Banada eşim sen söyle güzelce der bende güzel çirkin karışık söylerimKendileri laf anlamaz sonra gelinler kötü olur
pardon derfattttt dicektim yaaa
sembas aklımı çeldin bacım
Kurdelam sende de var kız cadılıkEşim bana hep cadı der zaten
daha çok böyle dengesizlikleri var anlat anlat bitmez düşünün ya ben doğum yapmışım o gel diye arıyo biz kimiz ya ben karısyım çağanda oğlu çıldırıyodum suratımı asıyodum sürekli tartşıyoduk şimdi kafam biraz daha rahat gitmiyorum geldiklerindede suratım asık başka şeylerle ilgileniyorum onlarda biz gidelim deyip gidiyolar bazen arıyo müsait değilim deyip kapatıyorum ha bide bakın mesela ben evde olmadığım zaman geliyo tlf yada kapıyı açan olmayınca hemen eşimi arayıp karın bize kapıyı yada tlf açmadı diyolar halbuki ben evde olmuyorum beni kocama ispiyonluyolar
geçmiş olsun dinlen istersenBaşım çok ağrıyor ağrısı boynuma vurdu
bazen arıyo müsait değilim deyip kapatıyorum ha bide bakın mesela ben evde olmadığım zaman geliyo tlf yada kapıyı açan olmayınca hemen eşimi arayıp karın bize kapıyı yada tlf açmadı diyolar halbuki ben evde olmuyorum beni kocama ispiyonluyolar
daha çok böyle dengesizlikleri var anlat anlat bitmez düşünün ya ben doğum yapmışım o gel diye arıyo biz kimiz ya ben karısyım çağanda oğlu çıldırıyodum suratımı asıyodum sürekli tartşıyoduk şimdi kafam biraz daha rahat gitmiyorum geldiklerindede suratım asık başka şeylerle ilgileniyorum onlarda biz gidelim deyip gidiyolar bazen arıyo müsait değilim deyip kapatıyorum ha bide bakın mesela ben evde olmadığım zaman geliyo tlf yada kapıyı açan olmayınca hemen eşimi arayıp karın bize kapıyı yada tlf açmadı diyolar halbuki ben evde olmuyorum beni kocama ispiyonluyolar
Nen sizin parmaklarınız acımıyor mu yazmaktan
Nen sizin parmaklarınız acımıyor mu yazmaktan
ay o çok kötü işte yaaa bnm kayınvalidemde eltimle bişey olsuun hemen abimi arar şikayet eder oda eltimle kavga ederr bnm bişeyim yok gercii bnm kocamı arayamaz arasada kocam ona verir cevabını bana hiç sölemez blee ayy merak ettm acaba bnmki aradığı olmuşmudur hiç öleee :26::26::26:
öğlen bende düşündüm anem parmaklar ne kadar çalışıyor nen dedim kendimeNen sizin parmaklarınız acımıyor mu yazmaktan
kzılar konudan konuya atlıyo gibi olucak am pilav üstü eti siz nasıl yapıyosunuz?
ay bnm kayınvaldemle görümcenin beni şikayet edeceğini sanmıyorumda
onlar anlık saldırıya geçerler..
ondan sonra arayımda edyimde ispiyonlayımda yapmazlar sanırsam..
haklarını yiyemem asla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?