sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

ay kızmaz buna artık:) beni yansıtıyo valla:76: geçio benim sıkıntımda sizler iyi geliosunuz bana
demin sadece ben ve kalamar vardık sıkıldım diyordun demek iyi gelmedik sıkıntına
kurdelam sende değiştirmişssin avatarı
he canm ya değişiklik her zaman iyidir
valla çok uğraş sonucu pembuş diye bunu buldum
birazda uçuk

ay cnm öncelikle hoşgeldin..
konuyla alakası olmayabilir sorunun burası her telden:))
valla bnm eşim çok erken kalkıyor ve akşam 12 gibi yatıyor
bensiz yatağa gitmiyor
ve kanepede uyumayı seviyor
bende kkda oluyorum yada tv izliyorum neyse yatarken eşimi uyandırıyorum
ve yatağımıza gidiyoruz çok mutluyuz bu konudada sorun olmuyor
ama bazen kalkmak bilmiyor kanepeden
o zaman biraz geriliyorum

benim eşim hep benden önce yatıyo :)ben gece 2lere kadar buralardayım.

aynen kızlar ya ben,de uyku tutmuyor bende buralardayım sabah bide işe gtcem ama uyymıyorm işde yatak odası vardr özel vardr sarılıp ii gecelr diip uymak vardr bu erkekler hiçbrseyden anlamıyor yaaaaaaaa..!:)

ben gelince geçmiştir monarosanın sıkıntısı
pembeyi çok seviyosun herhalde.hep pembiş avatarların.evet doğru diyosun yeni yıl yeni değişiklikler

aynen kızlar ya ben,de uyku tutmuyor bende buralardayım sabah bide işe gtcem ama uyymıyorm işde yatak odası vardr özel vardr sarılıp ii gecelr diip uymak vardr bu erkekler hiçbrseyden anlamıyor yaaaaaaaa..!:)

cnm sorunla bu mesajını pek bağdaştıramadım
özel vardır demişsin
hiç birşey anlamıyorlar demişsin anlayamadım

benmkide öle cnm benim valla ben brseyle uğrasıyorm baktm uymaya baslıo uyymusun diyorum yokyok uymuyorm ben diyor hadi ozaman yatağa gdelim diyorum yok uymcam ben diyor film takıyor sonra onun basnda uyyp kalıyor varya sırf orda uymak için ne dolaplar ceviroyo cok acayip yaa

cnm sorunla bu mesajını pek bağdaştıramadım
özel vardır demişsin
hiç birşey anlamıyorlar demişsin anlayamadım
özel derken tatlım yani ben böyle şeylere değer verirm..
o benden önce uyynca ne ii gecelr var ne bi sevgi var blmiorm size sacma gelebilr ama ben kendmce rahatsız oluyorm bu durumdan bide koltkda uymak için bnbir numara cevrior anlam veremdğm için neyse karstı bosver cnm

yok cnm anladım tamam
özel deyince başka sorunlarında var anladım.
bnm eşimde iyi geceler derde yatar yok öyle valla
öpmeside lazım yoksa olmaz yani

ya bazı insanda koltukta uyumaya bayılır.mesela ben :)))belki eşinde öyle olabilir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…