valla canlı kanlı şekerim ama eşin bunada kızabilir biraz dekolteli..nede olsa avatarlar kişiyi yansıtıyor biraz dermişimavatarımı değiştirdim kurdelamay kzılar yarın eşleriniz evdemi off benm eşim çalışıo yaaaa
iyi geceler kızlar..
avatarımı değiştirdim kurdelamay kzılar yarın eşleriniz evdemi off benm eşim çalışıo yaaaa
kim rahat durmuyor cnm ya özür dileyerek soruyorum anlayamadım?
eşim durmuyor :)))))))))
canlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın görüşemezsek seneye görüşürüz artık:)))))
ayy canım var eltide görümcede ama hem uzagız hemde birbirimiize yararımız olmaz anlsasamayızezgicim
senin görümcelerin eltilerin var mıydı?
sana gelip giderler mi?
öyle fazla işe tutturma cnm kendini iki çocukla yaa:78::78:
gezcez valla
sende üzülme
eşin gececi diye cnm
yalnız değilsin bebişler var
gerçe herkezin yeri ayrı ama
benim eşim çalışacak canımmmmavatarımı değiştirdim kurdelamay kzılar yarın eşleriniz evdemi off benm eşim çalışıo yaaaa
benimki de çalışıyo .aman çalışsın daha iyi.erkekler evde durdukça benim ruhum daralıyo :84:
senin eşin polisdi demi monarosa?
valla canlı kanlı şekerim ama eşin bunada kızabilir biraz dekolteli..nede olsa avatarlar kişiyi yansıtıyor biraz dermişim
hoşgeldin keremce neler yaptın?
valla kimse yoktu demin
canımız sıkıldı bizimde
ama şuan iyiyiz
monarosa sende iyi misin cane?
valla bnm biraz geçiyor sıkıntım
anladım canımeşim durmuyor :)))))))))
görüşürüz cnm hoşçakal gene gel bybycanlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın görüşemezsek seneye görüşürüz artık:)))))
valla canlı kanlı şekerim ama eşin bunada kızabilir biraz dekolteli..nede olsa avatarlar kişiyi yansıtıyor biraz dermişim
hoşgeldin keremce neler yaptın?
valla kimse yoktu demin
canımız sıkıldı bizimde
ama şuan iyiyiz
monarosa sende iyi misin cane?
valla bnm biraz geçiyor sıkıntım
yok ya evde olsaydı keşke neyse akşama beraberizzyom canm subay benim eşim..
iyi geceler canımmmmiyi geceler kızlar..
iyi geceler canımm byeecanlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın görüşemezsek seneye görüşürüz artık:)))))
benimki de çalışıyo .aman çalışsın daha iyi.erkekler evde durdukça benim ruhum daralıyo :84:
senin eşin polisdi demi monarosa?
ayy canım var eltide görümcede ama hem uzagız hemde birbirimiize yararımız olmaz anlsasamayız
çok şükür elimden geldigince yaparımm
gezin valaa ohhh
ne yapalım canım alışıyo insan gecen senede yanlızdık bu senede öyle canım herkesin yeri ayrı ama hayat işte
benim eşim çalışacak canımmmm
canım benim eşim akşam gidip sabah gelecekkkkoff yaa napalımm çalışsınlar akşam gelirlerrr:))
hım ben polis diye hatırladım nedense.yaptın mı börek çörek :))
canım benim eşim akşam gidip sabah gelecekkkk
slm arkadaslar yaa ben birsey sorucam ama konuyla alakası yok kusra bakmayın nolur
cok sinr oluyorm ve bu yuzden paylasmak istedim.eşinin kendinde önce uyumsına sinir olanlar varmı o uyudkdan snra onu kolndan tutp yatağa götrmek sonrada mızmızlanmalrnı dinlemek yatağa tek basına griyormussn gibi oluyor ve benim uykum kaçıyor acıkcası.rahatsız edici bi durum bu sizce?
slm arkadaslar yaa ben birsey sorucam ama konuyla alakası yok kusra bakmayın nolur
cok sinr oluyorm ve bu yuzden paylasmak istedim.eşinin kendinde önce uyumsına sinir olanlar varmı o uyudkdan snra onu kolndan tutp yatağa götrmek sonrada mızmızlanmalrnı dinlemek yatağa tek basına griyormussn gibi oluyor ve benim uykum kaçıyor acıkcası.rahatsız edici bi durum bu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?