sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

birde cnm kavurma çekiyor bnm
eğer ondan yaparsan bnm içinde ye bi lokma:))
ben şimdi tavuk varken et yapamam ya müsriflik olur..
yarın alayımda yapayım belki..
yarında canım çekmez..

oyyy kıyamam ben sana eğer yaparsam senin yerinede yerim

Bu yüzden yüz vermem kayınvalideme versem kurtulamam ne düşünürse düşünsün herkes haddini bilsin suratımdanda anlıyor sonuçta çıkmasın oda yenii evliyiz ne işin var bir kerede aççmadık kapıyı hala çalıyor çıplacık çıkacaktım karşısına Onu denicem ama böyle çamaşırlarımla çıkıcam karşısına belki çıkmaz bir daha

SKOPCA koptum
ben baktım bu böyle olmayacak kafayı yicem.biri geliyor harıl harıl üstümü giyiyorum ev kıyafetide olsa insan toplanıyor..
zaten ailemde rahattım böyle şeyleri görmedim..
yok olmaz böyle dedim artk kapımı çalmaz kimse
kimseye yüz vermem
kayınvaldem zaten gelmez.
haddini bilecek herkez dediğin gibi..ben kimseyi rahatsız etmiyorsam kimsede beni rahatsız etmesin

kayınvalidem bana sabahları gelmez genelde çok nadirdirr ama her saba kahvaltıya eltimde valla ben gözümü açamıyorum zaten bide ayıptır sölemesi ben üstümde kıyafetle yatamam sinir olurum uyanırım habire huyumuda öğrendii pek tercih etmiyo beniii gelsede kapıda bekliyo çünkü 2 saat giyiniyorum

ay inanmıyorum yaaa keşke gecelikle açsaydın kapıyıı

yok ben hiç çıkmadım onlarda gelin uyuyomuş daha deyip gittiler çok sık geliyodu ve çok tlf ederdi daha bi kaç ay öncesine kadar her izin günmüzde ona hesap veriyoduk nereye gidiyorsak yol tarif ediyoduk ama ben eşime dedim bu ne ya dedim biz evliyiz ve kimseye hesap vermek zorunda değiliz bidaha aramasın dedim oda sölemiş biraz mesefali oldular

kız sus bende çok severim kokoreçi şimdi nerden bulalım
sustum bebikim
kız benim kaynanamda çok düşüncesizdir 2 günlük gelinken sabah 8 dekapı çaldı ben kalkmadım eşim kalktı bide baksaki kaynanam eşimin halasınıda almış bize oturmaya gelmişler

hemde sekizde
sanki dünden razısın misafir ağırlamaya one öyle yaaa öff
bırak surat yap cnm ya

iyi bari laftan anlamışlar canım yaa...
beni kaynanam mutlaka günde bi kez arar ölee napıyosun diye...

Öyle ya bile bile yapıyor çalıyor kapıyı mesela buyur gel demiyorum için kapıda dikiliyorum girmesin diye giriyor eğer sık tekrarlar dicem zırt pırt çıkma diye madem güzellikten anlamıyor zaten zaten laf vurduruyorum geçen kaynım çaldı zili kayınvalidem var haa birde kaynım çıkar zırt pırt dedim bıktım artık şu zilin çalmasından insan burdan anlar çıkmaz benim kapımı onlardan başka kimse çalmaz sinir edene kadar uğraşıyor hem kendi görümcelerini istemez geliyorlar diye aynısını bana yapıyor

çetin cevizmişsin benim gibi SKOPCA

DERFAT bizimkilerde öyleydi telefon eşime babasından..
zırt pırt
zaten sesini duyduğum an inme iniyordu bana
çıldırıyordum
eğer biraz yüz göz olunsun gene babası çok rahat
ama ben yüz vermeyince çok iyi

ha kızlar bakın bide ne anlatacağım yenği doğum yapmışım evde gaz yok hemde dikişlerim filan derken annem geldi kaldı burda biraz sonra olmayacak dedi bide kurban bayramı filan annemlere gittim orada kaldım kırkım çıkana kadar eşim pek kalmadı ben rahat edemem diye iyi tamam dedim bizim evde soğuk kaynanamgile kalıyodu ama iş çıkışları hergün gelirdi annemlere bizi görmeye çağan çok huysuzdu hiç uyumazdı biraz sever uyutur öyle giderdi ama kaynanamgil ne yapardı kocamı rahat bırakmazlardı gel diye tlf sesini kısardı msj atarlardı artık birgün dayanamayıp patladım bune ya dedim sen karın ve çocugunun yanındasın dedim ne yapmaya çalışıyolar dedim sen burdayken aramasınlar dedim nasıl söyleyeceğim filan dedi onuda çok bunaltıyolardı ama en sonunda söyledi sonrada bizimle kaldı

Her şeye karışırlar hiç anlamam.Kaynanaların yerine koyuyorum kendimi tamam büyütüyorsun göz bebeğin gibi bakıyorsun evlendirmek zor gelir ama saygılı olur insan biz nasıl evlenince anne evini bile yabancı ev gibi görüyorsak onlarda oğullarının evine rahat gelmemeliler

hey Allahım yaa nasıl bişeydir bu ağzımı bozdurcaklar yaa kendi demesi lazım oğlum git karının yanında kal bebekle yoruluyodur git ilgilen azcık demesi lazım gel diye arıyyolar bidee söylencek söz yok yaa ayy ben sanslıyım bu konuda çok şükürrrr

inanmıyorum sembas afedersinde öhh yani...
orda karısı çocuğu var hala oğullarının derdindelerdi yazık ya...
ama iş kocada bitiyor kızlar..
neden utansın ki eşin söyleyecek tabi
aynı bnm eşimde öyleydi
bıkmıştım artık
birşey olsun söyle derdim annenlere..
ne diyim şimdi ayıp olur derdi
ben sinirden kuduruyordum
sen söylemezsen ben söylerim diye
offfff bak şimdi bile çıldırdım

Banada eşim sen söyle güzelce der bende güzel çirkin karışık söylerim Kendileri laf anlamaz sonra gelinler kötü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…