ya aklıma takıldı size bişi sorucamşu biz ufakken oyuncaklar vardı küçük küçük adamcıklar saçları yuarı doğru rengarenk bişilerdi anahtarlığı oyuncağı fln vardı neydi onların adı sabah beri aklıma takıldı saçma sapan.bi takıldımıda sinir ediyo
neyse kızlar ben çıkıyorum..
iyi akşamlar..
sembas hoşçakal cnm..
görüşmek üzere.
biraz yoruldum herhalde normalde kkda otururken daha dinç olurdum şimdi
ay cnm bayılırdım ona ben ya tirol mü öyle birşeydi
saçını seversen uğur getirir diye saçma sapan bir batıl inanç vardı
anladım canıım bnmde canım sıkkın uludağa gidicez diye 2 günlüğünee roziyi aldığım yere bırakmıştım baksınlar diye bu sabah geldi bebeğim hasta sabahtan beri kusuyo
yazık cnm yaa iyi bak bari rozişine iyileştir yawrucağı
cnm sabah çok erken kalktım ve dediğin gibi nedense neşem yok.iyi akşamlar...
daha iki üç gün oldu geleli buraya ama sen neşeli neşeli yazardın moralin bozuk sanırım dikkatimi çekti valla moralini bozan her neyse düzelir inşallah yine neşeli neşeli görürüz seni inşbye bye
birde çaki vardı iğğ çocukluğumuzun oyuncakları diyelim yafroud diyesim gelio:1yaptım duysa kemikleri sızlar heralde bulcam buluncada yazarım taktım bi kere kihkihikih
nereye gidiyosun kurdelaam ben gec yazdım diyeysee gene kusmuştu bebeğim klkıp kalkıp duruyorum ya çok üzülüyorum...
ne biliym tatlıım hani sohbet edemyoruz diye çıkarsın belki dediiim uykun varsa git dinlen canııım .. bende yemek yapıymm bu akşam erkende yatıcamm
yok şekercim sen her zaman kkda değilsin zaten
heran senle sohbet edemiyoruz alışkınım yani yazmsanda işin gücün vardır..
okadar akıngan değilim şekerim ben
iyice kırılgan birşey gibi gözüktüm burda
ama illa aklıma soktun neden geç yazdın bacım
buldummmm oh be rahatladımtroll bebek.ne de çirkinlermiş neyini sevioduysam 15 sene sonra aklıma düştü
Eki Görüntüle 122030
Eki Görüntüle 122031
rozi uyandııı ona yemek yedirdim gne uyudu kuzuum
yazık ya kıyamam üzüldüm şmdigörsen o kadar halsizki geldiğinden beri bi su yemek için kalkıyo yatıyo hepp
senn misafirlerin gelcekti kudelam gelmedimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?