kurdelam menü aklımda yok hayatım sizlerden kopya çekicektim
ama kuruyemiş,kabak tatlısı,içecekler bunlar aklımda
hee Allah senii yerim seni tatlım ya
köpeğin nasıl?
dışarı gezmeye gideriz akşam eşimle diyorun gittniz mi?
DERFAT
_MEL_
nasılsınız arkadaşlar??
kızlarr kaçmayın bi yeree bi kahvalt yapıp geliceem bu saatte ne kahvaltısı demeyiiin bugün anca uyanabildim :26::26:
ne kaynatıyonuz kızkuru yemişsiz olmaz zaten:))
tatlı olarakta pasta yapabilirim yada hazır mı alsam acaba bu ara hastayım yapasım yok:89:
eşimde bnm yaptığım pastaya bayılıyor yaa
yap canım afiyet olsun bende yeni yaptım...hemde tek başıma çok sıkıcıydı...
iyiyim yevrumm sen napıyon:97:Nihan napıyorsun kuzum
tamamm şekerim gitde gel hadi hatta bende gidip gelebilirim:)kızlarr kaçmayın bi yeree bi kahvalt yapıp geliceem bu saatte ne kahvaltısı demeyiiin bugün anca uyanabildim :26::26:
evet cnm bende dün dedim derfatım yok bebeği mi hasta oldu acaba öyle geçirdim aklımdaniyi bitanem işte antibiyotik kullanıyoruz şimdi uyudu bende çok acıkmıştım çağan uyuyunca kahvaltı yaptım şimdide hem iş aypıyorum hemde çay içerek sizlere yazıyorum
yemeğe gelince hiç hazırlığım yoktu bide annemlerdeydik eve geldik hemen mutfağı topladım mercimek çorbası yaptım pilav,tavuk kızarttım salata yaptım üstünede çay yaptım bide bunun toplaması vardı ALLAH tan bulaşık maskinesi var..sen naptın kuzucum 2 gündür pek konusamıyoruz özledim sizleri..
selam kızlar:80::80:
Nihan napıyorsun kuzum
iyiyim yevrumm sen napıyon:97:
aaa meraklandım şimdiay sorma tatlııım akşam öle bi bela geldiki başımızaa ne gezmesii gece uykumuz kaçtıı oturduk kös kösss gelince anlatıcam..
valla çorba kaynatıyoruz gel cnm sende içne kaynatıyonuz kız
kızlar ben çıkıyom.oğlumla markete gidicez.size iyi muhabbetler.öpüldünüz
reglmi oldun ondan mı ağrıyor başka bişeymi geçmiş olsun canımİyiyim bende karnım çok ağrıyor
kız sadece nihanamı soruyosun napıyosun diye bizi görmedin herhalde
tamamm şekerim gitde gel hadi hatta bende gidip gelebilirim:)
evet cnm bende dün dedim derfatım yok bebeği mi hasta oldu acaba öyle geçirdim aklımdan
biriniz eksik olunca üzülüyorum ben ya
hoşgeldin melek anneeee
nasılsın bebikim?
nihoşummmm:89:
reglmi oldun ondan mı ağrıyor başka bişeymi geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?