aaa bak yazdıktan sonra aklıma geldiii 1 kere olmuştu böle bişeyy kocacımda çooook güzel cevabını verip kapatmıştı ay dur anlatıym
yalovada oturuyodum o zaman ben kayınvalidede istte eşimin işi var diye gelmiştik bu tarafa neyse işimizi hallettik peder aldı bizi gemiye bırakcak karnımız açıktı pederde evde yemek var bize gidelim yiyelim dedi tmm dedik gittik yedik acele acele gemiye 15 dkka var ve bidaha gemi yok son gemi yaniii ben hemen masayı toplamaya başladım kayınpederimde bırak ben toplarım gelince gec kalıcaksınız çıkalım dedi ve biz çıktıkk sonra ertesi gün beni aradı kayınvalidem senn ..... kalkmış dedi 2 tabağı niye kalkdırmadan çıkıp gittin ay ne zoruma gitti hiç bişey demedim o konuştu konuştu kapattı sonra kocamı aramış bnm yanımda değildi o demiş böle böle diee kocacım da 2 SENE BOYUNCA HEPİNİZİN HER İŞİNİ YAPTI GIKINI ÇIKARMADI BENM KARIM SEN BİZİM YEDİĞİMİZ İKİ LOKMA YEMEĞİMİ ÇOK GÖRÜYOSUN NOLUCAK SEN YIKASAN 2 TABAK demiş kapatmış
kızlar ben kaçıyorum
kızlar ben kaçıyorum
evet vallahi canım kocam hiç ezdirmedi benii canlar bende cıkıyorum yemeklerimi yapmaya başlıcaam öptüm hepiniziii
:84::84:Ay yine geldi kaynanam ya daha yarım saat önce burdaydı yufka getirmiş kapıdan ver git işte illa gircek içeri başım ağrıyor zaten iyice sinirimi zıplattı
şimdi mi getirdi daha???
çok meralı oluyorlar kaynanalar
bilmiyorum evin içine girince ne anlıyorlar..
evin kokusunu içine çekiyorlar herhalde bir kere..
sen ne yaptın gelince?:18:
Evet ya madem getiriyorsun içeri ne giriyorsun mahsus dikiliyorum hala girmeye çalışıyor bir şey yapmadım başım ağrıyor zaten o habire anlatmaya çalışıyor bir şeyler şimdi indi
aman sakin ol boşver.
ben sana dinlen diyorum işte yazık günah daha çok azacak baş ağrın...
Azarsa azsın şimdi eşim olsaydı yemişti azarı:117:
anlamadım skoca bu mesajını?
MUAFFF
cebelleşiyor musun cnm hala kkda
alışabildin mi?
kızlar muaf çok şeker konuşuyor mseajlarında yani bi görseniz çok şirin
Başın azacak yazmışsın ya canım bende ona yazdım azarsa azsın diye
benim anlamadığım orası değil
eşim olsa yemişti azarı??
kısmı...
He kaynanam çıktı ya ondan ona çatardım yani
tamam tatlım her zaman da gel buyur
çekinme
he anladım tamam o zaman geçti mi başın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?