anaa guzel gacısın gııı:):)
ya işde bende hamile kalınca bırakcam ama tiksiniyomus coğu insan bende ilk hamllğmde tiksndim ama düşürdm ben bebğimibuzamna kadr bahsetmedm ama olmms farzediorm yoksa cok uzluyorm sanki hiç olmms gibi dusnmek istiyorm. smdi iknci hamillğmde de aynısı olurmu ki keske olsa hamlyken sgra hsreti cekmek istemiyorm cnkü?
kızlar cvpp verin ltfen merk ediyorm bunu?
ben 9 senedir içiyorum sigara tiksinirmiyim bilmem ama hamile oldugumu öğrendim gün sürmem ağzıma...
benm gibi de
teşekkürler kızlar.he balık etliyim ama olmasam keşke(
teşekkürler kızlar.he balık etliyim ama olmasam keşke(
ben 9 senedir içiyorum sigara tiksinirmiyim bilmem ama hamile oldugumu öğrendim gün sürmem ağzıma...
güle güle cnm gecmiş olsun bende öyle ama ilkinde işde içmek istsemde içemiodm tiksnmiştm insllah 2.snde de öle olur sgra içmedğm zaman cok snrli olyrm cnkü
neyse kızlar kaçtım ben ii sohbetler size gidiym de yatıymm tabi uyuyabilirsem
görmemişim canım msjını.
valla ben tiksindim ama yine arada içdiğim oluyodu.ilk aylar bulantılar yüzünden tiksiniyo insan.
ama benim sana tavsiyem çocuk yapmaya karar vermeden sigarayı bırak.hamile oliyim bırakırım deme.bırakamayabilirsin çünkü...
eşimden izin aldım koydum kurdelam) bakın bakalımmm
emoicum sorunu görmedim ama anladığım kadarıyla ne kadardır içiyorsunuz diyorsun...
ben guccukluuyumden beri içerim dermişim
17 yaşımdan beri azaltarak çoğaltaraak malesef ki içiyorum:78::78::78:
eşimden izin aldım koydum kurdelam) bakın bakalımmm
bebişm bende 15 yasnmdan beri içiorm ama ben hamile kaldğmda cok acaip tiksndm tiryaki ben kokusna bile tahmmul edemedm ama hersfrnde olmymus bu ikncide de olrmuki diiorm ben yksa zorluk cekerim die
ay canm benm çıok tşk ederimharika yaaa valla çok harika ne diyim ki
görmemişim canım msjını.
valla ben tiksindim ama yine arada içdiğim oluyodu.ilk aylar bulantılar yüzünden tiksiniyo insan.
ama benim sana tavsiyem çocuk yapmaya karar vermeden sigarayı bırak.hamile oliyim bırakırım deme.bırakamayabilirsin çünkü...
işte bende ondan korkuyorm ve hamile kaldğmda bıraktğm zmaan baslamm bdha diorm baslamk salklk olur idyorm aam coğu insan baslıoms sende baslamıssn bak
ay canm benm çıok tşk ederimsen de öylesin ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?