sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

hoşgeldin bacım:)
olmaz mı bıcır bıcır hatuna şekerim
ama yeni geldim cnm gördüklerimi kopi ettim
işlerimi yaptım en son bulaşık yıkayarak geceyi noktaladım

ahh sükür bebeğim ya bayadr urasıyosn sende sükür btmiş.bu misfrler insann elini ayağna dolastryıo dimi Allahdan heber verip gelmişler bzen habersiz geliyorlar.bide ben çalısyorm işte telefon acıyolar aksam eve gdp yapıyorm eksikleri. bende bi toparlansam söyle cam mutfak dolapları yatak odası ust katta benim o var ama yapamıyorm nezamndr sdce süper sil okdr

ezgiiiiilknurr
monarosaaaa
kalamar nickleriniz burda sesleriniz yok yani harfleriniz yok kızlarr

eminecim dedeğin gibi malesef dip temizlikte çıkıyor başımıza ya mutfak dolapları illet oluyorum onları silmeye:82:

ezgiiiiilknurr
monarosaaaa

eminecim dedeğin gibi malesef dip temizlikte çıkıyor başımıza ya mutfak dolapları illet oluyorum onları silmeye:82:

kuzucum geldmm bitmiş işlerin ooohhh ne güzelll:)

ezgiiiiilknurr
monarosaaaa

evet ya bide ben cam silmeyi daha öğrenemdm muftak dolaplarının yağ olmasıda snr ediyor.ama modumda olmam lazm yoksa yapmam yani kıpır kıpır hatun olamadım bi yaa

oooh valla mis gbi olmuşsun ama ben oje süremiyorum açık renkleri seviyorum ama ne biliyim gusul abdestinde sil çıkart zor gelir bana

ben pembe mor mavi kırmızı siyah farketmez hep sürerim sevdiğim için üşenmiyormda ben cok seviyorm oje sürmeyi görsen ne renkler var bende eşim snr olyor banyonun dolabını kaplıyor die atıcam yarsını diyor

nerdeydin fıstık?

bende olmuyor falan sandım
bendensin diyecektim bacım:))
iyi olur inşallah

kuzum senin cocuğunda olur inşallah Allah verir btun içtenliğimle söylüyorum.
kalamar sende 4 yıldan snra en akıllısnı yapmıssn 4 yıl beklemekle işşallah bebeişni görcez hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…