dün tavuk kızarttım bugünde pilav üstü etmi yapsam ya
ben yedim o akşam kokoreçimi kocacım alıp geldiii
birde cnm kavurma çekiyor bnm
eğer ondan yaparsan bnm içinde ye bi lokma:))
ben şimdi tavuk varken et yapamam ya müsriflik olur..
yarın alayımda yapayım belki..
yarında canım çekmez..
SKOPCA yemin ederim kaderimiz aynıymış
ha bu kadar olur
bıktım bende ilk ay illallah etmiştim
günde yüz kere çalar kapı...
evlendiğimn ertesi günü birisi geldi kadın.
eşimle konuşuyor bende bir seslendim eşime
kadın öylelikle gitti lanet olsun..
başkası gelir bnm ilk gecemi sorar...
tühhhh yazıklar olsun
kız benim kaynanamda çok düşüncesizdir 2 günlük gelinken sabah 8 dekapı çaldı ben kalkmadım eşim kalktı bide baksaki kaynanam eşimin halasınıda almış bize oturmaya gelmişler
kız benim kaynanamda çok düşüncesizdir 2 günlük gelinken sabah 8 dekapı çaldı ben kalkmadım eşim kalktı bide baksaki kaynanam eşimin halasınıda almış bize oturmaya gelmişler
aynısını bende yapmayı düşünüyorum bu akşam
geçenlerde yedik evin civarından aldı eşim
beğenmiştim
ama kokareçini biraz daha pişirsinler söyleyeyim eşime
Bu yüzden yüz vermem kayınvalideme versem kurtulamam ne düşünürse düşünsün herkes haddini bilsin suratımdanda anlıyor sonuçta çıkmasın oda yenii evliyiz ne işin var bir kerede aççmadık kapıyı hala çalıyor çıplacık çıkacaktım karşısınaOnu denicem ama böyle çamaşırlarımla çıkıcam karşısına belki çıkmaz bir daha
ay inanmıyorum yaaa keşke gecelikle açsaydın kapıyıı
sustum bebikimkız sus bende çok severim kokoreçi şimdi nerden bulalım
yok ben hiç çıkmadım onlarda gelin uyuyomuş daha deyip gittiler çok sık geliyodu ve çok tlf ederdi daha bi kaç ay öncesine kadar her izin günmüzde ona hesap veriyoduk nereye gidiyorsak yol tarif ediyoduk ama ben eşime dedim bu ne ya dedim biz evliyiz ve kimseye hesap vermek zorunda değiliz bidaha aramasın dedim oda sölemiş biraz mesefali oldular
SKOPCA koptum
ben baktım bu böyle olmayacak kafayı yicem.biri geliyor harıl harıl üstümü giyiyorum ev kıyafetide olsa insan toplanıyor..
zaten ailemde rahattım böyle şeyleri görmedim..
yok olmaz böyle dedim artk kapımı çalmaz kimse
kimseye yüz vermem
kayınvaldem zaten gelmez.
haddini bilecek herkez dediğin gibi..ben kimseyi rahatsız etmiyorsam kimsede beni rahatsız etmesin
ha kızlar bakın bide ne anlatacağım yenği doğum yapmışım evde gaz yok hemde dikişlerim filan derken annem geldi kaldı burda biraz sonra olmayacak dedi bide kurban bayramı filan annemlere gittim orada kaldım kırkım çıkana kadar eşim pek kalmadı ben rahat edemem diye iyi tamam dedim bizim evde soğuk kaynanamgile kalıyodu ama iş çıkışları hergün gelirdi annemlere bizi görmeye çağan çok huysuzdu hiç uyumazdı biraz sever uyutur öyle giderdi ama kaynanamgil ne yapardı kocamı rahat bırakmazlardı gel diye tlf sesini kısardı msj atarlardı artık birgün dayanamayıp patladım bune ya dedim sen karın ve çocugunun yanındasın dedim ne yapmaya çalışıyolar dedim sen burdayken aramasınlar dedim nasıl söyleyeceğim filan dedi onuda çok bunaltıyolardı ama en sonunda söyledi sonrada bizimle kaldı
ha kızlar bakın bide ne anlatacağım yenği doğum yapmışım evde gaz yok hemde dikişlerim filan derken annem geldi kaldı burda biraz sonra olmayacak dedi bide kurban bayramı filan annemlere gittim orada kaldım kırkım çıkana kadar eşim pek kalmadı ben rahat edemem diye iyi tamam dedim bizim evde soğuk kaynanamgile kalıyodu ama iş çıkışları hergün gelirdi annemlere bizi görmeye çağan çok huysuzdu hiç uyumazdı biraz sever uyutur öyle giderdi ama kaynanamgil ne yapardı kocamı rahat bırakmazlardı gel diye tlf sesini kısardı msj atarlardı artık birgün dayanamayıp patladım bune ya dedim sen karın ve çocugunun yanındasın dedim ne yapmaya çalışıyolar dedim sen burdayken aramasınlar dedim nasıl söyleyeceğim filan dedi onuda çok bunaltıyolardı ama en sonunda söyledi sonrada bizimle kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?