sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

ne söyledin en baştan
sık sık gelmeyin bana mı dedin yoksa?

Yok kız öyle demedim kayınvalidem altımda oturuyor benim dedim beraber yemek istemiyorum herkesin kesesi ayrı kendim yapacağım yemeğimi aşağıyada zırt pırt inmemi bekleme çok sık inmem dedim yeniyim daha eşimle baş başa olmak istiyorum dedim anam desen ne olcak evlendik daha sabahına çağırdı kadın kahvaltıyaKonuşmasam düşünün yani daha neler olurBir kaç kez yine çağırdı yemek yapma ben yaparım diye en sonunda kızdım bende ayrı yiyeceğiz dedim arada ineriz hep bekleme kaç kere söylemem gerekiyor dedim artık çağırmıyor

hahaha kısacası kurdelamım dediği gibi söylemişsin iştee oo maşallah valla
ben öle bişey söylesem nasıl karışır ortalık düşünemyoruum Allahtan aynı binada değiliz vede çalışıyorrr.. çalışmasa aynnı senn dediğin gibi olurr şimdi bekliyo biz yemek yapalımda ona iş yerine gönderelim diye....

hoşbulduk kuşalrım oğluma meyveli yoğurt yaptım yedirdimde aksama ne yemek yapsam diye düşünüyorum dünden kalan pilav ve çorba var baska ne yapayım kızlar bi akıl verin kızlar ya

SKOPCA helal olsun vallahi dobra dobra kızmışsın cnm
vallahi çok beğendim açık açık söylemeni..
bu arada aynı yerde yenilsin içilsin mi istemişlerdi?
evlendiğiimn ertesi günü kaç kişi geldi eşimin akrabalarından kadınlar bıktım ya şimdi ki aklım olsa almazdım kimseyi içeri..
lanet olsun.
mesela ne kadar arayla gidiyorsun aşağıya...?

yok artık niye temizlik yapasın canım kadının evinde

yaa yaaa öle deme karşında yapan biri var

bazen mecbur kalıyosun canım yaa gerçi acıyorum ben onun için gidip yapıyorum kayınvalidem 120 kilo dizinde problem var ameliyat oldu ama gecmedi eğilemiyo kalkamıyoo hiçbişeyde elleyemiyo tabii valla sırf kayınpederi için gidip yapıyorum

hoşbulduk kuşalrım oğluma meyveli yoğurt yaptım yedirdimde aksama ne yemek yapsam diye düşünüyorum dünden kalan pilav ve çorba var baska ne yapayım kızlar bi akıl verin kızlar ya

tavuğun varsa tavuk kızart bide patates kızartması misssss bnm bugünkü menü ölee pilav tavuk patates...

Ya ben şimdi kaynanamın huyunu biliyorum hiç ses etmeyeyim zırt pırt çıkar konuştuğum halde çıkıyor yani düşünsenenize daha bir kaç günlük evliyim habre çıkıyor yukarı üstüm müsait değil eşim açıyor kapıyı ne oldu diyor hala girmeye çalışıyor içeriDüşüncesiz çok eskisi gibi yapmıyor artık ama yinede çıkıyor bir kappı zırt pırt çalar mı ya delirtiyo beni bende söylüyorum yapacağı şey belli istemiyorum işte saygı göster azıcık çalma şu kapıyı

valla cnm evinde neyin var bilmediğim için bilemedim şimdi
sebzen varsa onu yap yoksa tavuğun varsa tavuk yap
benim tavuk var dünden haşladım yiyemedik küstük ya
bu akşamda cnm çekmiyor tavuk
bnm cnm kokareç çekiyor
ondan mı aldırsam diye düüşünüyorum
sembasss kokareççççç

kız sus bende çok severim kokoreçi şimdi nerden bulalım

ya o kadarıda ayıpp yanii... yeni evlisiniz sonucta biz yeni evlendiğimzde kayınvalideyle oturyoduk ilk gece evi terkettiler zateen uzun zaman ara ara gelmediler eve

SKOPCA yemin ederim kaderimiz aynıymış
ha bu kadar olur
bıktım bende ilk ay illallah etmiştim
günde yüz kere çalar kapı...
evlendiğimn ertesi günü birisi geldi kadın.
eşimle konuşuyor bende bir seslendim eşime
kadın öylelikle gitti lanet olsun..
başkası gelir bnm ilk gecemi sorar...
tühhhh yazıklar olsun

ben yedim o akşam kokoreçimi kocacım alıp geldiii

ya o kadarıda ayıpp yanii... yeni evlisiniz sonucta biz yeni evlendiğimzde kayınvalideyle oturyoduk ilk gece evi terkettiler zateen uzun zaman ara ara gelmediler eve

kız benim kaynanamda çok düşüncesizdir 2 günlük gelinken sabah 8 dekapı çaldı ben kalkmadım eşim kalktı bide baksaki kaynanam eşimin halasınıda almış bize oturmaya gelmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…