sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

evet çok küçüktü anneciği doğumda ölmüş oğlumunşimdi baktımda gerçekten çok ufakmış.seninkinede bayıldım resmen o ne tatlılık öyle öp benim için

öperiim canım :)))) bnmkide kızz... kısçem beniiim tatlım ben kaçıyorum şimdilikk sonra gene göüşrüz inşallah :)) ii akşamlar

oooo o minnacık şey okadar mı olcakçok güzel maşallah.valla bizim pati british shorthair chinchilla kırması ama hiç insan canlısı değildir benden başka kimseye sevdirmez eşime bile.bide eşim fln bile yaklaşsın bana hemen çıkar kucağıma binbir tatlılık çok kıskanç çook hep onunla ilgilenicem.yabancı biri gelsin inmez kucağımdan miyavda miyav((((

görüşürz cnm benimde çıkmam gerek ztn hadi görüşürz snra bye bye

kız haklııı ben bebeğim gibi bahsediyorum öle de ama yaaa 25 günülktü bana geldiğinde geceleri uyumadıım biberonla besledim hep kuzumuuu

slm kurdelam sembas naber?
kurdelam geldi mi misafirlerin nasıl geçti:)

hg bu arada geldi monarosa
bende yatıyordum biraz kalktım
bi uyku bastrıdı bi yorgunluk..
öye sersem gibiyim şu an..
sen nasılsın?

hg bu arada geldi monarosa
bende yatıyordum biraz kalktım
bi uyku bastrıdı bi yorgunluk..
öye sersem gibiyim şu an..
sen nasılsın?

iyiym ben de dün sabaha karşı 6 gibi uyuyabildim tv falan izledim sonre eşim gelince birlikte uyuduk akşam üstü kalktık zaten yemek falan yedik geçti öle..

ay ben demin sohbette bi topic buldum onu okudum iyi güldüm yaa evlendikten sonra ilk gün ne yaptınız

kıs sembasım
acaba hamişmiyim dermişim keyfim niye yok bacım bnm hiç böyle olmazdım

adet günün ne zaman bebik? olur mu olur Allahın işi belli olmazz bir anda gelir pıtırcıkk
bilmemki bacııım ama banada olur ölee arada ... geçen ağla ağla bi hal olmuştumm

adet günün ne zaman bebik? olur mu olur Allahın işi belli olmazz bir anda gelir pıtırcıkk
bilmemki bacııım ama banada olur ölee arada ... geçen ağla ağla bi hal olmuştumm

az kaldı cnm adete..
herhalde onun vermiş olduğu sıkıntı..
hiç birşey eğlendirmiyor beni şuan
net tv vs
birde enfeksiyon geçmedi galiba belirtisi var kanama gibi ona üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…