estağfirullah canım.anlatsana kendini evli misin yaşın kaç?ne iş yapıyosun....vs
kuzum valla yağla nem degesini brbne karstmryın yeter cildim yağlı diye nemlendirici krem srmüolar sonra iice yağlanıyor. sürekli cildini bir temzleycyle temz tutmaya bak ama incitmeden.ve gunguz kremi mutlaka kullan ihtyac duydkca kırsklara karsı gece krmede kullnrsın su bazlı kremleri tercih et
ve yağlı ciltler kırsmaz cok fazla avantajlısın:1
daha fazla arkadaş istiyormuş valla yirim seni..
üzülme cnm yarın sakin ol emi...
sonra anlat bize gelde..
bizde seni çok sevdik güselim.
hadi şimdi rahat bi uyku uyu..
herşey güzel olacak bak gör cnm...
birbirimize destek olalım yeterki emoşum
öptüm seniiiii
KIZLAR BEN KACIORE HABERİNİZ OLA YARN YORUCU BİRGUN OLCAK BABAM AMELYAT OLUCAK ISPATAYA GİDCEM KURDELAM SANA SÖYLEMİŞTİM.
ÖPTÜÖ HEPNİZİ COOK COOK SEVİYORUM SİZİ NESELENDM BAK YİNE SAYENİZDE
BU ARADA 3 ARKADASIM VAR YAAAAA DAHA FAZLA İSTİYORUM BENİ EKLERMİSİNİZ DİLNCİLİK GİİB OLMASINDA(kurdelam sana)
KIZLAR BEN KACIORE HABERİNİZ OLA YARN YORUCU BİRGUN OLCAK BABAM AMELYAT OLUCAK ISPATAYA GİDCEM KURDELAM SANA SÖYLEMİŞTİM.
BU ARADA 3 ARKADASIM VAR YAAAAA DAHA FAZLA İSTİYORUM BENİ EKLERMİSİNİZ DİLNCİLİK GİİB OLMASINDA(kurdelam sana)
ya ben yüzüme hiç bişi de süremiyorum çok hassas cildim(fondoten sürsem ertesi gün kızarıklıklar oluşuyo.rimel sürsem saatlerce ağlarım
bi acayip bi cildim varya
hatta bi anım var kuzenime doktor sivilcesi var diye krem vermiş.benim yüzümde de bi kaç tane çıktıydı o ara.süriyim dedim.sabaha kalktımki yüzüme kezzap atılmış gibi yemin ederim tanınmayacak hale geldim.günlerce damardan iğne vuruldum geçsin diye.o gün bugündür hiç bişi sürmüyom
Evliyim. 33 yaşındayım. Muhasebeciyim ve bebeğim yok. 3 aydır deniyoruz ama yok olmuyo. Stres yapmaya başladım.
Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Bende kaçıyorum. Herkese iyi geceler.
Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Bende kaçıyorum. Herkese iyi geceler.
bende 23 yaşımdayım evliyim bnmde çocupum yok...
kaç senelik evlisiniz?
4 yıldır evliyiz ama sadece 3 aydır deniyoruz. Yaşımda sinyal vermeye başladı. Korkuyorum geç kaldım diye
4 yıldır evliyiz ama sadece 3 aydır deniyoruz. Yaşımda sinyal vermeye başladı. Korkuyorum geç kaldım diye
hımm peki..
iyi geceler size..
birşey konulamadık ama..
sanırım bundan dolayı yalnız kalıyorsunuz..
yok canım geç kalmadınız baksana emoşun kaynanası bile hamileymiş
Gecekuşları naber:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?