evet çok küçüktü anneciği doğumda ölmüş oğlumunşimdi baktımda gerçekten çok ufakmış.seninkinede bayıldım resmen o ne tatlılık öyle öp benim için
dimi canım alışıldımı vazgecilmiyo bnm köpeğimin cinsi dogo arjentino bi bak istersen google amcadanfelaket büyüyo ve çok kuvvetli bi hayvan arjentinde yabani domuz avnda kullanılıyomuş ama bir o kadar da evcil dadı köpeklik var içinde 2 buçuk yaşında yiğenim var görmüşsündür belki resimde onun daha bir kere eline diş geçirmediii çok akıllı hayvanlar yaa
kız haklııı ben bebeğim gibi bahsediyorum öle de ama yaaa 25 günülktü bana geldiğinde geceleri uyumadıım biberonla besledim hep kuzumuuu
doğrudur cnm ya bi bir anda rozi kim deyince komiğime gitti:))
sembass ne zaman geldin kuzu sen?
kız haklııı ben bebeğim gibi bahsediyorum öle de ama yaaa 25 günülktü bana geldiğinde geceleri uyumadıım biberonla besledim hep kuzumuuu
slm kurdelam sembas naber?
kurdelam geldi mi misafirlerin nasıl geçti:)
hg bu arada geldi monarosa
bende yatıyordum biraz kalktım
bi uyku bastrıdı bi yorgunluk..
öye sersem gibiyim şu an..
sen nasılsın?
yeni geldim tatlım geziyodum kkda :)))) nasıl oldun bakalııım
monarosa tatlım naberr ?
iyiyim canm eşimle otuturuyoruz:)
iyi miyim bilmiyorum ki sersem gibiyim vallayeni geldim tatlım geziyodum kkda :)))) nasıl oldun bakalııım
monarosa tatlım naberr ?
kurdelaaaammm
iyi miyim bilmiyorum ki sersem gibiyim valla
niye tirip atıyorsun bacım
burdaa seslendim seslendim duymadııın
ay ben demin sohbette bi topic buldum onu okudum iyi güldüm yaa evlendikten sonra ilk gün ne yaptınız
kıs sembasım
acaba hamişmiyim dermişim keyfim niye yok bacım bnm hiç böyle olmazdım
adet günün ne zaman bebik? olur mu olur Allahın işi belli olmazz bir anda gelir pıtırcıkk
bilmemki bacııım ama banada olur ölee arada ... geçen ağla ağla bi hal olmuştumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?