aa bendede vardı bunlardan görünce aklıma geldii
yazık ya kıyamam üzüldüm şmdi
iyi bak cnm ona
geldi gittiler şekerim..
mzy yazılışını yanlış yazsamda bilmişim cnm dim troll
bu arada morelim bozuk değil cnm çok şükür iyiym sadece yorgunmuşum pc başında anladım hayde kaçtım ben iyi muhabbetler edenleeree
mzy yazılışını yanlış yazsamda bilmişim cnm dim troll
bu arada morelim bozuk değil cnm çok şükür iyiym sadece yorgunmuşum pc başında anladım hayde kaçtım ben iyi muhabbetler edenleeree
kız haklııı ben bebeğim gibi bahsediyorum öle de ama yaaa 25 günülktü bana geldiğinde geceleri uyumadıım biberonla besledim hep kuzumuuu
profilimde büyük hali var canııım ay dur bana geldiği günkü resminide ekliim de bakk
benmde pek farklı değil iştee sennki tam bebekmişş benm kuzumun anneside onu doğururken öldü ... bende 3 satte bir bibronla beslemiştim artık 3 aylık oldu normal yemek veriyorum ben mama vermiyorum
bizim 7 ay bitti.ama anlatamam 3 saatte bir uyandırıyordu acıkınca viyak viyak.ben bide tişörtümü koyuyodum yattığı yere oysden hep çok bağlı oldu annesi sanıyo beniyürümeye yeni başlamıştı hiç unutmuyorum tırmanıyodu yatağa yanıma çıkıp uyuyodu ahh ahhh ne günler geçirdik.ama şuan bi kere ikiletmez evde nerde olursa olsun pati gel oğlum diyim koştura koştura çıkar kucağıma oturur.
aynen canım vallahi beni anlatıyosun ilk gece hep kucagımda uyudu o kadar cok üşüyodukiii bende başka bişey serdiim pamulu sıcak olsun diyee yokk gene agladı agladı durduu sonra o gece bnm üstümde olan tişörtü koyduuum hala onunla uyuyo kuzum
oyyy farecikk yaaaa çok küçükkk
bi tane daha var kedimiz ama patinin yeri bende ayrı o ağlıyodu ben ağlıyodum büyüdü neysekisabahın beşinde veterinerleremi gitmedik neler neler ama iyikide almışım diyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?