sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

akşam bende senden sonra çıkdım.yeni geldim daha.sabah kalk ev işi çocuğu yedir ..öyle işte

AYSUNEGE bu kadar alıntı yapınca ufak bi yanlıklık olmuş..
derfat bebikimeydi ilk satırı..
gelmedi bebikim gece oğluşun mu hastalandı diye düşündüm aklımadan geçirdim tatlım
DERFATTT
iyi mi şimdi oğlun şekercim. ya

m_e_l cim benim de yeni yıldan beklentim SAĞLIK.özellikle evladıma.bu sene hep hastalık yılımız oldu.hep hastanelerde geçti.inşallah bu yıl hastalıksız,mutlu,huzurlu bir yıl olur.

akşam bende senden sonra çıkdım.yeni geldim daha.sabah kalk ev işi çocuğu yedir ..öyle işte

günaydııın hanımlarr kurdelam canıım sen akıllı kızsın zateen
derfatcım çok geçmiş olsuuun kıyamıyorum ben bölee bebişler hasta olunca yaa
ayrıca derfatcım aynı düşüncedeymişiz bnmde nick eşimle bnm adımın kısalmışı

cnm hoşgeldin bebikim..
bnmde nickim kurdişş
cnm akıllı kızsını anlayamadım:26:

kızlarr kaçmayın bi yeree bi kahvalt yapıp geliceem bu saatte ne kahvaltısı demeyiiin bugün anca uyanabildim :26::26:

iyi bitanem işte antibiyotik kullanıyoruz şimdi uyudu bende çok acıkmıştım çağan uyuyunca kahvaltı yaptım şimdide hem iş aypıyorum hemde çay içerek sizlere yazıyorum

yemeğe gelince hiç hazırlığım yoktu bide annemlerdeydik eve geldik hemen mutfağı topladım mercimek çorbası yaptım pilav,tavuk kızarttım salata yaptım üstünede çay yaptım bide bunun toplaması vardı ALLAH tan bulaşık maskinesi var..sen naptın kuzucum 2 gündür pek konusamıyoruz özledim sizleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…