sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

daha çok böyle dengesizlikleri var anlat anlat bitmez düşünün ya ben doğum yapmışım o gel diye arıyo biz kimiz ya ben karısyım çağanda oğlu çıldırıyodum suratımı asıyodum sürekli tartşıyoduk şimdi kafam biraz daha rahat gitmiyorum geldiklerindede suratım asık başka şeylerle ilgileniyorum onlarda biz gidelim deyip gidiyolar bazen arıyo müsait değilim deyip kapatıyorum ha bide bakın mesela ben evde olmadığım zaman geliyo tlf yada kapıyı açan olmayınca hemen eşimi arayıp karın bize kapıyı yada tlf açmadı diyolar halbuki ben evde olmuyorum beni kocama ispiyonluyolar

Seninkiler fenaymış ya benimki şişirmez Allahtan kendi kendilerini soğutuyorlar işte mecburren mesafe koyuyorsun

Başım çok ağrıyor ağrısı boynuma vurdu
geçmiş olsun dinlen istersen

ay o çok kötü işte yaaa bnm kayınvalidemde eltimle bişey olsuun hemen abimi arar şikayet eder oda eltimle kavga ederr bnm bişeyim yok gercii bnm kocamı arayamaz arasada kocam ona verir cevabını bana hiç sölemez blee ayy merak ettm acaba bnmki aradığı olmuşmudur hiç öleee :26::26::26:

ay bnm kayınvaldemle görümcenin beni şikayet edeceğini sanmıyorumda
onlar anlık saldırıya geçerler..
ondan sonra arayımda edyimde ispiyonlayımda yapmazlar sanırsam..
haklarını yiyemem asla...

Nen sizin parmaklarınız acımıyor mu yazmaktan
öğlen bende düşündüm anem parmaklar ne kadar çalışıyor nen dedim kendime
elimizin kasları gelişecek masaya vurdum mu yıkacaz ortalığı alim ALLAH
kzılar konudan konuya atlıyo gibi olucak am pilav üstü eti siz nasıl yapıyosunuz?

normal kavurma işte istersem bir tane soğanı incecik kıyar atarım içine..
ama ben genelde ciğer yapıyorum
soğanı baharatı atıyorum içine
ilkten susuz sade yağla kavuruyorum en son baharat tuz falan...

MUAFFF
cebelleşiyor musun cnm hala kkda
alışabildin mi?
kızlar muaf çok şeker konuşuyor mseajlarında yani bi görseniz çok şirin

ay bnm kayınvaldemle görümcenin beni şikayet edeceğini sanmıyorumda
onlar anlık saldırıya geçerler..
ondan sonra arayımda edyimde ispiyonlayımda yapmazlar sanırsam..
haklarını yiyemem asla...

aaa bak yazdıktan sonra aklıma geldiii 1 kere olmuştu böle bişeyy kocacımda çooook güzel cevabını verip kapatmıştı ay dur anlatıym
yalovada oturuyodum o zaman ben kayınvalidede istte eşimin işi var diye gelmiştik bu tarafa neyse işimizi hallettik peder aldı bizi gemiye bırakcak karnımız açıktı pederde evde yemek var bize gidelim yiyelim dedi tmm dedik gittik yedik acele acele gemiye 15 dkka var ve bidaha gemi yok son gemi yaniii ben hemen masayı toplamaya başladım kayınpederimde bırak ben toplarım gelince gec kalıcaksınız çıkalım dedi ve biz çıktıkk sonra ertesi gün beni aradı kayınvalidem senn ..... kalkmış dedi 2 tabağı niye kalkdırmadan çıkıp gittin ay ne zoruma gitti hiç bişey demedim o konuştu konuştu kapattı sonra kocamı aramış bnm yanımda değildi o demiş böle böle diee kocacım da 2 SENE BOYUNCA HEPİNİZİN HER İŞİNİ YAPTI GIKINI ÇIKARMADI BENM KARIM SEN BİZİM YEDİĞİMİZ İKİ LOKMA YEMEĞİMİ ÇOK GÖRÜYOSUN NOLUCAK SEN YIKASAN 2 TABAK demiş kapatmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…