mel zor tabi hayatım kışın daha zor oluyor yollar malum
ama ist.da oturmak gibi bir düşüncem yok
eşim dayanıyor mecbur
müsait değilsem kusura bakmayın başka bir zaman buyur etsem derim
kimsede kurura bakmasın söz konusu oğlum ise
Anne olmak güzelde şimdi sizden böyle duyunca ateşlenmiş hasta olmuş yemek yemiyor ben nasıl dayanırım diyorum..Heralde evin bi köşesinde o ağlar bi köşesinde ben
m e l sen nasılsın hayatım bizim günümüz pek iyi başlamadı
birimiz güne güzel başlasın:)
hamilelik varmı m e l yada düşünce
:) sağol canımm..iyii dicem ama iki gündür merdivenlerden yuvarlanıyorum sürekli yer ayağımın altından kayıyor resmen kolum bacağım morluk içinde kaldı
Canım ben henüz evli değilim daha ocakta nişanlanıyorum..ama ister misin die sorarsan bebek evin neşesi isterim hemencik
geçmiş olsun
neden hayatım başın mı dönüyor ki
haklısında aysuncum birazda yapı meselesi diyelim ben diyemiyorum işte karşımdaki insanı kıramktan ,üzmekten korkarım biraz da karsı tarafın düşünmesini beklerim neyseki onlar giderken uynadı oğlum uyudu 4 saat kadar diyorum ya hayatım idare ettim
slm herkese ...
haklısında aysuncum birazda yapı meselesi diyelim ben diyemiyorum işte karşımdaki insanı kıramktan ,üzmekten korkarım biraz da karsı tarafın düşünmesini beklerim neyseki onlar giderken uynadı oğlum uyudu 4 saat kadar diyorum ya hayatım idare ettim
slm herkese ...
bende senin gibiydim hayatım ama etrafımdaki insanlar hep kendi istediklerini yapmamı isteyince kızmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?