sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

ay cnm ya gerçekten yüreğimde üzüntünü hissettim yemin ederim ki..
ne olur üzülme
sen en iyisini yapmışsın
mesleği polis diye vaz mı geçecektin çok iyi yapmışsın cnm
Allah bütün türk askerlerini ve polislerini korusun
evlatlarına eşlerine bağaşlasın inşallah

ben çok iyi anlıyorum canm seni.... ben de herşeyi bile bile göze alarak evlendmmm. çok yapma etme diyen oldu ama dinlemedim aşkın önüne kim geçebilmişki çok severek aşık olarak evlendm ve iyiki de evlenmişim diyorum şimdi. ALlahım onları korusunnnnn

.çok geçmiş olsun Allahım korusun bütün askerlerimiziiii

kızlar ben çıkıyom.sabah kalkamıyom sonra.uykumda geldi.size iyi geceler.hoş sohbetler
ii geceler tatlım benim kendine cokk ii bak olurmu kusummm
çok saol tatlım benimm yok canım iyikide eim cıkmış karsıma hiç pişman deilim cok mutluyum sükürler olsun rabbime kimseyi dinlemedim kendim tanıdım kendim karar verdim rabbim bir ömür boyu korusun bizi nazarlardan diyorum darısı tüm sevipte kavusamayanlara olsun inşallahhh
aynen canım cok saol ben sunu anladım bi insan sevdigiyle evlenmesi hayatta en mutlu oldugu andır diyorum rabbim kızım olursa sayet inşallah babası gibi aslan parcası çıksın diye dualar ediyom yemin ederimki

[ aynen canım cok saol ben sunu anladım bi insan sevdigiyle evlenmesi hayatta en mutlu oldugu andır diyorum rabbim kızım olursa sayet inşallah babası gibi aslan parcası çıksın diye dualar ediyom yemin ederimki [/QUOTE]

canm benm ya öyle bi babadan aslan parçası bi bekek olur tabiki

7 yaş var canm eşim 29 ben 22 yaşındayım... eşim subay canm...
anladım esmercim..
sende karşı çıktılar falan deyince dedim çok fazla yaş farkı flan mı vardı acep
ilk aklıma gelen ol oldu
Allah mutlu etsin..cnm
bende geldim kızlar

sohbetinizi takip ediyordum bi yazayim dedim :)

hoşgeldinnn..takip ediyordun bende sürekli görüyordum nasılsın?:)
evli misin bekar mı?yaş kaç cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…