kusummm
çok saol tatlım benimm yok canım iyikide eim cıkmış karsıma hiç pişman deilim cok mutluyum sükürler olsun rabbime kimseyi dinlemedim kendim tanıdım kendim karar verdim rabbim bir ömür boyu korusun bizi nazarlardan diyorum darısı tüm sevipte kavusamayanlara olsun inşallahhh
amin şekercim..
en iyisin yapmışsın birde bebişiniz olacak işte
inşallah tatlım benim kuzucumda saglıcakla gelseydiiii inşallahhhh darısıda en kısa zamanda size olsun inşallahhhh
hayır canm mesleğinden dolayı yaşla alakası yok çevremdeki gereksiz akrabalar konuştu olumsuz olarak sadece annem babam hep yanımdaydı benm ve çok severler damatlarını
tşkler canım iyiyim bebişlerle ugraşıyorum hayırlı olsun hamileymişsin kazasız belasız kucagına al inşş canımmmtesekkürler canım naber nasılsınnn
tesekkürler tatlım benim aaa ben seni unutmuşum canım yaa kusura bakmaa keremceee hee şimdi hatırladımmm kıss naber görüşmeyeli çok olduu heee helal olsun vallaa nasıl hatırladın ben yaslandım galiba iiceee
çok güzeldiii canım benim eşimde görevde olunca zaten daha öncede türkü evine felan gidelim diye plan yapmıştık ama saolsun eşim bozdu oda beni superime götürdü canım arkadasım benim çok seviyorum onu 6 aydır arkadasız inşallah dostlugumuz daim olur hemşoda olunca ayrı bi güzel oldu bizim için kusumm sen napıyon nasılsınn
evet canımm çok istiyoduk olmuyodu cok şükür sonunda geldi melegim klomenle hamile oldum cok şükür darısıda isteyen herkese en baştada kurdelama inşallahhh
canım keremi uyuttum zorla kucagımda salladımmmm nasılsınız sohbete giremedim hiççç sizde gidersiniz şimdiiiKalamarrr şekerim nerdesin?
Konuşmuyorsun
Ezgiilknurrr????
herkez sustumu bendemi problem var
ya kızlar biraz konu dışı olacak ama...
mesela bi misafiriniz geldi..
evde sebzeleriniz var atıyorum..
patlıcan kabak patates gibi
işte ıspanak gibi..
fasulye giibi
misafirinize tencere yemeği bi ıspanak bi bi türlü gibi birşey yapınca size basit geliyor mu?
harika bayılırım bu yemeklere ama başkalarının önüne çıkartırsam basit kaçacak mış gbi gelir..
tabi bunların yanına et tavuk vs..
pilav gibi..
ama illa değişik birşeyler arıyorm sıkıntıya düşüyorum
siz ne yapıyorsunuz?
benim baş yemeğim patlıcan kebabı tavuklu fırında..
harika olur.onu severek çıkartırım misafir önüne..
hoşbuldum kurdelam iyiyim sağol sen nasılsın? :)
yaşım 22 henüz bekarım 2012 de evlenicez sevdiceğimle Allahın izniyle inşallah :)
ooo çok güzel..bende 23 cnm evliyim ve çocuğum yok..
monarosa ile aynı yaşıtsınız..
nasıl evleneceğin günü beklemek çok eyecanlı değil mi?
geçmek bilmez vakit şimdi sana..
canım keremi uyuttum zorla kucagımda salladımmmm nasılsınız sohbete giremedim hiççç sizde gidersiniz şimdiii
tatlı muhabbetinden yoksun bırAkıyorsun bizi:)
şaka cnm bebişlerini uyut tabi
sonra gene görüşürüz inşallah
gönüller bir olsun tatlım
aminn tatlım benim çok soal rabbimde sizin güzle gönlünüze göre versin inşallahhhtşkler canım iyiyim bebişlerle ugraşıyorum hayırlı olsun hamileymişsin kazasız belasız kucagına al inşş canımmm
canım keremi uyuttum zorla kucagımda salladımmmm nasılsınız sohbete giremedim hiççç sizde gidersiniz şimdiii
tesekkürler kuzum bende iyi olmaya calışıyom sen napıyon nasılsın kendi topigimdeydim eccik orayıda ihmal etmiyim dimiii arada ugramak isterseniz beklerim hepiciniziihoşbuldum kurdelam iyiyim sağol sen nasılsın? :)
yaşım 22 henüz bekarım 2012 de evlenicez sevdiceğimle Allahın izniyle inşallah :)
melikecim canım iyiyim sağolasın sen nasılsın annişcim bebişin nasıl? :)
ya kızlar biraz konu dışı olacak ama...
işte ıspanak gibi..
fasulye giibi
misafirinize tencere yemeği bi ıspanak bi bi türlü gibi birşey yapınca size basit geliyor mu?
harika bayılırım bu yemeklere ama başkalarının önüne çıkartırsam basit kaçacak mış gbi gelir..
pilav gibi..
siz ne yapıyorsunuz?
canımm gecen gün habersiz misafirlerim geldi gelmeden 15 dkk önce aradılar sadece bende onlara yemekya kızlar biraz konu dışı olacak ama...
işte ıspanak gibi..
fasulye giibi
pilav gibi..
siz ne yapıyorsunuz?
Herkese iyi geceler gecekuşları siziHepinizi öptüm yarın görüşürüz
-
kurdelammm benim topigede beklerim zuzumm bu arada bende tava benzeri seler yaparım canım sen gibi
Hani 12 de yatıyorduk ne arıyorsunuz bu saatteHadi kaçtım kaynatın siz
hoşbuldum kurdelam iyiyim sağol sen nasılsın? :)
ooo çok güzel..bende 23 cnm evliyim ve çocuğum yok..
monarosa ile aynı yaşıtsınız..
nasıl evleneceğin günü beklemek çok eyecanlı değil mi?
geçmek bilmez vakit şimdi sana..
tatlı muhabbetinden yoksun bırAkıyorsun bizi:)
şaka cnm bebişlerini uyut tabi
sonra gene görüşürüz inşallah
gönüller bir olsun tatlım
uyudu canımmm rahatım artıkkk
güle güle iyi geceler canımmmHani 12 de yatıyorduk ne arıyorsunuz bu saatteHadi kaçtım kaynatın siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?