bende merak ettim ne dedin nasıl dedin üzüllürler die üzülüyorum ben daha yaaaaane söyledin en baştan
sık sık gelmeyin bana mı dedin yoksa?
MİLENA hoşgeldin uzakta durma öyle gel yanş yamacımıza:))
DERFATIM HOŞGELDİN bebikim..
SEMBAS
bende merak ettim ne dedin nasıl dedin üzüllürler die üzülüyorum ben daha yaaaaa
ne söyledin en baştan
sık sık gelmeyin bana mı dedin yoksa?
ya ben de çekemm öyle kalabalığı her gün misafiri
yada kaynanaya gidip harıl harıl temizlik ypmak tercihim değildir
Yok kız öyle demedim kayınvalidem altımda oturuyor benim dedim beraber yemek istemiyorum herkesin kesesi ayrı kendim yapacağım yemeğimi aşağıyada zırt pırt inmemi bekleme çok sık inmem dedim yeniyim daha eşimle baş başa olmak istiyorum dedim anam desen ne olcak evlendik daha sabahına çağırdı kadın kahvaltıyaKonuşmasam düşünün yani daha neler olur Bir kaç kez yine çağırdı yemek yapma ben yaparım diye en sonunda kızdım bende ayrı yiyeceğiz dedim arada ineriz hep bekleme kaç kere söylemem gerekiyor dedim artık çağırmıyor
yok artık niye temizlik yapasın canım kadının evinde
hoşbulduk kuşalrım oğluma meyveli yoğurt yaptım yedirdimde aksama ne yemek yapsam diye düşünüyorum dünden kalan pilav ve çorba var baska ne yapayım kızlar bi akıl verin kızlar ya
hahaha kısacası kurdelamım dediği gibi söylemişsin iştee oo maşallah valla
ben öle bişey söylesem nasıl karışır ortalık düşünemyoruum Allahtan aynı binada değiliz vede çalışıyorrr.. çalışmasa aynnı senn dediğin gibi olurr şimdi bekliyo biz yemek yapalımda ona iş yerine gönderelim diye....
hoşbulduk kuşalrım oğluma meyveli yoğurt yaptım yedirdimde aksama ne yemek yapsam diye düşünüyorum dünden kalan pilav ve çorba var baska ne yapayım kızlar bi akıl verin kızlar ya
valla cnm evinde neyin var bilmediğim için bilemedim şimdi
sebzen varsa onu yap yoksa tavuğun varsa tavuk yap
benim tavuk var dünden haşladım yiyemedik küstük ya
bu akşamda cnm çekmiyor tavuk
bnm cnm kokareç çekiyor
ondan mı aldırsam diye düüşünüyorum
sembasss kokareççççç
Ya ben şimdi kaynanamın huyunu biliyorum hiç ses etmeyeyim zırt pırt çıkar konuştuğum halde çıkıyor yani düşünsenenize daha bir kaç günlük evliyim habre çıkıyor yukarı üstüm müsait değil eşim açıyor kapıyı ne oldu diyor hala girmeye çalışıyor içeriDüşüncesiz çok eskisi gibi yapmıyor artık ama yinede çıkıyor bir kappı zırt pırt çalar mı ya delirtiyo beni bende söylüyorum yapacağı şey belli istemiyorum işte saygı göster azıcık çalma şu kapıyı
valla cnm evinde neyin var bilmediğim için bilemedim şimdi
sebzen varsa onu yap yoksa tavuğun varsa tavuk yap
benim tavuk var dünden haşladım yiyemedik küstük ya
bu akşamda cnm çekmiyor tavuk
bnm cnm kokareç çekiyor
ondan mı aldırsam diye düüşünüyorum
sembasss kokareççççç
dün tavuk kızarttım bugünde pilav üstü etmi yapsam ya
ya o kadarıda ayıpp yanii... yeni evlisiniz sonucta biz yeni evlendiğimzde kayınvalideyle oturyoduk ilk gece evi terkettiler zateen uzun zaman ara ara gelmediler eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?