sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

monarosa daha canlı senin gibi bi avatar koyamaz mısın bebikim
senin gibi canlı şöyle
karışmak gibi olmasında
bu senin yanında sönük kalmış ya:89:

ooo ezgiyi gören cennetlik
hoşgeldin tatlım nasılsın?
sefa getirdin
yoktun iki gündür sanırım
evet canım gelemedim misafir falan geldi eşimin iş saatleri degişti ve hain koçişim pcye el koyup bana vermedi ondan gelemedim canımm çok özledimm amaaa çok şükür iyiyim kucagımda oglum tek elimle yazmaya çalışıyorum şu saat oldu uyumuyo kerata sen nasılsın atlattınız mu gripi iyimişin canım
hoşgeldin canım teşekkurler sen nasılsın
tşkler canımmm çok şükür sende iyisindir inşşş

valla bugun biraz yoğun gecti ondanmıdır havadanmıdır gerci herkeste bir durgunluk var

monarosa daha canlı senin gibi bi avatar koyamaz mısın bebikim
senin gibi canlı şöyle
karışmak gibi olmasında
bu senin yanında sönük kalmış ya:89:

ay canmm ne bilim dün apar topar değiştirdim eşim kızınca nerden bu avatarlar kkda vardı sanırım:26:

eşim yarın evde çok mutluyum offf sabahın köründe kalkmayacağız yaa.
sizlerin eşleri iizinli mi kızlar yılbaşı dolayısıyla.-?
yarın gezelim biraz ya buz gibi havada

ezgiii iki çocuk birde misafir zor olmuyor mu ya?:84::84:
ben kafayı yerim gibi

ayyy canımmm iyi ol evet grip zor canım birdaha olmayın bak dikkatli olun
evet sekerim bu saate hala gözler pell pell bakıp hıı hıı diyo diş çıkarıyoruz aslında akıllıydı benim oglumm bebiş bakımı zor ama fazlasıyla deger canım onu kucagına alıp kokladınmı o süt kokusunu gider yorgunluk ama ikisi üst üste olmasın mümkünse
darısı tüm isteyenlere ve sana tabikine
ezgiilknur hoşgeldnnnn:)
hoşbuldummmm canımmm

izinli canım bugunde erkenden gelmişti zaten ama evde olması bizim için fazla hayırlı olmuyor galiba:))))

izinli canım bugunde erkenden gelmişti zaten ama evde olması bizim için fazla hayırlı olmuyor galiba:))))
niya tatlım ya?
sorun mu çıkıyor?

ayyy ne güzel canımmm eşinin yanında olmasıııı
benim eşim gececi yani yanlızımmmmm:84::84:
gezin tatlımm ama dikkatli olun
ayyy valla sorma canımmm çok zor oldu misafir önceden haber vermedi gelmeden geliyoz dedi sadece ve yemekliydi artı eşimde erkendedn işe gidecekti nasıl oldum bilemezsin yaa artı onunda iki çoçugu vardı ve ogun pilim bitmişti

ezgicim
senin görümcelerin eltilerin var mıydı?
sana gelip giderler mi?
öyle fazla işe tutturma cnm kendini iki çocukla yaa:78::78:

gezcez valla
sende üzülme
eşin gececi diye cnm
yalnız değilsin bebişler var
gerçe herkezin yeri ayrı ama

avatarımı değiştirdim kurdelam ay kzılar yarın eşleriniz evdemi off benm eşim çalışıo yaaaa

Son düzenleme:
canlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın görüşemezsek seneye görüşürüz artık:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…