- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
benm eşimde askeriyede canm ya allah hepisini esirgesin, güç versin....
acabalarla yasıyorum desem her zaman kim inanır anca yasayan diceksiniz belkide beni anlıcaksınız allah razı olsun hepinizden ama işte canım ben herseyi göze alarak evlendim cünkü herseyden cok sevdim sevgimin peşimden de asla vazgecmedim eşimde öle rabbim korusun herkesi ve bizi inşallahhh
acabalarla yasıyorum desem her zaman kim inanır anca yasayan diceksiniz belkide beni anlıcaksınız allah razı olsun hepinizden ama işte canım ben herseyi göze alarak evlendim cünkü herseyden cok sevdim sevgimin peşimden de asla vazgecmedim eşimde öle rabbim korusun herkesi ve bizi inşallahhh
melikecimm cnmmmseni görünce selam vermeden gideemedim
kızlar ben çıkıyom.sabah kalkamıyom sonra.uykumda geldi.size iyi geceler.hoş sohbetler
evet canım aynen iki abimde askeriyede görevli rabbim hepsine güç kuvvet versin ve korusun vatan bekçilerimizi inşallah lütfen dualarınızı esirgemeyin olurmu gecen yıl nisan ayında az kalsın sırnaktaki abimi sehit veriyoduk aklım hep ondaa
7 yaş var canm eşim 29 ben 22 yaşındayım... eşim subay canm...MONAROSA
senin eşinle aranda kaç yaş var cnm?
ben kaçırdım galiba
eşin ne iş yapıyor?
çok tesekkürlerrr tatlım benim naber nasılsın kusummmm
ii geceler tatlım benim kendine cokk ii bak olurmu kusummmkızlar ben çıkıyom.sabah kalkamıyom sonra.uykumda geldi.size iyi geceler.hoş sohbetler
çok saol tatlım benimm yok canım iyikide eim cıkmış karsıma hiç pişman deilim cok mutluyum sükürler olsun rabbime kimseyi dinlemedim kendim tanıdım kendim karar verdim rabbim bir ömür boyu korusun bizi nazarlardan diyorum darısı tüm sevipte kavusamayanlara olsun inşallahhhay cnm ya gerçekten yüreğimde üzüntünü hissettim yemin ederim ki..
ne olur üzülme
sen en iyisini yapmışsın
mesleği polis diye vaz mı geçecektin çok iyi yapmışsın cnm
Allah bütün türk askerlerini ve polislerini korusun
evlatlarına eşlerine bağaşlasın inşallah
aynen canım cok saol ben sunu anladım bi insan sevdigiyle evlenmesi hayatta en mutlu oldugu andır diyorum rabbim kızım olursa sayet inşallah babası gibi aslan parcası çıksın diye dualar ediyom yemin ederimkiben çok iyi anlıyorum canm seni.... ben de herşeyi bile bile göze alarak evlendmmm. çok yapma etme diyen oldu ama dinlemedim aşkın önüne kim geçebilmişki çok severek aşık olarak evlendm ve iyiki de evlenmişim diyorum şimdi. ALlahım onları korusunnnnn
anladım esmercim..7 yaş var canm eşim 29 ben 22 yaşındayım... eşim subay canm...
bende geldim kızlar
sohbetinizi takip ediyordum bi yazayim dedim :)
amin canım aminnnnnnn.çok geçmiş olsun Allahım korusun bütün askerlerimiziiii
yok kusum unuturmuyum napıyon naıslsın bakalım görüşmeyeliii tatlışımunuttun sanmıştım benii ama kuzum beni unutmamış
bende geldim kızlar
bende geldim kızlar
kusummm
çok saol tatlım benimm yok canım iyikide eim cıkmış karsıma hiç pişman deilim cok mutluyum sükürler olsun rabbime kimseyi dinlemedim kendim tanıdım kendim karar verdim rabbim bir ömür boyu korusun bizi nazarlardan diyorum darısı tüm sevipte kavusamayanlara olsun inşallahhh
amin şekercim..
en iyisin yapmışsın birde bebişiniz olacak işte
anladım esmercim..
sende karşı çıktılar falan deyince dedim çok fazla yaş farkı flan mı vardı acep
ilk aklıma gelen ol oldu
Allah mutlu etsin..cnm
hayır canm mesleğinden dolayı yaşla alakası yok çevremdeki gereksiz akrabalar konuştu olumsuz olarak sadece annem babam hep yanımdaydı benm ve çok severler damatlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?