yaptım canmm yaşpasta sarma börek yapabildim ancak yarın devm etcem:)
demin sadece ben ve kalamar vardık sıkıldım diyordun demek iyi gelmedik sıkıntınaay kızmaz buna artık:) beni yansıtıyo valla:76: geçio benim sıkıntımda sizler iyi geliosunuz bana
he canm ya değişiklik her zaman iyidirkurdelam sende değiştirmişssin avatarı
slm arkadaslar yaa ben birsey sorucam ama konuyla alakası yok kusra bakmayın nolur
cok sinr oluyorm ve bu yuzden paylasmak istedim.eşinin kendinde önce uyumsına sinir olanlar varmı o uyudkdan snra onu kolndan tutp yatağa götrmek sonrada mızmızlanmalrnı dinlemek yatağa tek basına griyormussn gibi oluyor ve benim uykum kaçıyor acıkcası.rahatsız edici bi durum bu sizce?
evet canım bu hafta hep gececi akşam gidip sabah geliyoay gecemi çalışcak pardon canm ya ben gündüz sandımm(
benim eşim hep benden önce yatıyo :)ben gece 2lere kadar buralardayım.
demin sadece ben ve kalamar vardık sıkıldım diyordun demek iyi gelmedik sıkıntına
canm kuzum öle olurmu hiç sen gitmiştin ya hani eşime bakcam diye ben ozaman sıkılmaya başladıms en yoksun diye
ooo daha ne olsun maaşallah sana.ben hiç bişi yapmadım.çocukla yapamadım daha doğrusu...
ben gelince geçmiştir monarosanın sıkıntısıdemin sadece ben ve kalamar vardık sıkıldım diyordun demek iyi gelmedik sıkıntına
he canm ya değişiklik her zaman iyidir
valla çok uğraş sonucu pembuş diye bunu buldum
birazda uçuk
ay cnm öncelikle hoşgeldin..
konuyla alakası olmayabilir sorunun burası her telden:))
valla bnm eşim çok erken kalkıyor ve akşam 12 gibi yatıyor
bensiz yatağa gitmiyor
ve kanepede uyumayı seviyor
bende kkda oluyorum yada tv izliyorum neyse yatarken eşimi uyandırıyorum
ve yatağımıza gidiyoruz çok mutluyuz bu konudada sorun olmuyor
ama bazen kalkmak bilmiyor kanepeden
o zaman biraz geriliyorum
aynen kızlar ya ben,de uyku tutmuyor bende buralardayım sabah bide işe gtcem ama uyymıyorm işde yatak odası vardr özel vardr sarılıp ii gecelr diip uymak vardr bu erkekler hiçbrseyden anlamıyor yaaaaaaaa..!:)
demin sadece ben ve kalamar vardık sıkıldım diyordun demek iyi gelmedik sıkıntına
he canm ya değişiklik her zaman iyidir
valla çok uğraş sonucu pembuş diye bunu buldum
birazda uçuk
ay cnm öncelikle hoşgeldin..
konuyla alakası olmayabilir sorunun burası her telden:))
valla bnm eşim çok erken kalkıyor ve akşam 12 gibi yatıyor
bensiz yatağa gitmiyor
ve kanepede uyumayı seviyor
bende kkda oluyorum yada tv izliyorum neyse yatarken eşimi uyandırıyorum
ve yatağımıza gidiyoruz çok mutluyuz bu konudada sorun olmuyor
ama bazen kalkmak bilmiyor kanepeden
o zaman biraz geriliyorum
evet canım bu hafta hep gececi akşam gidip sabah geliyo
ne yapalım alıştımmm 5 yıldır böyle
monarosa_22;16900972 [COLOR="red" .!.:canm kuzum öle olurmu hiç sen gitmiştin ya hani eşime bakcam diye ben ozaman sıkılmaya başladıms en yoksun diye[/COLOR]
aynen kızlar ya ben,de uyku tutmuyor bende buralardayım sabah bide işe gtcem ama uyymıyorm işde yatak odası vardr özel vardr sarılıp ii gecelr diip uymak vardr bu erkekler hiçbrseyden anlamıyor yaaaaaaaa..!:)
ben gelince geçmiştir monarosanın sıkıntısı
pembeyi çok seviyosun herhalde.hep pembiş avatarların.evet doğru diyosun yeni yıl yeni değişiklikler
özel derken tatlım yani ben böyle şeylere değer verirm..cnm sorunla bu mesajını pek bağdaştıramadım
özel vardır demişsin
hiç birşey anlamıyorlar demişsin anlayamadım
keremcem:)) senin de etkin oldu tabi kkdaki ilk arkadaşlarımdansınnn senin yern ayrı
özel derken tatlım yani ben böyle şeylere değer verirm..
o benden önce uyynca ne ii gecelr var ne bi sevgi var blmiorm size sacma gelebilr ama ben kendmce rahatsız oluyorm bu durumdan bide koltkda uymak için bnbir numara cevrior anlam veremdğm için neyse karstı bosver cnm
özel derken tatlım yani ben böyle şeylere değer verirm..
o benden önce uyynca ne ii gecelr var ne bi sevgi var blmiorm size sacma gelebilr ama ben kendmce rahatsız oluyorm bu durumdan bide koltkda uymak için bnbir numara cevrior anlam veremdğm için neyse karstı bosver cnm
evet canım tşkler artık ilk zamanki kadar üzüntü olmuyo ama genede keşke yanımda olsaydı diyorumay canm ya üzülme çocukların var ne güzell.. çalışsında tek gerisi boş canmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?