırmızı gül..41 kere maşallah die
sözde de büyük yapma bir çiçek geldi..
bakalım nişanı merakla bekliyorum
günaydın kızlar
akşam muhabbet ilerlemiş ne güzel ama oku oku ancak bitti oğlumla
derfat canım çok geçmiş olsun ya üzüldüm durumu nasıl oldu yazarsan sevinirim hayatım
kurdelam benim nick önce aysunsudenaz dı
öylesine üye olurum demiştim ve nick ararken aa kzım olursa sude naz koyarım deyip yazmıştım
sonra oğlum oldu ve aysun ege diye değiştirdim
bu sabahımız kötü başladı
oğlum hiçbirşey yemedi ve tabağa vurdu,tabak yere
bebek isteyen anneler inş.iştahlı bebekleriniz olur
yıl başı menüleriniz nedir kızlar
hoşgeldin cnm nasılsın?slm herkese ...
hoşgeldin şekercimselam kızlar.......
önce sağlık gene sağlık gene sağlık...bereket..huzur mutluluk bebekkkkkyeni yıl geliyorr.....yeni yıldan ne beklentileriniz ne istekleriniz varrr hanımlarrr
Selam kızlar naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?