hamile mi kaldın bebişim sen?
monorasa süpersin ttlım hepmi guzeliz ayol..
evet cnm ama ben onu oolmms saymak istiyorm cnkü cok uzluyorz esmle bile konsmuyrz asla sanki yapcğmz cocuk ilk cocuk olcak gibi düşnüorz yoksa cok kotu oluyorm ondan sölemdm kmsye annmler bile blmior:2:
hadi bakalımmm öle olsunnnn
tamamda ne kadarlıkken düştü neden düştü gülom?
beyaz tenliysen bence açık tonları tercih et saç boyasında .şu kavak yellerinde mine varya onun rengi çok hoşuma gidiyo.karemel rengi gider sana bence.hiç sarı falan denedin mi?
:
monorasa süpersin ttlım hepmi guzeliz ayol..
tşkler canmmm sen de çok hoşsunnn
karamel denedim ama siyah daha bi hoş gelio bana gözlerim ela_ yeşil ağırlıklı biraz siyah saç beyaz ten renkli göz daha hoş duruo canm sanki
tamamda ne kadarlıkken düştü neden düştü gülom?
6 haftalıkken bebeğim ya ben stok alıodm mağazda eksik urunler vardı onları depodan cıkrdm 2 gun belim ağrıdı pıhtı pıhtı geldi falan ağrm oldu hastaneye gttm sonra öle oldu işde bahstmek istemiyorm
6 haftalıkken bebeğim ya ben stok alıodm mağazda eksik urunler vardı onları depodan cıkrdm 2 gun belim ağrıdı pıhtı pıhtı geldi falan ağrm oldu hastaneye gttm sonra öle oldu işde bahstmek istemiyorm
benimde ilkim düşükdü
ya ben kafayı yicem şu yazımı bi renkli yapamıyorum
Herşeyi tamam seçiyorum ediyorum mesajı yolluyorum olmuyorrrrr
yardım edin lütfen bebeklerrrr
anladım cnm aynısı benimde oldu hemde çokk üzülme sen lütfn
NANCYC KONUŞMUYORSUN CNM YA?
kimse görmedi mi bu mesajımı
karamel denedim ama siyah daha bi hoş gelio bana gözlerim ela_ yeşil ağırlıklı biraz siyah saç beyaz ten renkli göz daha hoş duruo canm sanki
aynen tatlm banda byaz tenlisn hersey ii gder dediler karamel turuncu bakır sarı hepsini dendm en guzel syh tonları
canm yazdığın yazıtı seçeceksin hani kopyalarken seçiosun ya mavi olcak üstü yani ondan sonra rengi falan seçeceksin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?