Herkese iyi geceler gecekuşları siziHepinizi öptüm yarın görüşürüz
aynen cnmmm bak ağzımdan alıverdin...
bende böyle tavada kavrulan hafif kuru
böyle sulu olmayan meze tarzı yada tava yemeklerine bayılıyorum
hep aklım o tarz şeylerde
normal annelerimizn yaptığı yemekleri günlük yaptığımz için
aklım misafir gelince başka şeyler arıyor
dediğin gibi vallah kurdelam cnm hemde nasıl heyecanlı 2011 de isteme söz nışanımız olucak Rabbimin izniyle 2012de de düğünümüz inşallah :)
sevdiceğim iş nedeniyle yurtdişina gidicek çalışmaya bende yurtdişinda ikamet Allah sabır versin ikimizede zor olucak ama olsun :)
0lsn cnm üzülme gelir geçer hepsi..
sen tarif verdiğine göre kesin nişanlısın sandım:)
güzel günler seni bekliyor hayırlısı cnm
dediğin gibi vallah kurdelam cnm hemde nasıl heyecanlı 2011 de isteme söz nışanımız olucak Rabbimin izniyle 2012de de düğünümüz inşallah :)
sevdiceğim iş nedeniyle yurtdişina gidicek çalışmaya bende yurtdişinda ikamet Allah sabır versin ikimizede zor olucak ama olsun :)
melikecim cnm arada bi bakıyordum senin topiçede :)
sanada iyi geceler güle güle skopca
görüşürüz..
EZGİİİLKNURUM senin alternatiflerini çekti cnm bak şimdi..
tavuk falan hep yapıyoruz güselim bnm yemek tarzı değişik şeylerde aklım
fasulyeyide hep yapıyorz normalde
SEMBASIM senin yemeğinde güzel miş ama sadece yanına pilav başka neler yapıyorsun?
kızlarrr ben de kaçıyorummm gözlerim ağrıdı pcye bakmaktan( korka korka da olsa uyumaya çalışayımmm:18::18: öptm hepinizi iyi gecelerrr, bol muhabbetlerrrr:13::13:
güle güle esmercim görüşürüz sonra bende kaçıyorum çok az kaldı valla eşim dönüp suruyor kanepede:)kızlarrr ben de kaçıyorummm gözlerim ağrıdı pcye bakmaktan( korka korka da olsa uyumaya çalışayımmm:18::18: öptm hepinizi iyi gecelerrr, bol muhabbetlerrrr:13::13:
valla melikecim bende fırında yapıyorum harika oluyor..patlıcanları önce minik doğruyorum kızartıyorum koyuyorum borcama
patateslerde aynı şekilde
tavuk soteliyorum döküyorum üstüne
sonra bol domates biber salça sarımsak
ben ona soğann koymuyorum tadını bozuyor
sonra bi güzel fırına veriyorum dehşet oluyor..
HOŞCAKAL CANIIIM dua okuta yattt Allahım korur seniii
ezogelin çorbası yapıyorum canım yanına bide bi çeşit zeytinyağlı artık ne olursa pırasa .. fasaulye... dolma... e tabi bide salata
anladım güselim çok teşekkürler
bu arada sennn
bebikimm
sembasım hala burdasın cnmmm
bunu neye borçluyuz bebişimmmm
MONAROSA cnm tarifin için teşekkürler harikaa
bende çok severim mantarlı şeyleri...
hadi korkma sakın tamam mı iyi uykular...
misafirmiz var diye kocacım azaatt etti beniiarkadsımız anneside yattı kız arkladsımla bi yandan muhabbbet ediyoruz bi yandan burdayım işte
çok sağol kurdelam cnm inşallah :)
bazen gözümde büyüyor ama sonra diyorumki 1 sene çabuk gecer ikimizde çalışıyor olucaz zaten zaman nasıl geçiyor anlamayız
ooo güzel cnm selam söyle kız arkadaşına
monarosa iyi geceler dedim sana görmedin mi?:))
LAYLAY ABLOŞUM HOŞGELDİNNN BU NE GÜZELLİK
biliyorum kusumm yine gel tatlım benimm bende ordayım rabbim kavustursun senide inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?