sonra bz iğne falan vuruldk sizde de oldumu benm eşimnki poztf benmki ngtf kan grbu oldğu için?
aaa oldu kızlar yazı tiplerini değişirdim bi anda oldu....
evet canm ben de çok seviorum zaten saçlarım simsiyah boya sanıo herkes. başka renk denemem heralde artık ne güze boya derdim de olmuo hem
canım bende denedm sdce yazı tipini değiştrebildm gerisi nasıl oluyor?
sizde kan uyuşmazlığı var.o yüzden vurmuşlar iğneyi.ama onun düşükle alakası yok.bizde kan uyuşmazlığı yok
aaa oldu kızlar yazı tiplerini değişirdim bi anda oldu....
aynen dip miğ olmuyor ne guzel sdce arada parlaklık gdio ondan boyyom onuda evde yapıyorm
canm yazdığın yazıyı seçiosun önce renk kısmı var A harfi ordan değiştiriosun rengi kalın yapmak istiosan da B Var ona tıklıosun
aynen dip miğ olmuyor ne guzel sdce arada parlaklık gdio ondan boyyom onuda evde yapıyorm
monarosa biliyorum cnm bütün yapılması gerekenleri baak şu anda gene olmuyor mesela
aynı ayarlar yaa neyse
oldu oldu aama hep öle yazamıorm dimi aynı işlemi tekrrlamk lazım her yazdğmda?
emoş senin de olmuş bak bnm gene olmuyor rengim
kızlar aranızda shaggy halı kullanan var mı
kızlar aranızda shaggy halı kullanan var mı
kızlar benmki uyudu kaldı koltkda benmde uykm geldi yavasdan bide tam daalarsa uyandrğmda kıyamıyorm yatsammı ne zaten yorgunum ama sizden ayrılamıyorm
kızlar benmki uyudu kaldı koltkda benmde uykm geldi yavasdan bide tam daalarsa uyandrğmda kıyamıyorm yatsammı ne zaten yorgunum ama sizden ayrılamıyorm
benm bütün halılarım shaggy canmm oturma odası hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?