sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

evet ya bide ben cam silmeyi daha öğrenemdm muftak dolaplarının yağ olmasıda snr ediyor.ama modumda olmam lazm yoksa yapmam yani kıpır kıpır hatun olamadım bi yaa

cnm hiç mutfak dolaplarımda yağ yok bnm çok şükür..
herakşam siliyorum ocağın üstündeki sıçrayacak dolapları yada duvar var hemen yanında onun için tertemiz kalıyor
sende günlük sil..
süper oluyor
bnm dolap silmeyi sevmiyorumdan kastım içleri:78::78:

bende ocağı silerken siliyorum genelde ama yinede söyle ciflemek lazım okdrı yetmiyor gibi geliyor bana aslnda temiliği cok sverim ama kaldrmaıyorm popmu işde

duana amin diyorum cnm bu arada..inşallah.
ay yerim seni eminim ojelerin gibi kendinde cıvıl cıvılsın..

SELENCE cnm soru sormuştum sana görmedin mi yoksa?:26:

bende ocağı silerken siliyorum genelde ama yinede söyle ciflemek lazım okdrı yetmiyor gibi geliyor bana aslnda temiliği cok sverim ama kaldrmaıyorm popmu işde

tatlım zaten silmekten kastım cifle yada köpüklü birşeyler
her akşam silerken cifliyorum yada prille.

KEREMCE hoşgeldin cnm gel katıl bize

tatlım zaten silmekten kastım cifle yada köpüklü birşeyler
her akşam silerken cifliyorum yada prille.

KEREMCE hoşgeldin cnm gel katıl bize

diyorum marifetli hatuuun diye bosa demiyorum işte
bende bundan snra öyle yapıcam yoksa zor geliyor..
yarın ben elbisemi giysem kot falanmı smdi turstlerle gtcez yabancı yanabcı gacılar en sıkı ben olmalym bunlarn utanması yok anacım bide fesatlar yanımda benmkini yicekler ama ben göz actrrmıyım valla gebertirim onları

ezgiiiiilknurr
monarosaaaa
kalamar nickleriniz burda sesleriniz yok yani harfleriniz yok kızlarr

eminecim dedeğin gibi malesef dip temizlikte çıkıyor başımıza ya mutfak dolapları illet oluyorum onları silmeye:82:
hoşgeldin canımm eline saglıkk

offf deli oldummm yaaaa ikiside uyumuyo ben nickimi park edeip gittim çoçuk uyutmaya ama nafile ikiside uyanık yaaaaa

hoşgeldin canımm eline saglıkk

offf deli oldummm yaaaa ikiside uyumuyo ben nickimi park edeip gittim çoçuk uyutmaya ama nafile ikiside uyanık yaaaaa
ah bebikim ya kıyamam sana anneleri yorulmuşş
iki kARDEŞ yaramazlık yapıyor demek
cnm o senin güzel kalbin yerm seni teşekkür ederim sende öyle yap yağ falan kurumadan
bence kot giy hem hava soğuk hem dediğin gibi rahat et orda.
e hadi söle ozaman bir konu

sen bul kalamar abla

kızlar ben soru sormuştum dün..
alış verişte neye sinir oluyoesunuz gibi bir soru.
ya poşetleme olayına sinir oluyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…