sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

kurdelam sen hiç benle ilgilenmiosun bugün:95:

hiiiiiiiiiiiii bebikimmmm ay kıyamam sana nazlı şeyy
olur mmu öyle şey
valla sesin çıkmıyor diye düşünüyordum gene bi işi çıktı diye..
yoksun sandım güselim
ay yerim seni darılmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

evet canım yoruldum rahat oturtmuyolar ki aynen kardeş kardeş yaramazlıkkk

darıldımmmmmmmm valla....kurdelam beni unutmazdı dedim kendi kendime:) şaka canmm ya yazdım görmedin sen sanırım

evet canım kot gym ben rahat edrim.
keremce hosgeldin canım iyyiz nolsun sohbet işde
kurdelam bende alısverişe bi erkkle cıkmaya snr oluyorm benmki oflar puflar hemen ya gereksiz sey alrm yada alcağmı unutum yada yanlıs alrım:)tek basına cıkldımıda yasıymıyom biz muhtacız bu erkleklere yaww:2:

slm kızlar nasılsınız?
slm canım hoşgeldinn
iyi geceler kızlar..
iyiy geceler canım hoşgeldin uyudumu keremmcimmm
tam cadı ya
valla kurdelam ne bulayım
valla öyle yaaa tam bi cadıııı
ayyy ya sen böle dert yanıosun ama ne tatlı gelio bana ya 2 tane küçücük insan oyyy kıyamam yaaaa
ama öyle canımm uzaktan tatlı ama işin içine girince çok zor canım ama saglıklı olsunlarda ben razıyımmmm tatlı bebişlerimmm

darıldımmmmmmmm valla....kurdelam beni unutmazdı dedim kendi kendime:) şaka canmm ya yazdım görmedin sen sanırım
ilgilenirim ben esmer bombaylaaaa
valla kalabalık olunca drakula gibi oluyorum cnm gelen mesajları kaçırmayayım diye
ama genede görmedim demek
er oluyorm benmki oflar puflar hemen ya gereksiz sey alrm yada alcağmı unutum yada yanlıs alrım:)tek basına cıkldımıda yasıymıyom biz muhtacız bu erkleklere yaww:2:

bnm kocam bir melek ya bekler beni sağolsun çok seviyorum onu ben ya yirim onu ben yir
evet uyudu.o bu saatlere kalmaz 9 da yatar.nasılsın
iyiyim daha iyi oldum:)
sabah erken kalkacam fazla durmayım burda diye düşünüyorum

ama öyle canımm uzaktan tatlı ama işin içine girince çok zor canım ama saglıklı olsunlarda ben razıyımmmm tatlı bebişlerimmm[/QUOTE]
tabi canm çok zordur ama onların tatlılıkları yeter yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…