sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

kurdelam menü aklımda yok hayatım sizlerden kopya çekicektim

ama kuruyemiş,kabak tatlısı,içecekler bunlar aklımda

kuru yemişsiz olmaz zaten:))
tatlı olarakta pasta yapabilirim yada hazır mı alsam acaba bu ara hastayım yapasım yok:89:
eşimde bnm yaptığım pastaya bayılıyor yaa

hee Allah senii yerim seni tatlım ya
köpeğin nasıl?
dışarı gezmeye gideriz akşam eşimle diyorun gittniz mi?

DERFAT
_MEL_
nasılsınız arkadaşlar??

ay sorma tatlııım akşam öle bi bela geldiki başımızaa ne gezmesii gece uykumuz kaçtıı oturduk kös kösss gelince anlatıcam..

kızlarr kaçmayın bi yeree bi kahvalt yapıp geliceem bu saatte ne kahvaltısı demeyiiin bugün anca uyanabildim :26::26:
tamamm şekerim gitde gel hadi hatta bende gidip gelebilirim:)
evet cnm bende dün dedim derfatım yok bebeği mi hasta oldu acaba öyle geçirdim aklımdan
biriniz eksik olunca üzülüyorum ben ya
selam kızlar:80::80:

hoşgeldin melek anneeee
nasılsın bebikim?
nihoşummmm:89:

çizgi film izlerken sende dinlenebilirsin ne güzel
bende yemek yedirirken izletmeye çalışıyorum ama ne mümkün

hehee sembas kahvaltı kelimesini okuduğumda bu saattemi demiştim
benimde yanlızken canım kahvaltı istemez
şöyle deniz kenarında olucak evim balkonum yada bahçemde kahvaltı yaparken keyif alıcam en büyük hayalimdir buu

nihan86 hoşgeldin canımm

ay sorma tatlııım akşam öle bi bela geldiki başımızaa ne gezmesii gece uykumuz kaçtıı oturduk kös kösss gelince anlatıcam..
aaa meraklandım şimdi
ne kaynatıyonuz kız
valla çorba kaynatıyoruz gel cnm sende iç
kötü bi espiri:))
nasılsın tatlımm nihoşum
kızlar ben çıkıyom.oğlumla markete gidicez.size iyi muhabbetler.öpüldünüz

görüşürüz cnm hoşçakal gene gel..

kurdelamcım bişey söyleyeyimmi dün hiç giremedim ama vallaha bak aklımda hep burdaydı bi fırsat bulsamda baksam diye ama fırsat bulamadım işte şimdide çağan uyuyoda öyle geldim notebook değil bizim pc masaüstü oda salonda değil diğer odada yani rahatça giremiyorum ama az kaldı laptopum gelsinde salonda rahatça girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…