sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

slm herkese
neler oldu kızlar ya
kurdelam ceza almış
neyse geçmişi okiyim da geliyim
siz yinede yazın

o ne cnm benm acıklasana:26:

troid hormonlarım çalışmıyo canım yok gibi bişey bunu daha erken farketmediğimiz içinde hepten bitmiş troidlerr antpo da bu yüzdne çok yüksek çıkmıştı bnm nasıl guatr hastaları hamile kalamıyosa triiod hastalarınında hamile kalması uzun zaman alıyor ve eğer hamile kalındığı zaman farkedilmemişse ya çocuk oluşamayıp düşük yapılıyor yada bebeğin zekageriliği oluyor tam gelişemiyor... yani hamilelikte çok öenmli bişey ilk 3 ay çocuk tirod hormonu sayesinde gelişirmiş

slm canlar nasılsınız...
hayırdır ya neler olmuş böyle...
kurdelamla monarosaya nolmuş...

aa anladım cnm benim allah sağlık versin ama olmcak die bişi diil süresi varmıs sıkma canını..
ya bu tiroid bezlerinn calsmadğnı nerden anlıorz mesela bede hiç terlemorm bosaltmmm cok az

aa anladım cnm benim allah sağlık versin ama olmcak die bişi diil süresi varmıs sıkma canını..
ya bu tiroid bezlerinn calsmadğnı nerden anlıorz mesela bede hiç terlemorm bosaltmmm cok az

hani hormon testleri yaptırıyosun ya tsh diye bi hormon var ordan anlayıp başka testler uyguluyolar eğer hastaneye gidip ben trioidlerime baktırmak istiyorum dersen yaparlar testi

slm canlar nasılsınız...
hayırdır ya neler olmuş böyle...
kurdelamla monarosaya nolmuş...

valla bazıları bizi ev hanımı falan die gördü srekli burda takılıorz die asosyalmişz aslnda kurdelamada söledi ama bizide hedef aldı resmen kurdelamda ağznnn payını verdi falan işde ikside ceza aldı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…