sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

bnmki genelde ben olmadan uyumuyo yaaa koltukta bile kalmıyo bekliyo illaa
sen geç saate kadar oturmuyorsun bebikim erken gittiğin için eşinde uyumuyor oluyor
bnm eşimde asla bensiz yatağa girmiyor
illa ben kaldıracam kanepede uyuycak huzur buluyormuş yanımda şekerleme yapınca

sen geç saate kadar oturmuyorsun bebikim erken gittiğin için eşinde uyumuyor oluyor

hee benmkide uymym ben der horlamaya baslar uyynmu derim yokyk der illa ben kaldrcam öle gtcek yatağa bende sevmiorm öle olnca

oda doğru bende pek gec yatmamaya çalışıyorum ama yattımda oldu genede yatmaz gözleri kan çanağı olur gene oturur :97:

ben kaçıyom kerem çekiştirip duruyo .rahat vermiyo.akşam gelirim yine .öpüldünüz....iyi sohbetler.manorasa akşam çok bekledik gelmedin.bu gece gel..öptüm gülüm.iyi yıllar

kızlar ben kaçar ii sohbetler valla yatkta kaldm kalkmam lazm artık bi zahmet hepinizi öptüm gece görüşrüzzzç
kaçta olursunuz burda ona göre hee bide prfiil yaptm olmusmu görünüyormu kurdelam?

oda doğru bende pek gec yatmamaya çalışıyorum ama yattımda oldu genede yatmaz gözleri kan çanağı olur gene oturur :97:

hee benmkide uymym ben der horlamaya baslar uyynmu derim yokyk der illa ben kaldrcam öle gtcek yatağa bende sevmiorm öle olnca
ÜZÜlme cnm bazen dayanamıyorlar uykusuzluğa çalıştıkları için.
sen çalışıyor muydun?
Uykum var ya 2 de kalktım ama :26:
uyu skopca dinlen.
bende o ara temizlik yapayım sizde gidince bahane olur banada
kknın en küçüğü benm herhalde hem en küçüğü hem en fazla evliliği olan

ama cnm sende yaşından olgun duruyorsun
bnm gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…