sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

dediğin gibi vallah kurdelam cnm hemde nasıl heyecanlı 2011 de isteme söz nışanımız olucak Rabbimin izniyle 2012de de düğünümüz inşallah :)

sevdiceğim iş nedeniyle yurtdişina gidicek çalışmaya bende yurtdişinda ikamet ediyorum Allah sabır versin ikimizede zor olucak ama olsun :)

melikecim cnm arada bi bakıyordum senin topiçede :)

Son düzenleme:
Herkese iyi geceler gecekuşları siziHepinizi öptüm yarın görüşürüz

sanada iyi geceler güle güle skopca
görüşürüz..

EZGİİİLKNURUM senin alternatiflerini çekti cnm bak şimdi..
tavuk falan hep yapıyoruz güselim bnm yemek tarzı değişik şeylerde aklım
fasulyeyide hep yapıyorz normalde

SEMBASIM senin yemeğinde güzel miş ama sadece yanına pilav başka neler yapıyorsun?

aynen canım bende patates biber patlıcan ne varsa dograrım sekil veririm işte sonra onu tepsiye en alta patates üstüne patlıcan biber ne varsa onu koyarım en üstede domates sarımsak sogan koyarım bide salcalı su yaparım içinede et yada tavuk but koyarım baharat tuz koyarım suyunuda ayarlarım atarım fırına offf nefis oluyo vallaaaa özledim yarın yapayım bari missafirim olsada onlarada yapardım çok begenirlerdi yanında pirinç pilavı cacık yada salata süper oluyo vallaaa

kızlarrr ben de kaçıyorummm gözlerim ağrıdı pcye bakmaktan( korka korka da olsa uyumaya çalışayımmm:18::18: öptm hepinizi iyi gecelerrr, bol muhabbetlerrrr:13::13:

biliyorum kusumm yine gel tatlım benimm bende ordayım rabbim kavustursun senide inşallah

ezogelin çorbası yapıyorum canım yanına bide bi çeşit zeytinyağlı artık ne olursa pırasa .. fasaulye... dolma... e tabi bide salata

çıkmadan benm de favori bi yemeğim var onu yazayım tavuk bonfileleri tavada kızartıorum fırın kabına diziyorum. ayrı bi tavada mantar soğan biber soteliyorum. tepsideki bonfilelerin üstüne koyuyorum n üstünede kaşar peyniri fırına veriyorum harika oluyor yanına pilav, salata bikaç mese ali nazikte güzel olur

kızlarrr ben de kaçıyorummm gözlerim ağrıdı pcye bakmaktan( korka korka da olsa uyumaya çalışayımmm:18::18: öptm hepinizi iyi gecelerrr, bol muhabbetlerrrr:13::13:
güle güle esmercim görüşürüz sonra bende kaçıyorum çok az kaldı valla eşim dönüp suruyor kanepede:)

ezogelin çorbası yapıyorum canım yanına bide bi çeşit zeytinyağlı artık ne olursa pırasa .. fasaulye... dolma... e tabi bide salata

anladım güselim çok teşekkürler
bu arada sennn
bebikimm
sembasım hala burdasın cnmmm
bunu neye borçluyuz bebişimmmm

anladım güselim çok teşekkürler
bu arada sennn
bebikimm
sembasım hala burdasın cnmmm
bunu neye borçluyuz bebişimmmm

misafirmiz var diye kocacım azaatt etti benii arkadsımız anneside yattı kız arkladsımla bi yandan muhabbbet ediyoruz bi yandan burdayım işte

MONAROSA cnm tarifin için teşekkürler harikaa
bende çok severim mantarlı şeyleri...
hadi korkma sakın tamam mı iyi uykular...

çok sağol kurdelam cnm inşallah :)

bazen gözümde büyüyor ama sonra diyorumki 1 sene çabuk gecer ikimizde çalışıyor olucaz zaten zaman nasıl geçiyor anlamayız

misafirmiz var diye kocacım azaatt etti benii arkadsımız anneside yattı kız arkladsımla bi yandan muhabbbet ediyoruz bi yandan burdayım işte

ooo güzel cnm selam söyle kız arkadaşına

monarosa iyi geceler dedim sana görmedin mi?:))

LAYLAY ABLOŞUM HOŞGELDİNNN BU NE GÜZELLİK

çok sağol kurdelam cnm inşallah :)

bazen gözümde büyüyor ama sonra diyorumki 1 sene çabuk gecer ikimizde çalışıyor olucaz zaten zaman nasıl geçiyor anlamayız

büyümesin cnm Allah büyük
dert demek doğru olmaz belki ama öyle diyelim..
derdini veren Allah dermanınıda verir..

SEMBAS desene kendinede söyle bunu kurdelam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…