sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

avatarımı değiştirdim kurdelam ay kzılar yarın eşleriniz evdemi off benm eşim çalışıo yaaaa
valla canlı kanlı şekerim ama eşin bunada kızabilir biraz dekolteli..nede olsa avatarlar kişiyi yansıtıyor biraz dermişim
iyi geceler kızlar..

hoşgeldin keremce neler yaptın?
valla kimse yoktu demin
canımız sıkıldı bizimde
ama şuan iyiyiz
monarosa sende iyi misin cane?
valla bnm biraz geçiyor sıkıntım

ayy canım var eltide görümcede ama hem uzagız hemde birbirimiize yararımız olmaz anlsasamayız
çok şükür elimden geldigince yaparımm
gezin valaa ohhh
ne yapalım canım alışıyo insan gecen senede yanlızdık bu senede öyle canım herkesin yeri ayrı ama hayat işte
avatarımı değiştirdim kurdelam ay kzılar yarın eşleriniz evdemi off benm eşim çalışıo yaaaa
benim eşim çalışacak canımmmm

iyi ne olsun.fatmagülü izledim çocuğu uyuttum.ortalığı topladım geldim işte

ay kızmaz buna artık:) beni yansıtıyo valla:76: geçio benim sıkıntımda sizler iyi geliosunuz bana

benimki de çalışıyo .aman çalışsın daha iyi.erkekler evde durdukça benim ruhum daralıyo :84:
senin eşin polisdi demi monarosa?

valla ben seviiyorum eşimin evde olmasını öğlene kadar uyuyoruz
bana bi zararı yok meleğimin
tabi işsiz olan insanlar sürekli evde kalınca tabi hatunlarada böö gelir
erkek evde fazla durmamalı herşeyin bir sınırı var

off yaa napalımm çalışsınlar akşam gelirlerrr:))

slm arkadaslar yaa ben birsey sorucam ama konuyla alakası yok kusra bakmayın nolur
cok sinr oluyorm ve bu yuzden paylasmak istedim.eşinin kendinde önce uyumsına sinir olanlar varmı o uyudkdan snra onu kolndan tutp yatağa götrmek sonrada mızmızlanmalrnı dinlemek yatağa tek basına griyormussn gibi oluyor ve benim uykum kaçıyor acıkcası.rahatsız edici bi durum bu sizce?

benim eşim hep benden önce yatıyo :)ben gece 2lere kadar buralardayım.

ay evet canm yalnız değilsin benm eşim şuanda uyuyo mesela hep benden önce uyuyoo zaten bazen sırf birlikte yatmak için birlikte gidioruz yatağa tabi ben uyuyamıyorum kalkırum sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…